Η Ηρωίδα Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου αρνήθηκε να την βραβεύσει ο Κωνσταντινίδης (βίντεο)



«Αρνούμε την βράβευση από έναν βουλευτή που παραχωρεί την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας» με αυτά τα λόγια η
Ηρωίδα Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, αρνήθηκε να παραλάβει την τιμητική πλακέτα από τον Βουλευτή της Ν.Δ Φλώρινας κ. Κωσταντινιδή στην ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των προσώπων που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα στην Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου.


Για να δείτε το βίντεο στο youtube πατήστε Εδω

Δείτε το βίντεο:




Δημοσίευση σχολίου

28 Σχόλια

  1. Βασιλης Σταματακης10 Μαΐου 2013 στις 11:46 π.μ.

    Ειστε προδοτες, και εμποδιζετε τη δικαιοσυνη να σας χωσει στη φυλακη και καλυπτετε τα εγκληματα σας.Και αυτη η μηνυση ειναι στη Βουλη και την καλυπτετε. Ολοι οι αναγνωστες να στειλουμε το λινκ σε ολα τα blogs http://letmefree.gr/?page_id=748 για να μαθει ο κοσμος οτι ο Αρειος Παγος εχει διαβιβασει στη Βουλη εγγραφο που ζηταει την αρση της βουλευτικης ασυλιας του ΓΑΠ, και ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΟΥΚΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ,ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ.ΦΤΑΝΕΙ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΗΡΩΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη και εσύ μπήκες στο περιθώριο... τα εφέ και η glamorous life τέλος.. να δω το καλοκαίρι από που θα μας ανεβάζεις φωτογραφίες στο Facebook και θα μας πουλάς μούρη...

      Διαγραφή
    2. Ποιον ή ποια εννοείς ανωνυμε 10 μαιου 2013-4.04μμ???

      Διαγραφή
  3. Γραφικοί έχετε καταντήσει εσύ και οι όμοιοί σου. Κομματόσκυλο! Άντε στον Καιάδα ένας-ένας! Η κα Χαρά Νικοπούλου έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει η κοινωνία μας εδώ και πολύ καιρό. Έστειλε έναν προδότη στο περιθώριο! Μπράβο της!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε τον Σταθάκο... μια φορά πήγε ξενερωτος κάπου και του την χαλάσανε. Πάντως η κυρία αυτή, διότι είναι κυρία ίσως με πολύ κόπο καταφέρει να βάλει παντελόνια στους χιλιάδες ψηφοφόρους τέτοιων " πολιτικών " τύπου Στάθη, διοτι παντελόνια δεν φοράνε μόνο οι άνδρες, αλλα γενικότερα οι άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στην κ.Νικοπούλου καιρός ήταν να μιλήσει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑΣΚΑΤΑΣΚΑΤΑΣΚΑ ολοι μαζι επαναλαβατε ,ενα δυο τρεια,ε λοιπον αγαπητοι μου,αυτο ηταν η εκδηλωση,εθνικιστικα ΤΑΣΚΑΤΑΣΚΑ,ΙΕΡΑ ΔΡΥΣ ΤΑΣΚΑΤΑΣΚΑ.Ζορι κι αυτο να αποδεικνυεις καθε μερα ποσο ελληνασ εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνει ο καημένος? Όταν τον έχει από κοντά ο γνωστός κυπίτης της Ιεράς Δρυός! Πρέπει να το παίξει υπερέλληνας, για να συμψηφισθούν τα τεκταινόμενα με τον έλεγχο στις δηλώσεις καλλιέργειας της οικογένειάς του...αν δε "συμψηφίσθηκε" ήδη και θάφτηκε!

      Διαγραφή


  7. ΠΡΟΣΩΠΑ 6 Ιανουαρίου 2011 Χαρά Νικοπούλου Ανδρέας Πετρουλάκης Ανδρέας Πετρουλάκης
    Χαρά Νικοπούλου: τσάμπα ηρωίδα

    Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
    Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

    Υπάρχει το είδος της ανομίας που ανθούσε με την ανοχή όλων μας και τώρα περίπου πανθομολογείται η ανάγκη πάταξής του, κάτι που δημιουργεί την ελπίδα ότι κάποτε θα εκλείψει. Εννοώ τα παράνομα ρουσφέτια, τα φακελάκια κλπ. που πολλές φορές έχετε διαβάσει εδώ. Υπάρχει όμως και μια άλλη μορφή ανομίας που όχι μόνο δεν συνειδητοποιείται και καταγγέλλεται αλλά επιβραβεύεται κιόλας από ένα κομμάτι της κοινωνίας. Δυστυχώς και από τον υποτιθέμενο κορυφαίο πνευματικό θεσμό της χώρας. Είναι η ανομία που σχετίζεται με το εθνικό μας παραμύθι.

    Η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου που βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ακαδημία Αθηνών παρέβη τα εξής: τον Κανονισμό και το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, τους Νόμους του Κράτους για τα δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών ανεξαρτήτως θρησκείας και γλώσσας, την επίσημη μειονοτική πολιτική που έχουν αποφασίσει χωρίς να την ρωτήσουν όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 15 ετών, το Σύνταγμα και τη Συνθήκη της Λωζάνης. Όχι λίγα. Αρκετά πάντως για να κάνουν την Ακαδημία να θυμηθεί τις κακές της στιγμές.

    Ο λόγος που η κυρία αυτή βραβεύεται είναι ότι αποφάσισε να παραστήσει την κυρά της Ρω σε ένα μέρος που κατοικείται. Που αποφάσισε να χαράξει με θορυβώδη τρόπο προσωπική εκπαιδευτική και εθνική πολιτική, αρνούμενη να συμμορφωθεί στην υποχρέωση του σχολείου να διδάξει τα παιδιά της μειονότητας τη γλώσσα τους, να αντιμετωπίσει ισότιμα ως παιδαγωγός όλους τους μαθητές ασχέτως θρησκείας και να σεβαστεί όπως ορίζει το Σύνταγμα την ατομική εθνική συνείδηση. Με ύφος ιεραποστόλου εν διωγμώ μετέφερε τις εθνικιστικές της υστερίες από τοπικά κανάλια και εφημερίδες μέχρι πανελλήνιας εμβέλειας εκπομπές και αθηναϊκά έντυπα, συνεπικουρούμενη από τη γνωστή πολιτικοδημοσιογραφική αλλά και επιχειρηματική φρουρά των Θερμοπυλών. Η τελευταία είχε βρει και μια πρόσθετη αφορμή να πολεμήσει τη Θάλεια Δραγώνα που πρωτοστάτησε στην αλλαγή της συμπεριφοράς του κράτους στη Θράκη.

    Για να καταλάβετε, αυτή η δασκάλα που κατά τα λοιπά υπηρετούσε τον κατεξοχήν θεσμό της ειρηνικής συμβίωσης, του αλληλοσεβασμού και της ισότητας που πρέπει να είναι το σχολείο, απαγόρευε στα δίγλωσσα παιδιά να μιλούν τη μητρική τους στα διαλείμματα , έβγαζε στα Μουσουλμανάκια λόγους για “την έλευση του θεανθρώπου” και υποχρέωσε μικρή Μουσουλμάνα να απαγγείλει την 25η Μαρτίου το υψηλής παιδαγωγικής και αισθητικής “Βαλε τους Τούρκους εμπροστά/σαν το χασάπη τα τραγιά/ καπετάνιε μας λεβέντη/που όλη η Τουρκιά σε τρέμει”. Και αυτά είναι λίγα μόνο από τον μακρύ κατάλογο των πράξεων μισαλλοδοξίας και διχασμού που η νέα αυτή Μαντώ Μαυρογένους της συμφοράς συμπλήρωσε στην προσπάθειά της, όπως υπερήφανα και με στόμφο ρητόρευε δεξιά και αριστερά, να εμφυσήσει την ελληνική εθνική συνείδηση στα παιδιά της μειονότητας και να θέσει τέλος στο δίγλωσσο σχολείο στη χώρα μας. Ντροπή για μια κοινωνία να έχει πρότυπο αυτό το απολίθωμα του παρελθόντος. Ντροπή και στην Ακαδημία που το προτείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πολιτισμικοτητα μας εχει φαει.Οταν θα επιτρεψουν αγαπητε μου στην Τουρκια να διδασκονται τα Ελληνικα στα σχολεια τους, τοτε να γινει το ιδιο και στην Ελλαδα.Η κυρια αυτη κρινετε αρνητικα απο μεριδα κοσμου που ειναι προσκυνημενος,αυτοι που πανε αντιθετα στο ρευμα στην Ελλαδα ειναι <>.Οι πολιτικοι με τις πολιτικες και τους νομους τους μας εχουνε καταστρεψει.Οσον αφορα to clopy past σου, Ντροπη δεν ειναι τα προτυπα σαν την Κυρια, αλλα ολοι εμεις που εχουμε βαλει με την ψηφο μας ανθρωπους σαν τον Κωσταντινιδη στην βουλη.Ειναι ντροπη για τον νομο μας να μας αντιπροσωπευουν <>.

      Διαγραφή
    2. Μας κούρασες λεβέντη.
      Και δεν καταλάβαμε και τι μας λες.

      Διαγραφή
    3. προς 10 Μαΐου 2013 - 8:53 μ.μ.

      Αυτά είναι παραμύθια τουρκοπρακτόρων, και καλά θα κάνεις να μην τα χάφτεις σας μωρό παιδί.
      Η κ. Νικολοπούλου πάλεψε και παλέυει για τα δίκαια τωνΠομάκων, που το Ελληνικό κράτος τους ονόμασε Τούρκους χωρίς αυτοί να είναι.Υπάρχει ένα καθεστός στην Θράκη που πλέον τρομοκρατεί όσους δεν θέλουν να λέγονται Τούρκοι. ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΑΥΤΟ; Μέσα στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο οι Τούρκοι και μερικοί ακόμα να ξυπνήσουν.

      Και όσο για την Δραγώνα και τον συρφετό της, δεν σε ενοχλεί καθόλου το γεγονός ότι τα παίρνουν από έξω;
      Αποδεδειγμένα η ομοϊδεάτισσά της η Ρεπούση, πήρε 100 χιλιάδες από "διεθνείς" παράγοντες για να γράψει το ανθελληνικό βιβλίο της και μερικοί από εμάς την κάναμε και ήρωα!
      Ρε σοβαρά μιλάτε; Δεν βλέπετε τι γίνεται μπροστά σας;
      Δυο πολιτείες της Αυστραλίας ήδη αναγνώρισαν την γενοκτονία των Ποντίων από τους τούρκους και η Ρεπούση μιλούσε για συνωστισμό.
      Και η ίδια και ο συρφετός της θέλουνε να ποινικοποιήσουν την άρνηση της γενοκτονίας των Εβραίων!
      Δηλαδή εγώ αν μιλήσω για συνωστισμό των Εβραίων σε παραδοσιακούς φούρνους όπου οι Εβραίοι πήγαιναν να αγοράσουν ψωμί θα σας αρέσει;
      Έχετε τρελαθεί εντελώς;

      Επειδή τα λένε μερικοί περιθωριακοί αριστεροί πρέπει όλοι οι αριστεροί να σκέφτονται έτσι;
      Οι αριστεροί του σαράντα όμως την ελληνική σημαία σήκωναν μεγάλε.
      Κάτσε και σκέψου λίγο.
      Αυτές οι σκέψεις μας πάνε σε πολύ ασχημο δρόμο, σε αυτόν τον δρόμο που κάποιοι δουλεύουν πολλά χρόνια για να τον ετοιμάσουν για μας. Και ότι κι αν ονειρεύεσαι γι εκείνη ην αυριανή εποχή, να το ξεχάσεις. Θα υποφέρεις κι εσύ το ίδιο με όλους μας.

      Διαγραφή
    4. αλλο η γενοκτονια των ποντιων και αλλο η καταστροφη της σμυρνης ..διαφορετικα γεγονοτα στην ιδια χρονικη περιοδο ...εκτος και αν ο ποντος ειναι η μικρασιατικη ακτη του αιγαιου ....οσο για τους πομακους που αναφερει παραπανω ο κυριος ειναι βουλγαροφωνοι οποτε σιγα μην παλευει η δασκαλα αυτη για τα δικαιωματα τους

      Διαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ...ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ{ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ} ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡ ΩΤΟ ΘΕΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ..... ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΣΕΒ ΑΣΜΟ ΠΟΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ......ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ. Η ΑΓΕΛΑΣΤΗ ....Η ΑΓΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!!! ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα δεν ειναι η χρυσαυγητες αλλα οτι η κυρια Νικολοπουλου δεν ηθελε και καλα εκανε να παραλαβη την τιμητικη πλακετα απο εναν βουλευτη που δεχεται να παραχωρηθει η εθνικη κυριαρχεια της χωρας του,καλλητερα λοιπον χρυσο αυγο παρα ν.δ. και πασοκ.

      Διαγραφή
    2. Έχει υποφέρει τόσα πολλά που αν γελούσε θα ήταν περίεργο.
      Αλλά εσύ τέτοιος χάχας που είσαι θα γελούσες ακόμα και αν σε έφτυναν

      Διαγραφή
  9. Όποιος σας ξεφτυλίζει είναι Χρυσαυγίτης, ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και δε ξέρω τι άλλο. Μόνο εσεις τα πληρωμένα κοματόσκυλα σκέφτεστε έτσι. Δεν θέλετε να χάσετε τα προνόμια. Γιατί δε παραδέχεστε ότι κανάνανε σκ...τ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. την νικολακοπουλου την "παρακολουθω"εδω και δυομιση χρονια.....ειστε γελοιοι και προβοκατορες σε ολα αυτα που γραφετε,ειστε τσολια και τρολλ και λετε οτι σας υποδεικνειουν
    τα γραφεια τυπου των απεγνωσμενων πολιτικαντηδων.....εχει θεμα με τους πολιτικους που ψηφισαν συγκεκριμενο αρθρο και οχι με ολο τον πολιτικο κοσμο........σταθικα μπορει να ειστε γατες και να πηγαινετε τα λογια του αλλου οπου θελετε αλλα αυτα ειναι εφημερα γιατι ειναι θεμα χρονου να πατε στο διαολο εσεις και τα γιουσουφακια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγενης απαραδεκτη και χειροτερη απο τους αναλφαβητους αυτοι τουλαχιστον εχουν ηθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ;;ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΔΙΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΙΤΗΤΑ ΘΡΑΚΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΗ, ΕΤΣΙ; ΜΥΡΙΖΕΙ "ΚΑΜΕΝΟΣ" ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ.. ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ PROTAGON κΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ξέρετε ότι η Νικοπούλου απαγόρευε στα δίγλωσσα παιδιά να μιλούν τη μητρική τους στα διαλείμματα και μιλούσε στα Μουσουλμανόπαιδα για “την έλευση του θεανθρώπου” και υποχρέωσε μικρή Μουσουλμάνα να απαγγείλει την 25η Μαρτίου το “Βαλε τους Τούρκους εμπροστά/σαν το χασάπη τα τραγιά/ καπετάνιε μας λεβέντη/που όλη η Τουρκιά σε τρέμει"!
    Άντε να σας δω τώρα που σας φταίει ο Στάθης, που στην τελική δεν τη βράβευσε ο ίδιος! Εδώ υπάρχει παραβίαση του καθήκοντος και των επαγγελματικών δεδομένων από τη δασκάλα και εσείς βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την παράβαση καθήκοντος που πρέπει να προστατεύουμε την πατρίδα μας που κανένας από τους βουλευτές και κάτι ακροαριστερούληδες σας κι εσένα, δεν σε ενοχλεί αυτό;
      Προφανώς όχι.

      Αυτά είναι παραμύθια τουρκοπρακτόρων, και καλά θα κάνεις να μην τα χάφτεις σας μωρό παιδί.
      Η κ. Νικολοπούλου πάλεψε και παλέυει για τα δίκαια των Πομάκων, που το Ελληνικό κράτος τους ονόμασε Τούρκους χωρίς αυτοί να είναι.Υπάρχει ένα καθεστός στην Θράκη που πλέον τρομοκρατεί όσους δεν θέλουν να λέγονται Τούρκοι. ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΑΥΤΟ; Μέσα στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο οι Τούρκοι και μερικοί ακόμα να ξυπνήσουν.

      Και όσο για την Δραγώνα και τον συρφετό της, δεν σε ενοχλεί καθόλου το γεγονός ότι τα παίρνουν από έξω;
      Αποδεδειγμένα η ομοϊδεάτισσά της η Ρεπούση, πήρε 100 χιλιάδες από "διεθνείς" παράγοντες για να γράψει το ανθελληνικό βιβλίο της και μερικοί από εμάς την κάναμε και ήρωα!
      Ρε σοβαρά μιλάτε; Δεν βλέπετε τι γίνεται μπροστά σας;
      Δυο πολιτείες της Αυστραλίας ήδη αναγνώρισαν την γενοκτονία των Ποντίων από τους τούρκους και η Ρεπούση μιλούσε για συνωστισμό.
      Και η ίδια και ο συρφετός της θέλουνε να ποινικοποιήσουν την άρνηση της γενοκτονίας των Εβραίων!
      Δηλαδή εγώ αν μιλήσω για συνωστισμό των Εβραίων σε παραδοσιακούς φούρνους όπου οι Εβραίοι πήγαιναν να αγοράσουν ψωμί θα σας αρέσει;
      Έχετε τρελαθεί εντελώς;

      Επειδή τα λένε μερικοί περιθωριακοί αριστεροί πρέπει όλοι οι αριστεροί να σκέφτονται έτσι;
      Οι αριστεροί του σαράντα όμως την ελληνική σημαία σήκωναν μεγάλε.
      Κάτσε και σκέψου λίγο.
      Αυτές οι σκέψεις μας πάνε σε πολύ ασχημο δρόμο, σε αυτόν τον δρόμο που κάποιοι δουλεύουν πολλά χρόνια για να τον ετοιμάσουν για μας. Και ότι κι αν ονειρεύεσαι γι εκείνη ην αυριανή εποχή, να το ξεχάσεις. Θα υποφέρεις κι εσύ το ίδιο με όλους μας.

      Διαγραφή
  14. Και αν μας αντέξει το σχοινί,θα φανεί στο χειροκρότημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Τάσκας έχει προσκαλέσει όλα τα φασισταριά στο χωριό του θέλοντας να πετύχει τί; Να εξελλήνισει και να εκφασίσει τους συγχωριανούς του;
    Δεν το νομίζω. Οι "ταλιμπάν" κελλιώτες από αύριο πάλι θα μιλούν και πάλι ελάχιστα ελληνικά και μεθαύριο στο πανηγύρι θα "διώξουν τους Έλληνες από την Μακεδονία" σύμφωνα με το αγαπημένο τους μουσικό σουξέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ, Η ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΑ ΔΑΣΚΑΛΑ (ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΊΝΑΙ...) Η Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ τι λες οτι ειναι η δασκαλα καμια δημοκρατικων πεποιθησεων?? σιγα μην την καλουσε ο ελληναρας ο τασκας μετα τον ανθιμο που ηθελε να παρουν οι νεοι τα οπλα για να κατακτησουν τα σκοπια[τις μαναδες τις ρωτησε αν θελουν να πανε τα παιδια τους στον πολεμο?][αλλο και αυτο παπας να προτρεπει σε πολεμους και σφαγες] και μετα τον ψωμιαδη για τον οποιο δεν εχω λογια ....χρησιμοποιησε την ποντιακη καταγωγη του για να βγει νομαρχης και μετα περιφεριαρχης και βολεψε ολη την φαμιλια του....

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .