ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ‏



Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες
       Στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την ψήφο σας επανεκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αμυνταίου με τον συνδυασμό Ανοιχτοί Ορίζοντες του Μάκη Ιωσηφίδη.

      Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου κάνατε και θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ευχαριστήσω δημόσια για την προτίμηση σας στο πρόσωπό μου.
      Δυστυχώς το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν για τον συνδυασμό μας το επιθυμητό, παρά το γεγονός ότι η Δημοτική αρχή, σε μία πραγματικά πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, υλοποίησε σημαντικό έργο.
      Δεσμεύομαι ότι θα επιτελέσω στο ακέραιο και με αίσθημα πλήρους ευθύνης το θεσμικό μου ρόλο να ελέγχω την νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή, αλλά και να συμβάλλω με τις θέσεις και τις απόψεις μου στην λήψη επωφελών για τον τόπο μας αποφάσεων.
      Όλοι οφείλουμε από τη θέση που οι δημότες μας έταξαν, να συμβάλλουμε καθοριστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και δεν υπάρχουν περιθώρια για μικροπολιτικές. Η κοινή προσπάθειά μας θα συνεχισθεί και ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε.
      Τέλος, να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Κώστα Θεοδωρίδη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.


                                                                                  Ιορδάνης Ζ. Μπάντης

                                                                                Οικονομολόγος Α.Π.Θ.

                                                                      Δημοτικός  Σύμβουλος Αμυνταίου

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Ασε μας ρε Μπαντη που θα ελεγχεις και τη νεα δημοτικη αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Ντάνη και είμαι σίγουρος ότι και από τη θέση της αντιπολίτευσης θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.Και μπράβο σου διότι είσαι ο μοναδικός υποψήφιος που σε ευχαριστήρια δήλωση έδωσες συγχαρητήρια στην αντίθετη παράταξη πράγμα που δεν το έκανε κανένας άλλος από όλες τισ επιστολές που διάβασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο παζαρι μια Δευτερα ελεγες με στομφο οτι εσυ δεν θα εισαι απλα μια γλαστρα αλλα θα εχεις λογο και αποψη και κατεληξες να εισαι μαιντανος σε γλαστρα.Ενας φιλος απο τους πολλους που εχεις εκτος διαδυκτιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου μελλοντικέ Δήμαρχε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Ντανη λεβεντη με τον αυτοθαυμασμο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σου ειπα ....δικο σου ειναι το μελον ....Σωστος πολυ σωστος ! καλη αρχη ! καλο κτισιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΡΟΖ Η ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΣΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και κτιστης ο Ντανης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .