ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΣΑΝΙΟΥ & ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ, ΚΥΡΟ ΠΑΥΛΟ

Aιφνίδια η εκδημία, συγκλονιστική η είδηση. Εκοιμήθη ο ξεχωριστός Ποιμενάρχης, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Κυρός Παύλος. Δεν υπάρχουν λόγια, που να αποδίδουν το μεγαλείο και τη συνεισφορά ενός πραγματικού Ιεράρχη της σύγχρονης Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Με όλα τα ζητήματα της ζωής που ενασχολήθηκε στη διάρκεια της ποιμαντορίας του, μόνο επιτυχίες κατέγραψε, μόνο τις ψυχές γαλήνεψε, έτσι όπως αναφέρονται μέσα από τις μαρτυρίες όλων όσων ευεργετήθηκαν από την ευλογία του!


Αγάπησε έμπρακτα τον άνθρωπο, προσέγγισε ειλικρινά τη νεολαία, ανακούφισε την οικογένεια, μα προπάντων αγωνίστηκε για την πατρίδα και τη Μακεδονία μας! Εξάλλου και μεταξύ των άλλων, γι’ αυτήν προσπαθούσε μέχρι τέλους, προκειμένου να πείσει και να νουθετήσει τους κυβερνώντες, μέσα από τις φλογερές του τοποθετήσεις και τα τεκμηριωμένα επιχειρήματα, όμως δεν πρόλαβε… Η συνολική του δράση και η στάση ζωής του, ας φωτίσουν τα βήματα όλων, στην κατεύθυνση κάλυψης του δυσαναπλήρωτου κενού που αφήνει πίσω του.

Ως Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, συμμετέχουμε στο πένθος και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην Ιερά Μητρόπολη Σισανίου & Σιατίστης, στο ποίμνιο και στους οικείους του.

Αιωνία του η μνήμη!

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

Παντελής Καρακασίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια