Απάντηση Δημάρχου Αμυνταίου προς τον κ. Ιωσηφίδη

Κύριε Ιωσηφίδη,

Αποδείχθηκε τελικά, ότι η πρόθυμη ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μου για δημόσιο διάλογο ήταν απολύτως προσχηματική.
Οι συνεχείς αναθεωρήσεις εκ μέρους σας των όρων της συζήτησης, οι αντιφατικές τοποθετήσεις σας, οι αδικαιολόγητες ενστάσεις και κυρίως η πεισματική άρνησή σας να δεσμευθείτε στην αποκάλυψη όλων των παραμέτρων της επίμαχης συμφωνίας μεταξύ των δύο επιχειρήσεων μαρτυρούν, ότι πραγματική επιδίωξή σας εξαρχής ήταν η ατέρμονη ανταλλαγή επιστολών επί της διαδικασίας διεξαγωγής του διαλόγου, έτσι ώστε δοθείσας ευκαιρίας να ανακοινώσετε τη ματαίωσή του,  καταλογίζοντας την ευθύνη στην άλλη πλευρά. 

Κύριος στόχος σας ήταν και παραμένει η διατήρηση των κρίσιμων όρων της επίμαχης συμφωνίας στο σκοτάδι, προκειμένου να μην αναδειχθεί υπό το φως της δημοσιότητας η καταχρηστικότητά τους και η ετεροβαρής λειτουργία τους υπέρ του δικού σας αποκλειστικά συμφέροντος.
 
Αισθάνομαι την υποχρέωση, αν και δεν φέρω ευθύνη, να ζητήσω συγνώμη από τους συμπολίτες μου, για τις ανούσιες εν τέλει επιστολές με τις οποίες βομβαρδίσθηκαν το τελευταίο διάστημα. Κατέστη πλέον προφανές, ότι η αλήθεια γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα προκύψει από το δημόσιο διάλογο, τον οποίο η δική σας πλευρά ήθελε να περιορίσει σε ανώδυνα ζητήματα που δεν σχετίζονται με τον πυρήνα της υπόθεσης, εξ ου και η συγκαλυμμένη απειλή της επιστολής σας περί της ευθύνης που ο καθένας φέρει για τα “λεγόμενά” του.

Εγώ και οι συνεργάτες μου, μαζί με όλα τα μέλη της διοίκησης του δήμου και της δημοτικής επιχείρησης, θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το συλλογικό συμφέρον, απέναντι σε όλους όσους ενεργούν προς ίδιον όφελος, στους οποίους βεβαίως περιλαμβάνεσθε και εσείς. Θα κρατάμε με όλους τους τρόπους ενήμερους τους πολίτες και προσδοκάμε ότι θα ενθαρρύνουν την προσπάθεια προάσπισης του δημοτικού συμφέροντος.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Αμυνταίου

Δημοσίευση σχολίου

72 Σχόλια

  1. Χαχα δηλαδή δεν πας στην συνάντηση;
    Η αίθουσα το που θα γίνει τώρα σε ενόχλησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε δεν μπορεις ουτε να τον αντικρισεις; Τι ανεκδοτο ηταν αυτο;;;;;;;;
    Δεν ξερω ποιος σε συμβουλεψε αλλα ξεφτηλιστικες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω πωωωωωω!!!! βρομισε με την Πτολεμαιδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θωμαΐδη αγόρασε μερικές φούστες Ως Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου για να τις δώσεις σε αυτούς που δεν μπορούν να φορούν παντελόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΡΗ ΑΝΤΡΑ. ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντρεπομαι για την ψηφο μου. Το να κανεις τοσο σαματα με επιστολες και τελευταια στιγμη να κρυβεσαι ειναι νροπη. Αντε κρυψου τωρα σε κανεναν Μουφα γιατι αποδειχτηκες παρα πολυ λιγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδη δεν του αρεσε ο χωρος και οι δημοσιογραφοι; Κυριε Δημαρχε πλεον ειστε υποπτος για πολλα. Γιατι ο αλλος θα μιλησει. Δεν παιζει και δεν κρυυβεται οπως εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπαντη, Κιοσε, Γιοσκο, Θωμαιδη ελπιζω να ειστε περιφανοι για τον επικεφαλη σας!!!!
    Λιγο αξιοπρεπεια ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να βοηθήσω λίγο να την βρουν;;;;
      Ας πάρουν λίγη από τον βαστάζο του Ιωσηφίδη , από τον Γεωργού!!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτός ο βασταζος όμως ξεμπρόστιασε την συμφωνία Μούφα-Μπιτ!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ά’ι’ καλά, ότι πεις!!!!!
      Πλάκα μας κάνεις, αυτός παλεύει για τα συμφέροντα του αφεντικού του!!!!

      Διαγραφή
  9. Γελαει το μισο Αμυνταιο. Το αλλο μισο κλαιει για τον Δημαρχο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οτι πιο ολιγοψυχο εχω δει ποτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδια ο Δημαρχος εχει σοβαρα θεματα να ασχοληθει. Μεταλιγνιτικη μεταβαση, Επενδυσεις, Ριμοτομια, αναπτυξη πρωτογενη τομεα και πολλα αλλα βαθυστοχαστα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ιωσηφίδης το μόνο διαφορετικό που ζήτησε ήταν να παραστούν όλα τα μέσα της περιοχής , το πρόβλημα σας κ Δήμαρχε ήταν πως δεν θέλατε την ενημέρωση από όλους και μόνο από δικούς σας: και μόνο που βρήκατε αυτό σας πρόσχημα για να μη ρθτε σε καταπρόσωπο αντιπαράθεση δηλώνει ενοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι δηλαδή είναι οι δικοί του?(του κ. Μπιτακη)?Το ράδιο Λέχοβο μήπως?Το ράδιο Φλώρινα μήπως?Μήπως πρέπει να σοβαρευτειται όλοι εσείς που καταντησατε βιομηχανία σχολίων υπέρ του Κ.Ιωσηφιδη.Αυτοι όλοι που γνωρίζουν την υπόθεση της Μονομετοχικης Δημοτικής επιχείρησης Ξινό Νερο Ο.Ε.,ξέρουν να κρίνουν και τι γίνετε.Ολοι οι υπόλοιποι γράφεται απλές βλακείες!Άντε σοβαρευτειται!

      Διαγραφή
    2. Αφού σε βάζει ο Μπιτ να γράφεις μάθε ορθογραφία!!!!
      Επι της ουσίας γιατί δεν ήθελε οκά τα μέσα αλλά δυο μόνο;

      Διαγραφή
  13. Χα χα χα χα ο άνθρωπος χρειάζεται ιατρική βοήθεια δεν εχω καταλάβει ακόμη το παιχνίδι που παίζει ... Τελικά ο άνθρωπος της ηθικής κ της Δικαιοσύνης δεν θα παραβρεθεί ;;;; Θωμαιδη κ Μπαντη θελω να πιστεύω οτι έχετε καταλάβει τωρσ κάποια πραγματάκια αν παλι όχι σας εχει κανει μάγια αλλη εξήγηση δεν έχω.... Αρε Μάκη πόσο μπροστά είσαι μόνο να ήξεραν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπιτακη Μπαντή θωμαιδη μας ντροπιασατε. Κριμα η ψήφος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έτσι δήμαρχε να μάθουν να μην παίζουν κρυφτούλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, εχεις δίκιο!!! Τον ξεφτίλισε τον Ιωσηφίδη. Εγώ πιστεύω ότι έχει κρυφτεί στο Αντίγονο από το φόβο του!!!! Χαχαχα!!

      Διαγραφή
  16. Κύριε Μπιτακη όλοι μας γνωρίζαμε το αμαρτωλό σας παρελθόν ως αυτοδιοικητικός άρχοντας. Όσοι δεν το γνώριζαν το φαντάζονταν και σήμερα δυστυχώς όλοι μαζί το βιώνουμε! Είναι πραγματικός ξεπεσμός για το άλλοτε πρωτοπόρο, ζωντανό και δημιουργικό Αμύνταιο, η παρουσία σας στο δημαρχιακό θωκο της πόλης. Μιας πόλης με ιστορία, παράδοση και ανθρώπους που κάποτε μεγαλούργησαν στα χώματά της. Υπεύθυνοι για τη σημερινή απαξίωση και κατρακύλα που εσείς επιδεινώνετε διαρκώς; Μα φυσικά όλοι εμείς οι απλοί δημότες και κάτοικοι του ταλαιπωρημένου αυτού τόπου! Οι πρόγονοι μας σίγουρα γελούν από εκεί ψηλά με τα κατορθώματά μας και αν ζούσαν ανάμεσά μας θα μας είχαν ήδη αποκηρύξει. Λυπάμαι και ντρέπομαι πραγματικά για όλους όσους φέρουν ουσιαστική ευθύνη για τη σημερινή μας παράλυση. Περισσότερο όμως λυπάμαι για τους ίδιους μας τους εαυτούς που θα σπεύσουν σε τρία χρόνια να τιμήσουν με τη ψήφο τους τους ίδιους πολιτικούς ταγούς (ο θεός να τους κάνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και μέσα στην σιγή του μεσημεριού μια κότα έκανε «κοκοκο» και μαζεύτηκε στο κοτέτσι. Και συνεχίστηκε η ζωή στο όμορφο χωριο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το μόνο λάθος του Ιωσηφίδη θα ήταν να σου απαντήσει αφού μόνος σου ξεφτιλίζεσε καλύτερα. Η πλάκα θα είναι να βγεις μόνος σου μετά να μιλήσεις. Εκεί θα εχεις παραδεχτεί μόνος σου ποσό κομπλεξικος και μικρός νιώθεις μπροστά του. Εγώ έλεγα ότι θα έβγαινες και θα τραύλιζες αλλά και οι γενναίοι φοβούνται. Εσυ όμως είσαι μια κατηγορία μόνος σου. Λυπάμαι αυτούς που είναι γύρω σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παραιτηθείτε όλοι σας, αναξιόπιστοι, ανίκανοι να διαχειριστείτε την λαϊκή εντολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τόσος πόνος και καημός για τον (επενδυτή)ρε λεβέντες; που χωρίς να βάλει φράγκο θέλει πάρει την επιχείρηση,δεν καταλαβαίνεται πως για να υποχρεωθεί να ρθεί σε τέτοια ρήξη ο Δήμαρχος με το μισό Δημοτικό Συμβούλιο πιος ξέρει τι παιχνίδι παιζόταν;Εγώ ξέρω, πως ο Κυρ.Μπιτακης είναι Δήμαρχος και καλά κάνει και προστατεύει τα συμφερόντα του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίκε μου. Αν ο Μπιτακης φοβάται ο Ιωσηφιδης όχι. Θα μαθευτούν όλα θέλει δεν θέλει. Την Παρακευή!
      Όσο για το παπαγάλισμα σου ότι θέλει να πάρει την επιχείρηση και χωρίς φράγκο μάλιστα και για αύτο θα ενημερωθείς. Καμια επιχείρηση του Δήμου δεν θέλει αλλά λεπτομέρειες την Παρασκευή αγαπητό μου παπαγαλάκι. Μέχρι τότε μείνε στον φόβο σου.

      Διαγραφή
    2. Και γιατί δεν το λέει; Τι φοβάται; Μήπως είναι αλλιώς; Που είναι αυτοί που εγράφαν ότι την Παρασκευή θα κατατροπώσει μια και καλη τον επιχειρηματία;

      Διαγραφή
    3. Βρε λεβέντη εσύ, μην μας τα λες σε εμάς, πεστα στον δήμαρχο ας έρθει αφού έχει στοιχεία,άντε μας ζαλισες με τον δικό σου καημό μιλάς κιόλας χωρίς να βάλει Φράγκο χωρίς χωρίς χωρίς .... ορίστε έχει ευκαιρία να τα πει από κοντά

      Διαγραφή
    4. Τα πράγματα είναι απλά φιλαράκι, ήρθε η παρασκευή και πήγε ο Μπιτακης στο Debate; Δήμαρχος που έχει να δώσει! Ήρθε η παρασκευή ΔΕΝ και πήγε ο Μπιτακης στο Debate; Δήμαρχος που ήρθε ΜΟΝΟ για να πάρει!

      Διαγραφή
    5. Εσύ είσαι βαθιά νυχτωμένος αλλά μην το κάνουμε θέμα. Αυτό κατάλαβες? Αν δεν είχε πρόβλημα γιατί δεν πάει να μιλήσει και να πει την αλήθεια? Για τον Μπιτάκη λέω για να μην παρεξηγηθώ.

      Διαγραφή
    6. Αίσχος και ντροπή για το Δήμο. Κρίμα που τον ψηφίσαμε. Κρίμα για το Αμύνταιο.

      Διαγραφή
  21. Φτάνει πια η βιομηχανία σχολίων!Μην προσπάθεια να δημιουργήσει κλίμα εις βάρος του δημάρχου.Ο κόσμος γνωρίζει πάρα πολύ καλά το ποιος είναι ο επιχειρηματίας!Προεκλογικά το 2010 έβαζε κόσμο σε δουλειές,(ορυχεία,αρχαιολογία κλπ),ενώ μετά τις εκλογές τους έδιωχνε.Το ίδιο προσπάθησε να κάνει προεκλογικά το 2014.Τωρα του φταίει ο χώρος και ότι θέλει όλα τα ΜΜΕ.Ας κάνει μονος μια συνέντευξη και ας πει ότι θέλει να τελειώνουμε!Έτσι λειτουργούσε και ως δήμαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κλίμα εις βάρος του δημάρχου; Αφού μια χαρά τα καταφέρνει και μόνος του . Έπεσαν οι μάσκες όσο και να μην θέλεις να το καταλάβεις και άσε τις φθηνές δικαιολογίες . Εμείς ειμασταν σίγουροι ότι δεν θα πάει απλά τώρα το διαπιστώσατε και εσείς ,ξέρω πέσατε από τα σύννεφα δεν το περιμένατε και τώρα δεν ξέρετε πως να το μαζέψετε . Το μετά, επίσης ξέρουμε τη θα γίνει ,αφού βγει και μιλήσει ο κύριος Ιωσιφιδης θα αρχίσει να στέλνει επιστολές λέγοντας ότι λέει ψέματα .Άρα για να μην πάει να κάνει διάλογο κάποιο λάκκο έχει η φάβα μήπως φοβάται μην ακουστούν κάποια πράγματα και δεν θα μπορεί να απαντήσει;

      Διαγραφή
  22. Εκτίμηση μου είναι ότι Μπιτακης πιστεύει ότι δεν μπορει να τον αντιμετωπίσει τον Ιωσηφιδη αλλα κυρίως αυτά που εχει να βγαλει στην φορα. Ναι η αληθεια είναι ότι και φοβαται και εχει και ένα κομπλεξ.
    Επισης ο Μπιτακης εχει ένα μειονεκτημα. Δεν ξερει τι θα πει ο Μακης και φοβαται. Βλέπεις εχει κάνει και πολλες κουτσουκέλες.
    Σου λεει ασε τον να τα πει και μετα βγαινω εγώ μονος μου και λεω ότι ειπε ψεματα κτλ. και λεω και εγω τα δικα μου για μη πληρωμες κτλ.
    Αλλα ο άλλος δεν είναι ετσι γιατι θα το τραβήξει πολύ και εχει μαζεψει πολλα και θα τον υπερκαλύψει ετσι που δεν θα μαζεύεται το πράγμα για τον Μπιτακη.
    Πιστεύω ότι θα εχει μεγάλο πολιτικό πρόβλημα μετα την ομιλία του Μακη. Γιατι ο Μάκης θα βγει την Παρασκευή θα κανει και τον αντιλογο καθώς δεν εχει τίποτα να φοβηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να ελεγες ότι ασχολείται με τιποτα άλλο. Μονο με το Ξυνο Νερο ασχολείται και ο Δημος εχει ερημωσει. Αλλα και για αυτό δεν μιλαει και δεν ενημερωνει κανενα.
    Όπως εκεινο το Δημοτικο Συμβουλιο του μεσω internet που ηταν για γελια και φοβοταν να πει το ονομα του Ιωσηφιδη.
    To εχει κανει μαζι με τον Θεοδωριδη προσωπικη του μπιζνα και το προβλημα είναι ότι υπαρχουν συμβασεις που θα βαζουν μεσω δικαστηριων σε μεγαλο κινδυνο το εργοστασιο.
    Αυτά δεν επρεπε να μας τα πει. Κατακριτέος και λιγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μουφας + Μπιτακης=Το διδυμο της καταστροφης του Αμυνταιου. Αλλα ο χρονος περναει γρηγορα. Περασε ηδη ενας χρονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μουφας για ποιο λόγο καταστροφέας φίλε μου?Επειδή άρχισε,ολοκληρωσε και επέκτεινε την τηλεθέρμανση?Επειδή μελετησε και άρχισε τις μονάδες για την αυτονομία της τηλεθέρμανσης?Επειδή γέμισε παντού με βιολογικούς καθαρισμούς και τα δυκτια τους?Επειδή μελετησε και μπήκε στο ΕΣΠΑ ο βιολογικός του Φιλώτα και τα δυκτια?Επειδή έκανε νέες φυτεύσεις στις τοπικές κοινότητες και άφησε άλλες ενταγμένες στο ΕΣΠΑ?Επειδή έβαψε όλες τις σχολικές μονάδες?Επειδή έκανε νέα κοιμητήρια στο Αμύνταιο,( ένα πολύ σοβαρό θέμα)?Επειδή ανανέωνε συνέχεια τον στόλο των δημοτικών οχημάτων?Επειδή έχει έτοιμες πολλες μελέτες για διάφορα έργα?Επειδή έφερε επιτέλους πολύ και πεντακάθαρο νερό στο Λιμνοχώρι?Επειδή,επειδή,επειδή,πόσα ακομη!Γι'αυτό είναι ο καταστροφέας για σένα?Επειδή μπήκε η δημοτική επιχείρηση του εργοστασίου του Ξινού Νερου στον νέο αναπτυξιακό νόμο με 3.000000,00€ και επιπλέον άφησε στο ταμείο του 2.800.000,00€?Επειδή τελευταία ήρθε και το τριαξονικο φορτηγό μάρκας DAF δωρεάν από πρόγραμμα "Φιλόδημος"?Πόσα άλλα επειδή!Αλλά είστε αχάριστοι και ψάχνεται μόνο το προσωπικό όφελος και όχι το όφελος του δήμου γενικότερα!

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε φίλε θα με κάνεις να κλάψω στο τέλος για τον Μούφα με τόσα έργα. Στο τέλος θα μας πεις να τον ανακηρύξουμε και ευεργέτη του Δήμου μας. Έχεις πάει σε άλλες πόλεις να δεις τι έργα γίνονται? Όταν βγεις από τον μικρόκοσμο σου που λέγεται Αμύνταιο ξαναπες μας για τα έργα του Μούφα. Αποστόλη εσύ είσαι?

      Διαγραφή
    3. ΌΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟ ΌΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΓΎΡΩ ΣΟΥ ΓΡΆΨΕ ΚΑΝΈΝΑ ΣΧΌΛΙΟ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΉΤΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΎ.... ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΆ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΤΊΠΟΤΕ. ΑΠΌ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΦΈΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

      Διαγραφή
  25. Θα ηθελα να μου πει ο φιλος απο την Πτολεμαιδα αν εχει βρωμισει μεχρι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  26. Αναποδοι, το μεγαλυτερο λαθος σας θα ηταν να δημοσιεύσετε ξανα επιστολη ή οπιιαδηποτε ενημερωση προσωπικη του Μπιτακη (όχι του Δημου) όταν σας απαξίωσε τοσο πολύ που δεν ηθελε την παρουσια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ποιος ενδιαφερεται για την επιχειρηση του Δημου; Λαθος στα λεει ο Ανθιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Αισθάνομαι την υποχρέωση, αν και δεν φέρω ευθύνη, να ζητήσω συγνώμη από τους συμπολίτες μου, για τις ανούσιες εν τέλει επιστολές με τις οποίες βομβαρδίσθηκαν το τελευταίο διάστημα"

    Τι ζητας συγγνωμη αφου λες οτι δεν φερεις ευθυνη; Αλλα τι αλλα της Παρασκευης το γαλα. Σε παρακουση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτος θελει να βγει να τα πει μονος του για να μην ακουστουν πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οτι σπείρατε, θερίζετε.

    Αλληλοφαγωθείτε.

    Σας απολαμβάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά από την άλλη ξαναερχόμαστε σε original έκδοση!

      Διαγραφή
  31. Μπιτάκη παραιτησου και φύγε από την περιοχή βράδυ. Τελειώνει άδοξα η πολιτική σου καριέρα. Κρίμα που σε στηριξαμε. Πάρε μαζί σου και τα λαμογια που σε περιστοιχιζουν. Μας ντροπιασες όλους. Καλά να πάθουμε. Μάκη δείξε σε όλους ποιος είναι ο αληθινός ηγέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΗΜΑΡΧΟΣ με πολλά κακαλα. Όχι σαν κάτι άλλους που ήρθαν τον (φέραν) έγιναν δήμαρχοι. Παράτησαν την παράταξη. Μόνο και μόνο για το συμφέρον τους. Μπράβο ΔΉΜΑΡΧΕ συνέχισε έτσι για το καλό του Δήμου μας. όχι του (επιχειρηματία). Στο τέλος θα έχεις πιο πολλούς μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. είναι ενα καινούριο συμβούλιο με νέους ανθρώπους .Το ότι υπάρχουν διαφωνιες δειχνει οτι επιτελους οτι το Αμυνταιο ξυπνά απο τον ύπνο και έχει αντανακλαστικά. Ο δήμαρχος και το συμβούλιο κάνουν αγώνα για τα συμφέροντα του Δημου και το καλυτερο θα ηταν οι τοπικοι επενδυτες να στηριζουν αντι να χαντακωνουν αυτη τη προσπαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ενημερώνω ότι τα ναρκωτικά ειτε ελαφριά ειτε βαριά είναι παράνομα.

      Διαγραφή
    2. Νέοι σαν τον Μπερμπερίδη; Χαχαχα

      Διαγραφή
  34. Ποιος είναι ο νέος;;;;;;;;; Συναλλαγή συναλλαγή συναλλαγή και στο τέλος για κερασάκι ένα γλύψιμο για μια θεσούλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε θα γελάσουμε πάλι όταν δούμε και ποιός ποια θα πάρει την θεσουλα του διευθυντή στο εργοστάσιο για να δούμε ποιος έχει γλύψει .

      Διαγραφή
  35. Κύριος στόχος σας ήταν και παραμένει η διατήρηση των κρίσιμων όρων της επίμαχης συμφωνίας στο σκοτάδι, προκειμένου να μην αναδειχθεί υπό το φως της δημοσιότητας η καταχρηστικότητά τους και η ετεροβαρής λειτουργία τους υπέρ του δικού σας αποκλειστικά συμφέροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εσεις του Μπιτακομουφα αν θέλετε να πείτε κάτι για τον Ιωσηφίδη να πάτε να του το πείτε κατάμουτρα. αποδείξατε ότι δεν εχετε τα άντερα παρα μόνο μέσω ανώνυμων σχολίων. Αν είχατε θα πήγαιναν οι δυο επικεφαλείς σας να του τα πουν αλλά ΒΟΥΒΑ!!! Μην εκτίθεστε άλλο. Άλλωστε η Παρασκευή είναι κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί πουλάκι μου εσύ επώνυμα έκανες το σχόλιο?

      Διαγραφή
  37. Αν είχε να πει ο δήμαρχος θα πήγαινε .
    Απλά ο άνθρωπος μια πλακιτσα έκανε ότι ήθελε διάλογο και αμέσως ο κύριος Ιωσιφιδης να το πάρει στα σοβαρά .
    Κάτσε κύριε Μάκη ο άνθρωπος θέλει χρόνο .Ερε σαν δεν ντρεπομαστε λέω εγώ
    Όλο λόγια κούφια είναι αηδία έχουν καταντήσει .Αρε Μπαντη απορώ τόσο λίγος μα τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, - μετά από την ανάρτηση της 27-03-2020 του κ. Ιωσηφίδη Ιωακείμ στα Blogs, με την οποία ευθέως κατηγορεί τον Δήμαρχο- καλεί τον κ. Ιωσηφίδη ως εκπρόσωπο της εταιρίας «Ιωσηφίδης Ξινό-Νερό ΑΕ.» σε συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, παρουσία όλων των τοπικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, χωρίς την παρουσία κοινού, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού, την οποία θα συντονίσουν δημοσιογράφοι, έτσι ώστε κάθε δημότης, να μπορεί να διαμορφώσει επιτέλους άποψη για την χρησιμότητα των προθέσεων και των δυο πλευρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε τον καλέσατε πρόσωπο με πρόσωπο και παρουσία όλων των τοπικών μέσων ενημέρωσης τώρα γιατί άραγε κάνετε πίσω ; Πάτε στην συνάντηση και αφήστε το κόσμο να κρίνει ,να δούμε τι λέει ο ένας και τι ο άλλος . Κρίμα πολύ κρίμα για το δήμο μας.
      Μας αποδείξατε για άλλη μια φορά ότι δεν κρατάτε το λόγο σας.

      Διαγραφή
  39. Παρέλαση Φιλωτιανων και ΠΑΣΟΚτσιδων. Όλος ο Δήμος είναι στα μέτρα του. Συγκεντρωτικος και απολυταρχικος. Κύριε Μπιτάκη αποτυχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Επίκληση στο συναίσθημα και στην λογική του κάθε πολίτη κάνουν και ο ιωσηφιδης και ο Γεωργου και ο Τσαχειριδης γιατί δεν πρόλαβαν να φάνε αυτά που ήθελαν! Αυτό δεν ήθελαν από την αρχή? Τα λεφτά είναι η μόνη βάση τους ξυπνήστε και μη λέτε ότι σας βολεύει.. Ο ιωσηφιδης είναι η καταστροφή αυτού του τόπου.. Πόσοι βρήκαν δουλειά πριν τις εκλογές κατά την εκλογή ή μη του ιωσηφιδη και πόσοι την έχασαν μετά? Αναρωτηθηκατε? Προσπαθεί να παίξει τον καημένο με τα άλλα τα τσιροπουλακια του από πίσω που πάνε μια εδώ μια εκεί όπου τους βολεύει! Ο κος Γεωργου που απειλεί αδίστακτα όσους δεν του κάνουν τα χατηρια και δεν πάνε μαζί του, κάνοντας κατάχρηση εξουσίας? Έμεινε με... Στα χέρια γιατί δεν υπάρχει πλέον εξουσία κύριοι... Πρέπει να το καταλαβετε! Δείτε λίγο τις επιστολές και καταλάβετε πόση στάχτη θέλουν να ρίξουν στα μάτια σας, τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δήμαρχε παραιτήσου αποδείχτηκες πολύ λίγος για το Δήμο μας. Μπάντη προλαβαίνεις να φύγεις από το καράβι που βουλιάζει αν θες να έχεις πολιτικό μέλλον όπως ο ίδιος λες συνέχεια. Γιατί στις επόμενες εκλογές δεν σε βλέπω να εκλέγεσαι ο κόσμος δεν είναι χαζός. Θωμαϊδη εσύ κάνε ότι θέλεις πάντα έτσι ήσουνα γλύφτης και συμφεροντολόγος δεν θα σε αλλάξουμε τώρα άλλωστε μας είσαι αδιάφορος διότι ούτε από τη θέση του προέδρου κατάφερες να κάνεις σωστά τη δουλειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 4 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΦΙΛΩΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΕΤΟ ΛΕΧΟΒΟ ΒΑΡΙΚΟ ΘΩΜΑΙΔΗ ΠΩΣ ΕΣΤΑΝΕΣΕ ΣΑΝ ΑΜΥΤΑΙΟΤΗΣ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΥΝΦΩΝΗΣ ΝΑ ΦΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΝΕΙΣ ΜΑΚΗ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΘΩΜΑΙΔΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΗ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΠΙΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΗΞΗ Ο ΜΠΙΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΗΞΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΜΠΙΤΑΚΗ Ο ΜΠΑΝΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΣΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΡΗΖΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΩΝ ΠΑΡΩΤΗ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΗΝΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΟΘΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΦΘΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον θα στηρίξει τον Θωμαΐδη; Χαχαχα!!! Ο Μπιτακης τα ψέματα τα λέει ποιο συχνά από ότι αναπνέει! Και ο Μάκης για ποιο λόγο; Επειδή το λέει ο Θωμαΐδης;

      Διαγραφή
  43. Η αξία ενός δημάρχου κρίνετε όταν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κάθε επιχειρηματία (Μάκης)? Καθόμαστε και ασχολούμαστε εδώ και τόσους μήνες με το Ξινό Νερό ενω υπάρχουν άλλα 26 χωριά που βρίσκονται στην αφάνεια. Τελικά όπου υπάρχει χρήμα υπάρχει και βρωμιά. Δήμαρχε τελείωνε το θέμα το συντομότερο δυνατό και ξεσκέπασε όλη τη βρωμιά που υπάρχει στο Δήμο (ήτε λέγεται Μάκης ήτε λέγεται Μούφας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ερε Μάκη έριξες χρήμα για να τον βγάλεις και τελικά σε έβγαλε εσένα από το παιχνίδι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εχεις για να βγαίνει; Εγώ τον βλέπω ότι τον χορεύει!

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .