Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ, ΑΦΟΙ ΝΑΟΥΜΙΔΗ ΣΕ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ, Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Οι Αφοι Ναουμίδη με πολυετή επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο της γαστρονομίας, βραβευμένοι με χρυσό σκούφο, την ύψιστη Ελληνική γαστρονομική διάκριση, δικαιολογούν απόλυτα τον μύθο που έχουν δημιουργήσει γύρω απο τ΄ όνομα τους.


Στο εστιατόριο και το μεζεδοπωλείο, στις όχθες της λίμνης Βεγορίτιδας, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικές γεύσεις με προσεγμένη παρουσίαση και γρήγορη εξυπηρέτηση. Εδώ θα γευτείτε ψάρια του γλυκού νερού, 30 διαφορετικές σαλάτες, μια ατέλειωτη σειρά από ορεκτικά και μεζέδες πλαισιωμένα απο τη φημισμένη μουστοπιπεριά, καθώς και πιάτα που ξεφεύγουν από την ψαροφαγία και έχουν έντονο ελληνικό πρόσημο. 


Οι αδερφοί Ναουμίδη επέκτειναν την επιχειρηματική τους δραστηριότητες και στην πόλη της Κοζάνης, ο λόγος για το εστιατόριο «Ναουμίδης Φυσικά Παραδοσιακά». Σ’ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, στο κέντρο της Κοζάνης, το κοινό της πόλης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μοναδικές στιγμές γευσιγνωσίας και χαλάρωσης, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και το πιο εκλεπτυσμένο γούστο.

Όμως η οικογένεια Ναουμίδη δεν σταματά εδώ, καθώς 

προάγει την έννοια του αγροτοτουρισμού μέσα απο την 

καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων, στην οποία κυρίαρχη 

θέση κατέχει η πασίγνωστη Πιπεριά Φλωρίνης.Οι 11 διαφορετικές νοστιμιές που παρασκευάζει το εργαστήριο Ναουμίδη, με βάση την πιπεριά είναι:

-Μουστοπιπεριά (γλυκιά και καυτερή)

-Μουστοπιπεριά με σέλινο

-Φιλετοπιπεριά

-Πατέ πράσινης πιπεριάς

-Πατέ κόκκινηςφιλετοπιπεριάς

-Πατέ λιαστής πιπεριάς

-Πατέ μελιτζανοπιπεριάς

-Πατέ ντοματοπιπεριάς

-Πιπερόκαμα

-Σάλτσα καυτερής πιπεριάς,

-Πιπεράκαμα λιαστό καυτερό (το πιο μυρωδάτο μπούκοβο που έχετε γευτεί).

Τα παραπάνω παρασκευάσματα, μπορείτε να τα προμηθευτείτε απο επιλεγμένα μαγαζιά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ή αν σας φέρει ο δρόμος σας στον Άγιο Παντελεήμονα, απο το μεζεδοπωλείο που βρίσκεται έναντι της όχθης της λίμνης, μαζί με μια σειρά άλλων χειροποίητων delicatessen.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Διεύθυνση: Αγ. Παντελεήμων 53 200

Τηλέφωνο: 23860 61238  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΚΟΖΑΝΗ - ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διεύθυνση: Μακεδονομάχων 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .