Δήλωση Υποψηφιότητας Μπάντη Ιορδάνη


Η τρέχουσα δημοτική περίοδος στο Δήμο Αμυνταίου σημαδεύτηκε από μία Δημοτική Αρχή που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αντιμετωπίζει με αδιαφορία τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ η έλλειψη σχεδιασμού για το μέλλον του Δήμου και την αναπτυξιακή του πορεία είναι αισθητή σε όλους.
Κανένα όραμα και καμία πρόταση για την αγροτική ανάπτυξη, την ενέργεια, την τηλεθέρμανση, τον εναλλακτικό τουρισμό και τα τοπικά μας προϊόντα. Δυστυχώς έχουμε μία Δημοτική Αρχή με βαθιά σημάδια κόπωσης και αδιαφορίας!


               Ως νέος άνθρωπος που επέλεξα να ζω και να εργάζομαι στο Αμύνταιο, ως ενεργός πολίτης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αναπτυξιακά ζητήματα αλλά και ως νυν Δημοτικός Σύμβουλος δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος απέναντι σε αυτή την κατάσταση.


               Θέλω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο να αλλάξουμε σελίδα. Είναι επιτακτική ανάγκη ο Δήμος Αμυνταίου να αποκτήσει μια διοίκηση με όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.


               Θεωρώ ότι η Ενωτική Πρωτοβουλία με τον Άνθιμο Μπιτάκη μπορούν να εκφράσουν αυτή την αλλαγή και για το λόγο αυτό αφενός συντάσσομαι ως υποψήφιος στην Δημοτική  Παράταξη και αφετέρου καλώ τους νέους ανθρώπους και όλους τους ενεργούς πολίτες να συνδράμουν για να στελεχώσουμε με το καλύτερο δυνατό ανθρώπινο δυναμικό την παράταξη που θα φέρει το όραμα και την ελπίδα.


               Κάνω αυτό το κάλεσμα διότι με ενδιαφέρει η επόμενη μέρα για τον τόπο μας, το Δήμο Αμυνταίου που δεν μπορεί παρά να ανήκει σε ανθρώπους που έχουν μοναδικό τους γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη.



Ιορδάνης Μπάντης

Οικονομολόγος Α.Π.Θ

Δημοτικός Σύμβουλος Αμυνταίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια