Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΖΑΝΗ: Συνελήφθησαν οκτώ άτομα για παράνομο ΠόκερΣυνελήφθησαν σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, οκτώ (8) ημεδαποί ηλικίας 24 έως 47 χρονών για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε  τις πρώτες πρωινές ώρες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας 24χρονου ημεδαπού, διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους συλληφθέντες, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος,  επέτρεπε στους άλλους επτά (7), να διενεργούν το τυχερό παίγνιο «πόκερ» μετατρέποντας έτσι το χώρο σε καζίνο.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • -1.031- «μάρκες»,
  • χρηματικό ποσό -65- ευρώ,
  • -7- τράπουλες,
  • -1- συσκευή αναπαραγωγής ήχου ειδοποίησης των παικτών σε ενδεχόμενο αστυνομικό έλεγχο και
  • μπλοκ χειρόγραφων σημειώσεων, όπου εμφαίνονταν ονόματα συμμετεχόντων παικτών, σε αντιστοιχία με αριθμούς θέσεων και χρηματικών ποσών.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για τη σύλληψη του ιδιοκτήτη του καταστήματος στα όρια του αυτοφώρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .