Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου "Νέοι Ορίζοντες" Σιταριάς για το 7ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα


Ανατέλλοντας η επόμενη μέρα και πριν ακόμη ξεθωριάσουν οι μνήμες από τα γεγονότα, αν και τα συναισθήματα για πολλούς είναι χαραγμένα στις ψυχές μας, για το 7ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα, που πραγματοποιήθηκαν στη Σιταριά Φλώρινας, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιταριάς Φλώρινας Νέοι Ορίζοντες», αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή υλοποίηση των εκδηλώσεων μας και συγκεκριμένα:

  • Την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και προσωπικά τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Μπίρο Στέφανο
  • Τον Δήμο Φλώρινας και προσωπικά τον Δήμαρχο κ.Βοσκόπουλο Ιωάννη
  • Τους ιερείς που παραβρέθηκαν και τέλεσαν με κατάνυξη τον αγιασμό στην κεντρική πλατεία της Σιταριάς
  • Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που συμμετείχαν σε αυτή την γιορτή των Μακεδόνων
  • Την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας καθώς και το αστυνομικό τμήμα Βεύης.
  • Το 1ο Σύνταγμα Πεζικού που εδρεύει στη Φλώρινα
  • Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας
  • Την ορχήστρα «Τοπική Παράδοση Φλώρινας»
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης :
  1. Wood Center Florin Βασιλείου
  2. Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε Ρόζας
  3. Solar energy Σουμπάσης
  4. Auto Σουμπάσης
  5. Εταιρία Ουλιαρης
  6. BIEMAK Φλώρινας
  7. Γραφείο Τελετών και βιοτεχνία Κεριών Ξανθόπουλος
  8. Βο café florina
  9. Loft coffee Bar
  10. Κομμωτήριο Beauty secret Χρήστου Ηλίας
  11. Εκπαιδευτική Φλώρινας, Σχολή οδηγών
  12. Ασφάλειες Δίβιος
  13. Julias Nails Ιουλιέττα Παναγιωτιδου
Επίσης να ευχαριστήσουμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Νομού μας που χωρίς αυτά κάθε τι μένει στην αφάνεια. Συγκεκριμένα:
Νέα Φλώρινα, Ράδιο Φλώρινα 101,5, Ηχώ Φλώρινας, Tο Βήμα της Φλώρινας, Ρυθμός104Fm, Φωνή της Φλώρινας, Το Βήμα της Γυναίκας, Ανάποδοι, Φλωρινιώτικα Νέα και Παρατηρητής. Επίσης να ευχαριστήσουμε και το κανάλι της Δυτικής Μακεδονίας Flash TV για το αφιέρωμα στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.
Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δημοσιογράφους Περιβολάρη Γεώργιο, Ευθυμίου Θωμά και Γεωργούλα Σταύρο για τη γνώση και τις συμβουλές που μοιραστήκαν μαζί μας για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Το ενδιαφέρον του κόσμου, που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση, τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας που συνεχίστηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να αναδειχθούν η πολιτιστική κληρονομιά, η ιστορία, οι πνευματικές, καλλιτεχνικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, ταυτόχρονα με τις φυσικές του ομορφιές. 
 
Το Παμμακεδονικό Αντάμωμα, εκτός των άλλων, είναι ένας μικρός παράγοντας για την αναβάθμιση του τουρισμού μας. 

Οι επισκέπτες αλλά και όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην περιοχή μας και να γνωρίσουν τις ομορφιές μας ώστε να μας επισκεφτούν ξανά. Επίσης μέσα από δράσεις και καινοτομίες που προσπαθούμε να εισάγουμε, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν διάφορες παράλληλες δράσεις. Να θυμίσουμε την συνεργασία με την Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας πέρσι καθώς και τη συνεργασία με τον Φωτογραφική Ομάδα «Ροές» φέτος. Επίσης, το σεμινάριο Παραδοσιακών χορών στο 5ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα.
Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης, η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και προσφέροντας από τον χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και την ψυχή τους.

Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Συλλόγου και στο τμήμα παραστάσεων του Συλλόγου που αδιάκοπα και χωρίς σκέψη βοήθησαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση μας και κατέθεσαν την ψυχή τους.



Το Δ.Σ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια