Συλλυπητήριο μήνυμα του "Α.Π.Σ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ"


Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε, σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, το τμήμα χάντμπολ "ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ", για την εκδημία της μητέρας, του αθλητή του συλλόγου, Παναγιώτη Ασιανού.


Αναλυτικά η ανακοίνωση :



"Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια των "ΕΛΠΙΔΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ", η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές/τριες εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον αθλητή του συλλόγου Παναγιώτη Ασιανό, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Αναστασίας.


Αντιπροσωπεία του τμήματος χάντμπολ, θα παραβρεθεί στην Εξόδιο Ακολουθία, για να συμπαρασταθεί στο πένθος της οικογένειας."

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Για δημόσιες σχέσεις καλοί είστε τρομάρα μας, να συνοδέψετε την ομάδα σε παίχνίδια ούτε για αστείο !!!!!!
    Ντροπή σας!!!
    Τα παιδάκια σας προσέχετε και τίποτα άλλο. Κάνατε τον σύλλογο οικογενειακή υπόθεση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο πες τα Χρυσόστομε. Μόνο φρου φρου και αρώματα είναι αλλά θέλω να δω όταν θα φύγουν τα παιδιά τους θα παραμείνουν στον σύλλογο ή θα την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια? Και θέλω να ρωτήσω κανένας από όλους δεν μπορούσε να συνοδέψει την ομάδα στην Θεσσαλονίκη? Ή θα τους χαλούσε το Σ/Κ? Αν ήταν τα παιδιά τους θα τα αφήνανε μόνα δεν νομίζω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΤΌΣ...Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΣΑΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .