Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Έρχεται νέο κύμα χιονιά - Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρίαΣτο «μάτι» του χιονιά θα παραμείνει η χώρα και για τις επόμενες 48 ώρες. Από τα ξημερώματα της Πέμπτης πολλές περιοχές της Ελλάδας έχουν ντυθεί στα λευκά, ανάμεσά τους περιοχές στα βόρεια προάστια, στα νότια, αλλά και νησιά. Τις επόμενες ώρες αναμένεται νέο κύμα έντονης χιονόπτωσης.
Από το μεσημέρι και μετά αναμένεται νέα ισχυρή χιονόπτωση σε περιοχές όπως ανατολική Θεσσαλία, η Αττική, η Βοιωτία και οι ανατολικές περιοχές της Πελοποννήσου, αλλά και στα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη.

Τη νύχτα η χιονόπτωση θα συνεχιστεί και αναμένεται να πλήξει τις ίδιες περιοχές έως νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ  υδράργυρος θα πέσει κι άλλο  τη νύχτα της Πέμπτης, το πρωί και τη νύχτα της Παρασκευής.

Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία λόγω ισχυρών ανέμων
Δεμένα στα λιμάνια παραμένουν τα πλοία, λόγω των βορείων ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .