Το Ξινό Νερό μονοπωλεί τις πολιτικές συζητήσεις στον Δήμο Αμυνταίου.


Συζητήσεις επί συζητήσεων, τοποθετήσεις των πρωταγωνιστών που μας δίνουν στοιχεία αλλά όχι όλη την αλήθεια αφού το θέμα έχει πολύ παρασκήνιο και πολύ… ζουμί!

Όσοι μίλησαν (Γεώργου, Μπάντης, Μπιτάκης) κινήθηκαν προσεκτικά και δεν μίλησαν για την ουσία της υπόθεσης αλλά αναφέρθηκαν σε περιφερειακά θέματα… Ο Πρόεδρος του Ξινού Νερού προκάλεσε χωρίς όμως να δώσει στοιχεία για την υπόθεση και η απάντηση του Ιωσηφίδη ήταν πολύ… χλιαρή για τον Μάκη που ξέρουμε… Ουσιαστικά δεν τοποθετήθηκε, όπως δεν έχουμε τοποθέτηση και από τον Τσιρώνη τον πρώην Πρόεδρο της Ξινό Νερό!
Το προαίσθημα μας λέει ότι η  ηχηρή σιωπή του Ιωσηφίδη και του Τσιρώνη δεν θα συνεχιστεί για πολύ, αλλά και αλλιώς να είναι τα πράγματα πρέπει να πιεστούν για να μιλήσουν.
Πάντως από τις εισηγήσεις του Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορούμε να κρατήσουμε ότι κατηγορεί όλους τους προηγούμενους (μίλησε για την τελευταία 10ετία και σε άλλη στιγμή για την τελευταία 5ετία). Δηλαδή χρεώνει αδιαφανείς διαδικασίες στους Θεοδωρίδη και Τσιρώνη και ενδεχομένως και στον Ιωσηφίδη… Άρα το παιχνίδι χοντραίνει ή ήταν χοντρό από την αρχή και δεν δίναμε σημασία.
Δεχόμαστε πολλές ερωτήσεις από συμπολίτες μας και θα τις μεταφέρουμε:
·         Υπάρχουν αδιαφανείς διαδικασίες στην μονομετοχική δημοτική επιχείρηση Ξινό Νερό»; Από ποιες διοικήσεις;
·         Γιατί πραγματικά άλλαξε την διοίκηση ο Δήμαρχος;
·         Υπάρχει ανοιχτή ρήξη του Δημάρχου με τον Ιωσηφίδη; Τέτοια που να κινδυνεύει η πολυδιαφημισμένη επένδυση του Ιωσηφίδη στο Ξινό Νερό;
·         Υπάρχει σύμπραξη Θεοδωρίδη – Μπιτάκη ή υπάρχει κόντρα αφού ο Δήμαρχος (Μπιτάκης) κατηγορεί και τον πρώην Δήμαρχο (Θεοδωρίδη) για αδιαφανή διοίκηση;
·         Τι θα γίνει τελικά με το Ξινό Νερό; Ο Δήμαρχος είχε πει σε όλους τους τόνους ότι θέλει την επένδυση. Τελικά τι θα κάνει;
Τελούμε εν αναμονή απαντήσεων… από όλους!

Δημοσίευση σχολίου

24 Σχόλια

  1. Τελικά αληθινός βγήκε ο Θεοδωρίδης ότι σε λιγότερο από έξι μήνες θα έχεις διαλύσει το δήμο Μπικάκη και αυτό σήμερα μία πραγματικότητα Μπητάκι Αν είναι να μην κάνεις τίποτα στο δήμο Αμυνταίου καλύτερα να παραιτηθείς και να σηκωθείς να φύγεις να πας εκεί στο φιλώτα διότι ο Δήμος Αμυνταίου πρέπει να προχωρήσει μπροστά με γοργά βήματα η ευκαιρία που λέγεται μεταλιγνιτική περίοδος και τα λεφτά που ακούω ότι υπάρχουν για την μεταλιγνιτική από ότι φαίνεται δεν είσαι ικανός εσύ να τα πάρεις και να τα διαχειριστείς διότι έχεις μείνει μόνος σου και την ευκαιρία που σου είχε δοθεί με τον Άδωνι να θέλει να στηρίξει το Αμύνταιο την έχασες για αυτό σκέψου λίγο υπεύθυνα και πάρε μία απόφαση να παραιτηθείς το γρηγορότερο για το καλό το Δήμου και των δημοτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου μου κάνεις πλάκα ποια μεταλιγνιτική περίοδος και ποιο Ξινό νερό να διαχειριστεί? Εδώ δεν μπορεί να μια σωστή εκδήλωση να κάνει. Φιάσκο το χθεσινό αποκριατικό πάρτυ για τα παιδιά, Τσικνοπέμπτη πέρασε και καμμία εκδήλωση στο Αμυνταιο , να μη μιλήσω για τα Χριστούγεννα. Δεν παίρνει παράδειγμα από το δήμαρχο Πτολεμαίδας τι έχει κάνει όλες αυτές τις μέρες το Αμύνταιο αργοπεθαίνει δυστυχώς... Και εσύ βρε φίλε μου περιμένεις να διαχειριστεί πιο σοβαρές καταστάσεις? Εδώ στα απλά και δεν μπορεί του βάζεις και δύσκολα?

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή ο Θεοδωρίδης είναι ο σοφός του Αμυνταίου; Χαχαχα
      Εγώ ένα ξέρω ότι ο Ιωσηφιδης έβγαλε από την φορμόλη τον Μπιντακη και στο τέλος εφαγε πουλημα. Κ
      να πάθει...
      Άλλη φορά να ρωταει που μπλέκει...

      Διαγραφή
    3. Υπομονή. Οι ελεγκτες δημόσιας διοικησης θα σας βουλωσουν το στόμα και θα σας μεινει η μαγκια και οι βασιλόπιτες

      Διαγραφή
    4. Ποιοι ελεγκτες; Σιγα μην τα βαλει με τον θεοδωριδη που τον κρατα ορθιο στο Δημοτικο Συμβουλιο. Αν τωρα λες για το 3μηνο Τσιρωνη ανθρακας ο θυσαυρος.

      Διαγραφή
  2. Ο Μπιτακης εχει χασει την κατασταση απο τα χερια του οταν αποφασησε να δωσει τον Δημο και το ΞΝ στην παρεα απο την Πτολεμαιδα.
    Δεν εχει μιλησει ακομα γιατι η παρεα της Πτολεμαιδας δεν του εχει δωσει ακομα κατεθυνησεις.
    Εχει ηδη ενημερωθει απο την Πεμπτη για τα νεα δεδομενα και δεν εχει ενημερωσει κανενα στον Αμυνταιο. Ειναι σοβαρο λαθος του και ενδειξη μεγαλης αδυναμιας.

    Αλιγνιτιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια είναι η παρέα από Πτολεμαϊδα; Τι γίνεται ρε παιδιά;

      Διαγραφή
    2. Επρεπε δηλαδή το ξινό νερό να μείνει στην παρεα του Κλειώ παπαγαλάκι?

      Διαγραφή
    3. Παπαγαλάκι γιατί και εσύ το ίδιο είσαι αλλά παπαγαλάκι αλλουνού όχι δεν είπαμε στην παρέα του Κλειώ αλλά σε ανθρώπους ικανούς που να μπορούν να διαχειριστούν σωστά το εργοστάσιο αλλά τουλάχιστον να είναι από τον Δήμο μας και όχι από την Πτολεμαίδα. Γκε γκε? Και όσο για την παρέα του Κλειώ ο ένας τουλάχιστον θα κάνει μια σοβαρή επένδυση και θα ρίξει πολύ χρήμα και θα δώσει και δουλειές σε δημότες μας . Οι άλλοι τι θα κάνουν θα μας πεις παπαγαλάκι?

      Διαγραφή
    4. Το ΞΝ ανοικει στον Δημο αγαπητε μου. Το Νεο ΞΝ ανοικει εκει που εχει υπογραψει ο Θεοδωριδης και οι μετα απο αυτον. Οποτε μην ασχολεισε με κανενα Κλειω. Εκτος αν εισαι απο την παρεα της Πτολεμαιδας που τοτε καταλαβαινω την πικρα σου. Και επισης μια συμβουλη. Αν θες να προκοψεις, μην κοιτας την κατσικα του γειτονα αλλα πως θα αποκτισεις και εσυ μια.
      Αλιγνιτιστος.

      Διαγραφή
  3. Ο δημος δεν ειναι πεδίο προσωπικης κονομας. Ειδικα το Αμυνταιο εχει πολλα θεματα προς επίλυση. Και δεν θελει δακρυα αλλα δουλεια. Πως συζηταμε για μεταλιγνιτικη περιοδο οταν ουτε μια επενδυση δεν θελουμε να γινει. Στα λογια κυριε Δημαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μεγάλη επένδυση και η μόνη θα ειναι, να δωρίσει το νερο της βεγοριτιδας στους φίλους και γνωστους.

      Διαγραφή
  4. Ρατσιστες δεν ειμαστε εμεις εδω στο δημο μας. Αλλα τι δουλεια εχουν οι πτολεμαιδιωτες να δινουν κατευθυνσεις στο δημο μας? Ποιοι ειναι και με ποια αρμοδιοτητα? Ειναι υπαληλόι ? Η μηπως ειναι απο αυτους που δηλωνει ο δημαρχος οτι τους εχει απολυτη εμπιστοσυνη? Τους εγκρινει και ο θεοδωριδης και δεν λεει κουβεντα.?? Αυτος που τοσο αγαπησε το ξινο νερο... και φυσικα ο Σελτσας καιη παρεα του που εδωσαν την ζωη τους οπως λενε για το ξινο νερο που ειναι τωρα να το υπερασπιστουν? Γιατι μεχρι τωρα φωναζαν και ξαφνικα σιωπησαν? Αρχισαν τα οργανα οπως αντιλαμβανομαι.. ανοιγουν οι ασκοι του αιολου .. Για να δουμε τη θεση σας στις τελευταιες εξελιξεις.. ο δημαρχος δεν τολμα να πει κουβεντα .... Γιατι αραγε???Εμεις οι δημοτες περιμενουμε μια απαντηση και οχι κλαματα Μπιτακη.. Ετσι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΞΙΝΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ! ΕΡΕ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ...
      Ή ΜΑΛΛΟΝ ΡΑΪΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΦΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
      ΚΑΣΑΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΜΠΙΤΑΚΗΣ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΣΕΣ ΧΑΧΑΧΑ
      ΚΙ ΟΙ ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ.

      Διαγραφή
  5. Εύκολα τα ερωτήματα που θέτει ο λαός του Αμυνταίου.
    1ον. Απευθείας αναθέσεις και χορηγίες. Απο όλες τις διοικήσεις. Δείτε στην διαύγεια.

    2ον. Η κίνηση Μπιτακη είναι ξεκάρφωμα γιατί εάν επέμενε στον τσιρωνης δεν έβγαζε 4ετια
    3ον. Δεν υπάρχει ρήξη με τον Μάκη. Η επένδυση προχωράει με τις πλάτες του δημάρχου ο οποίος όπου σταθεί μιλάει για επενδυτικό πλάνο και αναπτυξιακό της υπάρχουσας μονάδας. Έντεχνος δεν παίρνει θέση για την επένδυση.
    4ον. Σύμπραξη υπάρχει λόγο ίδιας ιδεολογική βάσης βλέπε ΠΑΣΟΚ. Οι κατηγορίες περί αδιαφάνεια θα έχουν διαγραφει τις επομενες εκλογές. Εξάλλου και ο Ιωσιφιδης είχε μιλήσει για παρόμοια πράγματα όταν ανέλαβε.

    Bonus η καταγγελία σύμβασης εργαζόμενου στην δημοτική επιχειρηση έχει μέλλον ακόμα στις δικαστικές αίθουσες. Μέλλον με αθηναϊκές επισκέψεις μεγαλοστελεχων γνωστών αλυσίδων super market.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ αυτό που θέλω να δω είναι το παρεακι του κλειω να φύγει από την διοίκηση του Δήμου,Μπαντης, Γιώργου, Τσαχειριδης να πάνε σπίτι τους...Και όλα θα πάνε καλά...Έτσι κι αλλιώς το θέμα με το εργοστάσιο πλέον μπαίνει σε μια νέα φάση...Όλα τα άλλα θα γίνουν όπως γίνονται τόσα χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδη αν το Ξυνο Νερο το διαχειριστη σωστα οταν λεμε σωστα σωστα δεν θα ειναι προσ ωφελος του δημου και των δημοτων ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και ιδιετερος για του κατοικους του χωριο απο το να το δειαχειριστη οι παρεα του πρωην γιατι βλεπεται ολοι απο το παρεακι του πρωην επιασαν τα ποστα στο εργοστασιο και μαλιστα διωξαν και κοσμο με πολλα χρονια εργασιας εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε να γράφεις ρε αγράμματε , σχολείο δεν πήγες? Άιντε για να καταλαβαίνουμε και τι θέλεις να πεις. Μας έβγαλες τα μάτια "τούβλο"....

      Διαγραφή
  8. Οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με τον κύριο Μπιτάκι Γιατί δεν παίρνουν μία θέση στο θέμα του ξινού νερού και να το κλείσουν Το θεμα ξινο νερο και να ασχοληθούν με τα δημοτικά πράγματα ακούω ότι υπάρχουν κάποια δις για την περιοχή μας που λειτουργούν τα ορυχεία και η ΔΕΗ και πρόκειται να συμβούν αρκετές επενδύσεις και ο κύριος δήμαρχος ασχολείται με το ξινό νερό και φέρνει συγγενείς του φίλου του από ότι ακούγεται από το Πτολεμαΐδα αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα κάθισε σε ένα τραπέζι λύστε το θέμα του ξινού νερού αν έχει δίκιο ο δήμαρχος ή ο Ιωσηφίδης και να κλείσει το θέμα αυτό διαφορετικά Κύριε δήμαρχε την ευθύνη αποκλειστικά την έχεις εσύ ως αρχηγός εντάξει όλοι γνωρίζουμε ότι στις εκλογές σε βοήθησε ο Ιωσηφίδης και πιθανώς και ο Άδωνις Αφού είναι τόσο φίλοι από ότι είπε ο υπουργός Εξάλλου στις εκλογές έτσι γίνονται και η κυρία Πέρκα βοήθησε τον Θεοδωρίδη όπως και ο κύριος Λιάνης βοήθησε τον Θεοδωρίδη αυτά δεν είναι κρυφά και δεν απαγορεύεται αλλά να κοροϊδευόμαστε σε αυτό το επίπεδο είναι προσβολή στη νοημοσύνη μας το Αμύνταιο πρέπει να προχωρήσει μπροστά και με τον δήμαρχο και με τον ιωσηφίδη και με όλους αυτούς που μπορεί να βοηθήσουν και γνωρίζουμε Τι μπορεί να κάνει ο καθένας από εσάς Όλοι έχουμε παρελθόν και παρόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο Ξυνο Νερο: ειναι λογικο να εχουν φερει το εργοστάσιο σε διάλυση, να μην παταει ανθρωπος, να μην υπαρχουν παραγγελίες, να το λυμαινονται δυο τρεις οικογενειες και το προσωπικο να μην παίρνει κατευθυνσεις για να στηθει ενα αλλο μαγαζακι; Και αυτο ποιων; Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα και αργα ή γρηγορα θα βγουν αλλα με θυμα το Ξυνο Νερο. Εργοστασιο και Χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε μάγκες καλά τα λέτε όλοι αλλά ο Θεοδωρίδης τι ακριβώς έκανε 5 χρόνια;;
    Και που ήσασταν εσείς οι σχολιαστές του πληκτρολογίου αυτά τα 5 χρόνια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω πάντως απο εκείνη την μέρα πινω κάθε μέρα Ξινό Νερό... Κάνει καλό στην υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμα σας έκοβε λίγο θα βγαίνατε στα κανάλια να μαλώνετε στα παράθυρα να ξεπουλούσε το μαγαζί. Μπουρμπουλήθρα δε θα έμενε απούλητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΗ Η ΜΗΛΙΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .