3ος Ανώμαλος Δρόμος Υγείας "Σολού Ντερέ" στον Φιλώτα‏

Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τους επτά συλλόγους του Δ.Δ. Φιλώτα (ΕΜΑΣ Θύελλα, Εύξεινος Λέσχη, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος, Σύλλογος Θρακιωτών, Σύνδεσμος Γυναικών,Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πληττομένων,Αθλητικός Σύλλογος ¨Αριστέας¨) σας προσκαλεί
στον 3ο Ανώμαλο Δρόμο Υγείας 10χλμ ''Σολού Ντερέ''. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φιλώτα την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 και ώρα 9:30 π.μ.
Ο αγώνας των 10 χλμ ακολουθεί μθα υπέροχη διαδρομή η οποία για ένα μεγάλο διάστημα είναι δίπλα στον ποταμό Σολού από όπου προκύπτει κ η ονομασία της διοργάνωσης!  Παράλληλα με τον παραπάνω αγώνα θα διεξαχθεί περιπατητικός δρόμος 4χλμ και παιδική διαδρομή 1 χλμ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα βραβευθούν με  μετάλλιο!
Για πληροφορίες και συμμετοχές στο
www.facebook.com/soludere
Με τιμή η οργανωτική επιτροπή.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΗ.( ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ) ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .