Συνάντηση του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου με τον Αντιπ. ΠΕ Φλώρινας Στέφανο Μπίρο

Την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο. 



Το θέμα που απασχόλησε τη συνάντηση ήταν η ακαρπία και η μικροκαρπία που αφορά τα οπωροφόρα δέντρα της περιοχής Αμυνταίου. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη συμμετείχε και ο Διευθυντής  της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Φλώρινας, κ. Αθανάσιος Αλτίνης του οποίου η υπηρεσία είναι αρμόδια μαζί με τον ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας να κινήσουν τη διαδικασία ενεργοποίησης του προγράμματος ΠΣΕΑ για την περιοχή αλλά και για κάθε παραγωγό ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα ακαρπίας στις καλλιέργειες του.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας  κ. Στέφανο Μπίρο για την άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί της περιοχής.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Εν ταξει Διαμαντουλα θα παρετε αυτα που πηρε ο Αρης χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .