Ρεσιτάλ πολιτικής αθλιότητας στις εσωκομματικές εκλογές της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο Αμύνταιο με πρωταγωνιστές στελέχη της Αυτοδιοίκησης


του Χαράλαμπου Τριανταφυλλίδη

 Τελικά η ΝΔ δεν μπορεί να ξεπεράσει και να ξεχάσει τις παθογένειες και το παρελθόν της. Πάντα βρίσκονται  οι βρικόλακες που μας θυμίζουν το παρελθόν, τότε που ψηφίζανε τα δέντρα, οι πεθαμένοι. 


Από τον Καλογιάννη των Ιωαννίνων, τον «Καλπογιάννη» όπως τον αποκαλούσαν,  που πήρε την κάλπη στην πλάτη του και την έκανε, το λεωφορείο με τους φοιτητές που στις εκλογές του 2016 ψήφισε παράνομα στην Πρέσπα, μέχρι τις εκλογές στην ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου, φαίνεται ότι  δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ΝΔ . Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως τραγωδία.


Τα τελευταία χρόνια στις  εσωκομματικές εκλογές έχουμε ωμή παραβίαση του καταστατικού της από τοπάρχες που δεν εννοούν να καταλάβουν ότι  ο σεβασμός στις αρχές και τις αξίες είναι πρώτιστο καθήκον κάθε μέλους κόμματος. Πολύ περισσότερο αυτών που ασχολούνται με τα κοινά.  Σε μια μόνο δημοτική οργάνωση της ΝΔ αυτή του Αμυνταίου γίνανε εκλογές κι εκεί τα κάνανε μπάχαλο. Στη Φλώρινα, την Πρέσπα , στην εκλογή προέδρου της ΝΟΔΕ και μελών της δεν γίνανε εκλογές, γιατί οι υποψήφιοι ήταν όσοι και ο αριθμός των μελών των κομματικών  οργάνων. Αυτός που φαίνεται να έχει το πάνω χέρι είναι ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Στάθης Κωνσταντινίδης αφού ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ είναι από τους στενούς συνεργάτες του. 


Σύμφωνα με την καταγγελία του πρώην προέδρου της ΔΗΜΤΟ  Αμυνταίου Αργύρη Βολιώτη, η οποία σημειωτέον  ότι μια βδομάδα μετά την δημοσίευση της δεν διαψεύστηκε,    «… οι εν ενεργεία δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Φλώρινας κ. Αλεξιάδης Νίκος, πρώην Αντιδήμαρχος,  και Ουλιάρης Θεόδωρος οι οποίοι εκλέχθηκαν με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Φλώρινας κ. Βοσκόπουλου Γιάννη ψηφίσαν στις εκλογές μαζί με συγγενικά τους πρόσωπα…».   Συνολικά πέντε ψηφοφόροι από τη Φλώρινα ψήφισαν παράνομα στο Αμύνταιο, παραβιάζοντας το καταστατικό του κόμματος της ΝΔ για την εγγραφή μελών και  με αυτόν τον τρόπο αλλοίωσαν το αποτέλεσμα  , αφού ο κ. Γ. Τσιρώνης, συνυποψήφιος του κ. Βολιώτη, εκλέχτηκε με μία μόνο ψήφο παραπάνω. 
 

Αφήσανε τους χιλιάδες ψηφοφόρους της περιοχής Αμυνταίου και κάνανε «εισαγωγή» από τη Φλώρινα. Μήπως δεν είχανε δυνατότητα πρόσβασης και θελήσανε την εφαρμογή διατεταγμένης υπηρεσίας; Υπάρχει καταστατικό στη ΝΔ; Εφαρμόζεται; Υπάρχει εφορευτική επιτροπή και τι κάνει γι’ αυτού του είδους της νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος; Μήπως  είναι όργανα βιτρίνες για το θεαθήναι; Λειτουργεί καταστατικά το κόμμα ή ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει;


Ποια είναι η θέση του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ και της Νομαρχιακής επιτροπής; Συμφωνούν με τα όσα τραγικά γίνανε στο Αμύνταιο και αν όχι γιατί δεν τα έχουν  καταδικάσει; 


Γιατί ο Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος εξακολουθεί να τιμά τους δύο δημοτικούς συμβούλους στον συνδυασμό του; Περιποιεί τιμή στην δημοτική του παράταξη η καλπονοθεία των δημοτικών του συμβούλων; Τους προσδίδει αξιοπιστία η νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος στην ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου, στην οποία πρωταγωνιστές είναι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του στο Δημοτικό Συμβούλιο;


Αξίζει να επισημάνω ότι ο κ. Βολιώτης στην επιστολή του αναφέρει ότι ενημερώθηκε ο κ. Βοσκόπουλος από τον ίδιο για την παράνομη εγγραφή των Αλεξιάδη και Ουλιάρη. Και τι έκανε ο κ. Βοσκόπουλος; Ως νέος Πιλάτος «νίπτει τας χείρας του». Στη συνέντευξη του της 18.5.2018 και απαντώντας σε ερώτηση του συναδέλφου Πέτρου Βούζα  είπε ότι δεν έχει καμιά ανάμειξη.


Όμως τι αξιοπιστία μπορεί να έχει μια Δημοτική παράταξη και ένας Δήμαρχος με δημοτικούς συμβούλους αυτής της νοοτροπίας και πρακτικής;


Πρωτίστως ηθική ευθύνη και δευτερευόντως πολιτική φέρει  ο Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος, γιατί έπρεπε να τους είχε θέσει εκτός δημοτικής παράταξης , έπρεπε να τους είχε διαγράψει απ’ αυτήν χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί  υποβιβάζουν το κύρος και την αξιοπιστία της.   


Όσο παραμένει άπραγος ο κ. Βοσκόπουλος   η σιωπή του θα γίνει ενοχή  και θα τον ακολουθεί συνεχώς. 


Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τα κεντρικά όργανα της ΝΔ θα κωφεύσουν στην ένσταση-καταγγελία του κ. Βολιώτη και θα πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων κι ας βγάζει μάτι η αλήθεια της. Το είδαμε και στην περίπτωση των 30 φοιτητών που ταξίδεψαν μέχρι την Πρέσπα και ψήφισαν τελικά παρά τις διαμαρτυρίες.   Είναι το ίδιο παράκεντρο που κινεί τα νήματα πίσω από τις κουρτίνες.


Δυστυχώς τα « χούγια» δεν κόβονται εύκολα στη Φλωριναία ΝΔ.

Η παράνομη εγγραφή των δύο δημοτικών συμβούλων  «…με συγγενικά τους πρόσωπα…» και η μη τιμωρία τους συμβάλλουν  στην ηθική κατάπτωση του κόμματος και η ευθύνη βαρύνει το σύνολο των αρμοδίων οργάνων τόσο τοπικά όσο και κεντρικά.

Μπάμπης Θ. Τριανταφυλλίδης






ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του κ. Αργύρη Βολιώτη



                Αγαπητοί μου συμπολίτες.



Δεν είχα σκοπό να προβώ σε αυτού του είδους την καταγγελία και να δημοσιοποιήσω  την ένσταση που έκανα στις εκλογές για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση ( ΔΗΜ.Τ.Ο) Αμυνταίου της Νέας Δημοκρατίας. Το πράττω όμως διότι παρόλα αυτά που έγιναν ο κ. Τσιρώνης στην ευχαριστήρια δήλωση του,  μίλησε για ανίερες συμμαχίες . Δεν το κρύβω ότι στην επιστολή περίμενα να διαβάσω ένα μήνυμα ενωτικό αλλά αντ΄ αυτού διαβάσαμε ένα μήνυμα άκρως διχαστικό από το οποίο η παράταξη βγαίνει πληγωμένη. Περιληπτικά θα αναφέρω ότι η ένσταση μου μετά το πέρας των διαδικασιών αναφέρεται στο γεγονός της συμμετοχής ως «ψηφοφόρων και υποστηρικτών»  του κ. Τσιρώνη ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχουν με τον Δήμο Αμυνταίου .



Ειδικότερα   στο  Άρθρο 4  παρ. 1  του Κανονισμού Παννελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας ρητά αναφέρεται ότι : «Τα μέλη του Κόμματος, κατά την έννοια των άρθρων 3 και 4 του Καταστατικού είναι αυτοδικαίως και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. του αντίστοιχου Δήμου, εντός του οποίου βρίσκεται η διεύθυνση κατοικίας που δηλώνεται κατά την εγγραφή.» Συγκεκριμένα οι εν ενεργεία δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Φλώρινας κ. Αλεξιάδης Νίκος ( πρώην Αντιδήμαρχος)  και Ουλιάρης Θεόδωρος οι οποίοι εκλέχθηκαν με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Φλώρινας κ. Βοσκόπουλου Γιάννη ψηφίσαν στις εκλογές μαζί με συγγενικά τους πρόσωπα , βοηθώντας έτσι στην «εκλογή» του κ. Τσιρώνη χωρίς να δικαιούνται να ψηφίσουν σύμφωνα με τον Κανονισμό ( ο τόπος μόνιμης κατοικίας τους είναι στο Δήμο Φλώρινας), αλλοιώνοντας με αυτόν τον τρόπο το εκλογικό αποτέλεσμα. Μάλιστα πριν τις εκλογές και αφού είδα τον εκλογικό κατάλογο που είχε αποσταλεί από το κόμμα στην Εφορευτική Επιτροπή , επικοινώνησα με τον Δήμαρχο Φλώρινας  κ. Βοσκόπουλο και τον ενημέρωσα για την παράνομη εγγραφή των στελεχών του συνδυασμού του  στη ΔΗΜ.Τ.Ο Αμυνταίου , ζητώντας ταυτόχρονα την παρέμβαση του μιας και το θέμα εκτός από τυπικό ήταν και ηθικό. Δυστυχώς ο κ. Βοσκόπουλος δεν έκανε κάτι για να αποτρέψει τους δημοτικούς του συμβούλους και τους συγγενείς τους  στο να συμμετέχουν στη διαδικασία και έτσι με τις ψήφους των συγκεκριμένων προσώπων αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα και εκλέχθηκε μόλις με μια ψήφο ο κ. Τσιρώνης.



Με όλα τα προαναφερθέντα είναι ολοφάνερο ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι νόθο και ντροπιαστικό για την τοπική Νέα Δημοκρατία. Από την στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος κατέθεσα ένσταση καταγγέλλοντας τη διαδικασία και αναμένω την απόφαση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος . Ο κ. Τσιρώνης δεν μπορεί να επικαλείται ανίερες συμμαχίες όταν ο ίδιος είναι πρωταγωνιστής σε τέτοιες σκανδαλώδεις ενέργειες που πλήττουν την αξιοπιστία του κόμματος και πληγώνουν την εμπιστοσύνη των Νεοδημοκρατών στα όργανα του κόμματος. Περιμένω τον κ. Τσιρώνη –έστω και την ύστατη στιγμή – να ζητήσει μια συγγνώμη τόσο από τη Ν.Δ όσο και από τους συνδημότες μας. Αλήθεια ποια είναι η θέση του σε όλα αυτά; Συμφωνεί με την παρουσία ξένων ψηφοφόρων-μισθοφόρων  στο Αμύνταιο; Με ποιο ηθικό έρεισμα ο κ. Τσιρώνης ζητάει την στήριξη μας ; Πως θα διοικήσει όταν από την  πρώτη μέρα λειτουργεί με κανόνες αδιαφάνειας και νοθείας; Επίσης καταγγέλλω τον κ. Τσιρώνη ως ηθικό αυτουργό και συνεργό αυτής της ανέντιμης ,ανήθικης και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς εφαρμόζοντας κατά γράμμα τη ρήση ότι « ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και για το γεγονός ότι αντί να δείξει μια στοιχειώδη μεταμέλεια αναφέρεται σε ανίερες  συμμαχίες επαληθεύοντας την παροιμία που έλεγαν οι παππούδες στο χωριό μου « μέχρι να βογκήξει το βόδι , τρίζει το κάρο».

Περιμένοντας από τη Νέα Δημοκρατία - το κόμμα που υπηρετώ πιστά όλα τα χρόνια της ζωής μου – να πράξει τα δέοντα , σύμφωνα με τη συμφωνία Αλήθειας την οποία διατυπώσαμε όλοι μαζί, Κόμμα –Στελέχη-Πολίτες , θέτω  στην κρίση των συνδημοτών μου  τις προαναφερθείσες αλήθειες και περιμένω έστω και την ύστατη στιγμή μια συγγνώμη από τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τη ΝΔ μόνο   για να ικανοποιήσουν τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα.





Με εκτίμηση

Υποψήφιος Πρόεδρος

 ΔΗΜ.Τ.Ο Αμυνταίου



Βολιώτης Αργύριος







Η καταγγελία του 2016



Αγαπητοί  Φλωρινιώτες



Θεωρήσαμε υποχρέωση μας να προβούμε όλοι από κοινού σε αυτή τη δημοσίευση, ώστε να μάθουν όλοι αυτά που είδαμε και ζήσαμε στις τοπικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφέρουμε συνοπτικά όλα όσα έλαβαν χώρα τόσο κατά την προεκλογική διαδικασία όσο και κατά τη διάρκεια των εκλογών και την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων :

1.ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Όπως έγραψε και η εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας ,ότι στο Δήμο Πρεσπών “ψήφισαν ακόμη και οι πελεκάνοι”.

Στις 31-03-2016  ανακοινώθηκαν  τα ονόματα  τα οποία θα ψήφιζαν  για  την ΟΝΝΕΔ  Δήμου Πρεσπών. Μετά την ανάγνωση των ονομάτων  διαπιστώθηκε ότι  31 εξ αυτών ουδεμία σχέση έχουν με την περιοχή, δεν διαμένουν σε αυτή και ούτε υπάρχει κάποιο ίδρυμα ΑΕΙ-ΤΕΙ στο Δήμο ,ώστε να θεωρήσουμε  ότι είναι φοιτητές και έχουν δικαίωμα ψήφου. Η αμέσως επόμενη κίνηση ήταν να γίνουν 31 ενστάσεις  την 1-04-2016  και να σταλούν στην ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ έτσι ώστε να λάβει  γνώση η ΚΕΦΕ και να αποφασίσει για το αν θα έχουν δικαίωμα οι ανωτέρω να  ψηφίσουν. Επίσης ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΝΕΦΕ Φλώρινας  κ.Ταλιουρίδης  Νίκος , ο υπεύθυνος οργανωτικού κ.Χατζηγεωργίου  Γεώργιος  και  ο πρόεδρος  της ΟΝΝΕΔ  κύριος  Γεωργιάδης  Βασίλειος. Μετά από επανειλημμένες  ενοχλήσεις στην ΚΕΦΕ και στον πρόεδρο της ΝΕΦΕ για τις ενστάσεις  δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση και καμία επίσημη απάντηση , με αποτέλεσμα να σταλεί ο κατάλογος ψηφισάντων στης  3-04-2016 (ημέρα εκλογών) και ώρα 7 π.μ. και να είναι εγγεγραμμένα τα 31 ονόματα για τα οποία έγιναν οι ενστάσεις . Την ημέρας της ψηφοφορίας ήρθε  ένα λεωφορείο στο Δήμο Πρεσπών με 22 άτομα, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την περιοχή και ψήφισαν. Επίσης  οι πρώτοι πέντε εξ αυτών που ψήφισαν για την  ΟΝΝΕΔ , ψήφισαν παρανόμως και για την ΔΗΜ.ΤO Πρεσπών με σκοπό να αλλοιωθεί και εκεί το αποτέλεσμα (γιατί η διαφορά των υποψηφίων  προέδρων ΔΗΜ.ΤO  Πρεσπών μεταξύ πρώτου και δεύτερου ήταν 3 ψήφοι ).

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα έγινε εκ νέου η ένσταση για τους 22 που ψήφισαν στην ΟΝΝΕΔ Πρέσπας αλλά και για τους 5 στην ΔΗΜ.ΤO  Πρεσπών .Οι ενστάσεις στάλθηκαν στην ΚΕΦΕ ΟΝΝΕΔ,  ΝΕΦΕ Φλώρινας και στον πρόεδρο της ΝΕΦΕ  κ.Ταλιουρίδη Νίκο. Έως  σήμερα 20-04-2016 δεν λάβαμε ουδεμία απάντηση παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις.



2.ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Αφού εξελέγησαν τα 5μελή συμβούλια της ΟΝΝΕΔ δήμου Πρεσπών,  δήμου Φλωρίνης και δήμου Αμυνταίου ,έπρεπε –σύμφωνα με την εγκύκλιο των  εκλογών της ΟΝΝΕΔ-  να συνεδριάσουν   μεταξύ τους  και να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι 3 εκλέκτορες από κάθε Δήμο, οι οποίοι θα ψηφίσουν για πρόεδρο ΝΟΔΕ Φλώρινας. Αυτό δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ . Το μόνο που έγινε ήταν  να σταλούν από τα κεντρικά και τον Πρόεδρο  της ΟΝΝΕΔ Γεωργιάδη Βασίλη, 9  ονόματα εκλεκτόρων  που θα ψήφιζαν  για πρόεδρο ΝΟΔΕ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ.Κορβέσης Θωμάς εκλέχτηκε 2ος στην ΟΝΝΕΔ δήμου Αμυνταίου και δεν ήταν το όνομα του στη λίστα , ώστε να μην ψηφίσει για  λόγους που μόνο στην ΟΝΝΕΔ γνωρίζουν.



3. ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ωστόσο άξιο λόγου και αναφοράς είναι το γεγονός που σας παραθέτουμε παρακάτω και το οποίο καταδεικνύει τη νοθεία και τον ξεπεσμό της ΟΝΝΕΔ . Ενώ στο ψηφοδέλτιο της ΟΝΝΕΔ  δήμου Αμυνταίου, υπήρχε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο ο  κ. Κυριακόπουλος Μιχάλης του Παντελή ο οποίος εκλέχτηκε 3ος σε σταυρούς, στη λίστα ψηφισάντων που ήρθε για ανάδειξη προέδρου ΝΟΔΕ Φλώρινας υπήρχε  όνομα του κ. Κυριακόπουλου Μιχάλη του Νικολάου, ο οποίος είναι άλλο πρόσωπο , δεν συμμετείχε καν στις εκλογές  και ουδεμία σχέση έχει με το πρόσωπο που συμμετείχε  στο ψηφοδέλτιο της ΟΝΝΕΔ δήμου Αμυνταίου ως υποψήφιος . Παρ όλα αυτά ήρθε και ψήφισε στις εκλογές την 17/4/2016 και φυσικά αλλοιώθηκε γι άλλη μια φορά το εκλογικό αποτέλεσμα του νομού Φλώρινας. Βάση όλων αυτών που προαναφέραμε η ψηφοφορία για ανάδειξη προέδρου ΝΟΔΕ κρίθηκε στους 4 σταυρούς από το σύνολο των 57 εκλεκτόρων εκ των οποίων οι 9 ήταν παράτυποι και παράνομοι.

Τελειώνοντας αξίζει να σημειωθεί ότι για όλα όσα προαναφέραμε έχουν ενημερωθεί όλες οι πολιτικές αρχές του τόπου.

 Επίσης τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους εκλέχθηκαν έντιμα και χωρίς καμιά παρατυπία, ώστε να πάει μπροστά αυτό το κόμμα.



Με πλήρη εντιμότητα οι συνυπογράφοντες



Κακαράντζας  Νίκος ( υπ. Πρόεδρος  ΔΗΜ.ΤΟ  Πρεσπών)

Τράσια  Έλλη ( υπ. Μέλος  ΔΗΜ.ΤΕ Πρεσπών)

Γεωργιάδου Νικολέτα ( υπ. Μέλος ΔΗΜ.ΤΕ Πρεσπών)

Μπακάλης Γιώργος (υπ. Μέλος ΔΗΜ.ΤΕ Πρεσπών)

Ντίτουρας Θωμάς (υπ. Μέλος ΔΗΜ.ΤΕ Πρεσπών)

Νίτσας Ελευθέριος (υπ. Μέλος ΔΗΜ.ΤΕ Πρεσπών)

Παπαδοπούλου Αναστασία (υπ. Μέλος ΔΗΜ.ΤΕ Πρεσπών)

Κοσμανόπουλος Παναγιώτης (υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ Πρεσπών)

Ρέππας Αντώνης(υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ Πρεσπών)

Τράσια Ευάγγελια (υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ Πρεσπών)

Κορβέσης Θωμάς (υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ  Αμυνταίου)

Μπασούρης Ιωάννης (υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ Αμυνταίου)

Κυριακόπουλος Μιχάλης του Παντελή (υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ Αμυνταίου).

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. Συμφωνώ τα κάνανε μπάχαλο για να κερδίσουν την προεδρία. Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν και χλευάζουν τον Αλέξη !!!
    Που έχει κρυφτεί ο κύριος Ντάνης και ο κύριος Βάγγος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή τους! Γιατί δεν λέει τίποτα ο κύριος Τσιρωνης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βολιώτη για να ενδιαφερεται τόσο ο χόμο ΠΑΣΟΚΟΥΣ Τριανταφυλλιδης και κολλητός του Μούφα μαλλον θα πρέπει να σκεφτείς εσύ με ποιους εκανες εκλογες. Διοτι οι Φλωρινιώτες που ίσως ψηφισαν στο Αμύνταιο ήταν και είναι νεοδημοκρατες κι οχι ξεχασμένα λαμογια του Πασοκ που εχουν φαει εναν σκασμο λεφτα. Παντως Βολιωτη για εμενα αν εγραφε θετικα ο Τριανταφυλλιδης θα του εκανα μηνυση. Μαλλον πιο πολυ εναντίον σου διαμορφωνουν το κλιμα τευοια αρθρα και τετοιοι δηοσιογραφίζοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου θυμίσω κουκουλοφόρε ότι αυτόν που αποκαλείς δημοσιογραφίζοντα έχει πάρει δημόσια τα εύσημα από τον βαρόνο της δημοσιογραφίας τον Τέρενς Κουίκ όταν ήρθε ως υπουργός στη Φλώρινα."Σας αποκαλύπτομαι" είπε. Όσο για τα υπόλοιπα όταν θα αποκτήσεις το θάρρος να βγάλεις την κουκούλα, μπορούμε να κάνουμε διάλογο να δούμε ποιός είναι ποιός. Αν μπορείς φυσικά να κάνεις διάλογο. Μπάμπης Θ. Τριανταφυλλίδης

      Διαγραφή
    2. Πας καλά τι ίσως ψήφισαν? Ο κόσμος το χει τούμπανο. και επειδή η φλωρινιωτες είναι ΝΔ τι σημαίνει αυτό θα κάνουν ότι θέλουν? Και θα νοθεουν εκλογές.

      Διαγραφή
  5. Μιλάει για βρικόλακες, ο βρικόλακας του ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα. Μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρεσιτάλ πληρωμένων εκλογών έπρεπε να λέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΡΩΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΤΟΝ ΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΦΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ "ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ" (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΟΛΙΩΤΗ.... ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΒΟΛΙΩΤΗ;; ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΣΙΡΩΝΗ;; ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ 1ο ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΙ 2ο ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΩΔΟΡΙΔΗΣ ΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΣΤΗΣ ΣΤΝΕΡΓΑΙΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΣΟΚτσιδες και ΣΥριζαιους μόνο ο Ιωσιφιδης έγραψε ειδικά κάποιους μάλιστα που ήταν αντιπρόσωποι του Σύριζα στο Αμύνταιο. Α και κάποιοι ήταν υποψήφιοι και για Δημτο.

      Διαγραφή
    2. Συγκεκριμένα πράγματα: έπρεπε να ψηφίσουν οι Ακριτίδης και Ουλιάρης ναι ή όχι;

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και όχι αλλά είναι κοτουλες όλοι τους για να το παραδεχτούν! ΝΟΘΟΣ.....

      Διαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΡΩΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΤΟΝ ΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΦΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ "ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ" (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΟΛΙΩΤΗ.... ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΒΟΛΙΩΤΗ;; ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΣΙΡΩΝΗ;; ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ 1ο ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΙ 2ο ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΩΔΟΡΙΔΗΣ ΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΣΤΗΣ ΣΤΝΕΡΓΑΙΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΥΠΙΤΗΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΟΥ "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΒΟΛΙΩΤΗ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ" ΤΗΣ ΜΟΥΦΟΠΑΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟ, ΞΕΝΟΔΟΧΟ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για την ουσία δε μιλάει κανείς . Το ότι ψήφισαν Φλωρινιωτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .