Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση του Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας Γιάννη ΑντωνιάδηΘα 'θελα  να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους τρείς γιατρούς συμπολίτες  μας  που  χθες τίμησε ο Δήμος Αμυνταίου. Τους κ. Χριστιανόπουλο Γεώργιο, κ. Ευθυμιάδη Γεώργιο, κ. Καραπαναγιωτίδη Γεώργιο για την επιστημονική και επαγγελματική τους καταξίωση αλλά κυρίως για την αγάπη τους στον άνθρωπο και τον τόπο καταγωγής τους, αξίες που δε φθάρθηκαν, δεν αλλοτριώθηκαν από την ανοδική τους πορεία.
Να συγχαρώ τους μαθητές που διακρίθηκαν πέρυσι και σήμερα είναι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ της χώρας και μαζί τους, τους γονείς και δασκάλους που κόπιασαν και μόχθησαν εξίσου. Να συγχαρώ επίσης τους αθλητές,  Μοσχοπούλου Ζωή, Τσουμήτα Δημήτρη, Λαζαρίδου Κωνσταντίνα και Μπέϊκο Γιώργο που διακρίθηκαν σε διεθνής και εθνικούς αγώνες κάνοντας γνωστό το Νομό μας και το Αμύνταιο. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας Αντωνιάδης Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .