Το ευχαριστήριο μήνυμα του νέου προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου της ΝΔ, Γιώργου Τσιρώνη


Με όραμα η Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ν’ αποτελέσει μοχλό πολιτικοποίησης και δραστηριοποίησης των πολιτών του Δήμου μας αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.

Είμαι σήμερα ευτυχής και ευχαριστώ από την καρδιά μου τους τετρακόσιους σαράντα έναν (441) συμπολίτες μας για την εγγραφή τους στην ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, που πλησίασε το 90%.

Ευχαριστώ βέβαια όσους με στήριξαν και συμπορευόμενοι μαζί μου αντιστάθηκαν σε ανίερες συμμαχίες και όσους αντιλαμβανόμενοι τις προσπάθειες εξωκομματικών παραγόντων, να «παίξουν παιχνίδια στην πλάτη» της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, απέκρουσαν αυτές. 

Συγχαίρω τα μέλη που εκλέχθηκαν στην ΔΗΜ.Τ.Ε. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ αλλά και όσους δεν εκλέχθηκαν για τον αγώνα και την συμβολή τους στην ενίσχυση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Φυσικά την συμμετοχή όλων θεωρώ απαραίτητη κι επιβεβλημένη για την επίτευξη των στόχων μας.

Θεωρώ ότι, η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βγήκε ενισχυμένη από την εκλογική διαδικασία και την ενθουσιώδη συμμετοχή όλων μας.  

Με την προσδοκία ότι η συμμετοχή του κόσμου θα γίνει μεγαλύτερη και την υπόσχεση ότι η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου  θα αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο που μπορεί να αναγεννήσει την πίστη των πολιτών στην πολιτική.

Με την απόλυτη πεποίθηση ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη που έχει την βούληση και τη δυνατότητα να οδηγήσει την χώρα σταθερά.
Με την πίστη ότι η συμμετοχή κι η προσφορά όλων θα δώσει στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την αυτοδυναμία και τη δυνατότητα να κυβερνήσει και να οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την κρίση που διέρχεται.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Γεώργιος Τσιρώνης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜ.Τ.Ο.ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

22 Σχόλια

  1. Για ποιες ανιαρές συμμαχίες γίνεται λόγος? Μήπως για όσους γράψατε τελευταία στιγμή, αυτούς τους εκ Αλβανίας λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΥΛΙΑΡΗ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ?
    ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΝΩΣΤΗ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚ ΛΕΧΟΒΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΥΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά που εχει πληρώσει, εσυ ουτε σε 50 χρονια θα τα δωσεις στη ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
      ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΑΣ ΕΚΑΜΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ DEAL ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΙ KAI NA MH TΡEXEΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

      Διαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΦΤΑΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Η ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤ΄ΑΡΧΗ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΣΣΕΤΑΙ. ΚΑΙ Ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΟΠΩΣ Ο ΦΡΕΝΤΙ Η ΒΑΛΜΠΟΝΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΝΤΑ ΔΟΥΡΑΤΑ???
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ 150 ΨΗΦΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ? ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΚΙ ΆΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ?

      Διαγραφή
  6. Τσιρωνη μια ερώτηση :Πώς θα πάρεις απόφαση στην Δημτο όταν από τα 9 μέλη τα 6 είναι του Βολιωτη; Εκτός κι αν ψηφίζουν στις συνεδριάσεις και ο Βοσκοπουλος με τους συμβούλους του Μπορεί. Όλα τα είδαμε στη ΝΔ του Αμυνταιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας από εσάς δεν καιγόταν για τον Βολιώτη ούτε τον αγαπήσατε περισσότερο από τους άλλους

      Διαγραφή
    2. Να τους διαγράψει, αυτό πρέπει να κανεις ο Γιώργαρος

      Διαγραφή
    3. Όπως πρίν Χρόνια ο πατέρας Τσιρωνης το είχε κάνει. Μπράβο και να κρατήσει τους Αλβανούς

      Διαγραφή
  7. ΠΕΡΑ ΑΠ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ.
    ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ EUROVISION ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ OTI Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΤΣΙΡΩΝΗ ΚΑΙ ΒΟΣΚΌ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ενας δε θα βγει δημαρχος και ο αλλος δε θα βγει ουτε δημοτικος συμβουλος

      Διαγραφή
  9. τι ειναι αυτά που κάνετε και λετε ρε...αφού ειστε τοσο θαρραλέοι και έχετε τόσο δίκιο γιατι δεν γράφετε το επώνυμο σας, αλητεία και φαυλότητα, να ποιά είναι η δεξιά, να ποιοι είναι οι νεοδημοκράτες, μακάρι ο κουλης να σας διαγράψει μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα εσύ ρε φίλε να βάλουμε τα επίθετα μας και να δουμε τι θα πουμε

      Διαγραφή
  10. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΡΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΘΕΣΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ, ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ 50ΡΗΔΕΣ, ΟΙ 60ΑΡΗΔΕΣ ΚΤΛ, ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΥΠΟΓΕΙΩΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άς είμαστε αντικειμενικοί και όχι υποστηρικτές κάποιων. Άκουσα στο ράδιο Αμύνταιο την συνέντευξη του κ.Τσιρώνη αλλά και του κ.Βολιώτη και έβγαλα συμπέρασμα.
    Ακόμη βλέποντας τα βίντεο των Blogs για το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου διαπίστωσα την ανύπαρκτη παρουσία του στα δρώμενα και τις αποφάσεις που αφορούν τον τόπο μας.
    Να είναι καλά ο άνθρωπος αλλά θέλω κάποιον που να είναι παρών σε όλα αυτά που αφορούν εμένα και τον τόπο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να μην το ξεχάσω!!!! Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ είναι Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!! Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΡΓΥΡΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΕΤΡΙΖΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΒΟΓΚΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ . ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Σωστός η νοθεία δεν ξεπλένετε με τίποτα

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .