Επέστρεψε η πλάβα στη λίμνη Βεγορίτιδα + Video

Η οικογένεια Ναουμίδη στον Άγιο Παντελεήμονα, γνωστή 
στον χώρο της εστίασης (Κοζάνη και Άγιο Παντελεήμονα), κάνει ένα βήμα παραπέρα στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης, με την αγορά βαρκών, τύπου πλάβα, με εξωλέμβια μηχανή, την κατασκευή των οποίων ανέθεσε σε ξυλουργούς του χωριού, αναβιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την παραδοσιακή ναυπηγική τέχνη, η οποία είχε εκλείψει.


 
Μάλιστα, η πρώτη πλάβα, πλέει ήδη στα νερά της λίμνης Βεγορίτιδας, με καπετάνιο τον Άγγελο Ναουμίδη (ένας εκ των τεσσάρων αδερφών της επιχείρισης), ο οποίος σας περιμένει να ταξιδέψετε μαζί του, για να σας μυήσει στις ομορφιές του εντυπωσιακού υδροβιότοπου.



Ο γνωστός επιχειρηματίας και σεφ, Άγγελος Ναουμίδης, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των Ανάποδων, για τον εν λόγω εγχείρημα, καθώς και τις υπόλοιπες πρωτοβουλίες ενδυνάμωσης της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.





Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. υπάρχει ωράριο που γίνοτναι αυτές οι βαρκάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωωω πλάβα, τελευταία φορά που είδα πλάβα ηταν το 1984 στις πρέσπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελω και εγω βαρκαδα παιδια, τελεια η ιδεα σας...Παντα πρωτοποροι!!
    -Απο Βεροια , Κικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπάρχει κάποιο τηλέφωνι που πρέπει να επικοινωνήσουμε ώστε να κλέισουμε θέση για την βαρκάδα με την πλάβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε να βγάλει αριθμό νηολογίου,να βγάλει δίπλωμα χειριστή ,να βάλει ταμειακή μηχανή, άδεια μη όχλησης ωδικών πτηνών

      Διαγραφή
  5. Πλάβα στην λίμνη του Οστρόβου νυν Βεγορίτιδας !

    Να και ένας άξιος από την περιοχή Αμυνταίου που δεν πετάει τα λεφτα του στα μπουζούκια και στις φιέστες της μια νύχτας και μιάς δεκάρας αλλα ΕΠΕΝΔΥΕΙ στην Τουριστική Ανάπτυξη Αξιοποίση επιχειρηματικότητα και προσέλκυση κόσμου . Ναουμίδη αν και δεν σε γνωρίζω προσωπικά έίσαι παράδειγμα επιχειρηματία΄που αγαπά και ανδυκνείει το τόπο του μέσα από την δουλειά του .
    ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξερω σαν καπετάνιος αλλά απο πλευρά γαστρονομίας ενα εχω να πω...φάε μύδι απο τον Ναουμίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .