Μετανάστες στον Αετό προπηλάκισαν Κοινωνική Λειτουργό χρειάστηκε η συνδρομή της Αστυνομίας

Ένταση επικράτησε πριν λίγη ώρα στο Ξενοδοχείο στη Τ.Κ. Αετού, όταν οι μετανάστες που διαμένουν εκεί προπηλάκισαν την Κοινωνική λειτουργό, με το πρόσχημα της μη καταβολής του μισθού τους.

Στο συμβάν μετέβησαν δύο περιπολικά της Α.Τ Αμυνταίου, οι Αστυνομικοί στην προσπάθεια τους να απεγκλωβίσουν την Κοινωνική Λειτουργό, δέχτηκαν, ύβρεις και διαπληκτιστήκαν με τους εξαγριωμένους μετανάστες.  
Με την συνδρομή της Αστυνομίας η Κοινωνική λειτουργός απεγκλωβίστηκε από το ξενοδοχείο και οι Αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από το συμβάν.



Δημοσίευση σχολίου

53 Σχόλια

  1. Μπιτακη-Θεοδωριδη πήρατε ισχυρη εντολη απο το Δημοτικό Συμβούλιο; Έ τώρα να την χαίρεστε! Καμια ντροπη πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟΔΟ ΘΑ ΉΤΑΝ ΟΙ ΜΠΙΤΑΚΟ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΙΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΟΡΜΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή αν είσασταν εσεις Μπιτάκη- θεοδωριδικοί μπορείτε να μας πείτε τί θα κάνατε;;;;

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΗΖΕΣΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΙΤΑΚΟ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΙΚΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΧΘΗΣΑΤΕ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΓΡΑΣΤΗΚΑΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ ΜΕΤΑΝΑΤΣΕΣ. ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ????

      Διαγραφή
  2. Ποιο μισθό; Γιατί που δούλεψαν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ;;;; ΜΠΙΤΑΚΗ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΙΤΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΗΦΊΣΑΜΕ ΜΠΙΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΎΜΕ ΑΠΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΜΟΥΦΑΣ... ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρχισαν τα όργανα δυστυχώς και ακόμα δεν είδαμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά κάνουν αφού βρήκαν άργησαν λέει να τους πληρώσουν ενώ υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ που πεινάνε να τους διώξουν και τη ξενοδόχο μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάζοντας όσα γράφετε,απορώ για ποιο λόγο βρίσκεται τον κ. δήμαρχο και τον κ.Θειδωριδη,αλλά και κάποιους άλλους!Απορώ για ποιο.λιηο δεν βρίζετε τον βουλευτή κ.Αντωνθαδη!Τρίτη έγινε η συνεδρίαση του Δ.Συμβουλιιυ για τους λαθρο-μεταναστες,Τετάρτη τους έφεραν.Τους έφεραν στο ξενοδοχείο της κολλητής του βουλευτή,αυτή μοίραζε σπιτι-σπιτι και μαγαχι-μαγαζι ενημερωτικά φυλλάδια του βουλευτή.Τωρα μας λέει ο βουλευτής ότι δεν γνωριζε για τον ερχομό όλων αυτών ,αλλά των άλλων που θα έρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΙΤΑΚΗ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΝΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΆ ΕΥΡΟ; ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΉΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ Η ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Η ΥΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΜΠΙΤΑΚΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ) ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ;

      Διαγραφή
    3. Μου αρέσει που απορεις κιόλας
      Καλέ μου άνθρωπε ποιος διοικεί τον δήμο μας; Ποιος ήθελε ισχυρή εντολή; ποιος πρέπει επιτέλους να αναλάβει ευθύνες;η δημοτική σύμβουλος τι ψήφισε την τρίτη για αυτό το θέμα;ο επικεφαλής της τι θέση πήρε και τι έπραξε;
      Καλό θα ήταν να απορεις και εσύ και εμείς γιατί μας κοροϊδεύουν όλοι και εμείς τους ανεχόμαστε.

      Διαγραφή
    4. Σωστός ο κύριος

      Διαγραφή
    5. Ο μόνος που μίλησε σωστά με κοτσια και έριξε την ευθύνη στο σωστό πρόσωπο!! Ανοίξτε τα μάτια σας και πάρτε πρωτοβουλίες!

      Διαγραφή
  8. Αφού άργησαν να πληρωθούν οι καημένοι οι άνθρωποι προτείνω όλοι αυτοί που δεν είναι ρατσιστές φασίστες και αγαπούν αυτούς τους πονεμένους ανθρώπους επειγόντως να τους δώσουν δανεικά να φερθούν ανθρώπινα με αλληλεγγύη με πράξεις και όχι μόνο με λόγια.
    Τι πήρε ο δήμος ισχυρή εντολή; ας γελάσω ....εδώ πήρε εντολή από τον κόσμο για αλλαγή του Μουφα και αντί αυτού τι έγινε έδιωξαν έναν και γίναν δύο όμοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΨΗΦΗΣΑ ΤΟΝ ΜΠΙΤΑΚΙ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΩΣΤΟ, ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ". ΛΕΩ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  9. αχαχααααχχαα! Προσφυγόπουλα που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας λέγατε; Αντε, με τις υγείες μας! Καλή αρχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί συμπολίτες μου πρέπει να διαμαρτυρηθούμε αλλιώς δε γίνεται τίποτα να βγούμε στους δρόμους διότι τα ανήθικα στοιχεία αυτά και τα δύο ((Μπιτακης Και μούφας))) Επειγόντως πρέπει να εξαφανιστούν Από την περιοχή μας Ανεχθικαμε πάρα πολλά εδώ όμως είναι το τέλος Όλοι μαζί ενωμένοι μόνο Έτσι Θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας!!!!!!!! Ξυπνήστε θα έρθουν χειρότερες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσο για αυτούς που λυπούνται τους αλλοδαπούς να τους βάλουμε στα σπίτια τους και τις αυλές τους (( Είναι πουλημένα τομάρια))!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν βλέπω σχόλια από τους αλληλέγγυους; Γιατί κρύβεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να τους χαίρεστε εσείς τους ψηφίζετε και βλέπετε τα αποτελέσματα τους Μπιτι μουφα γρο είναι ΕΝΑ και σας κοροϊδεύουν και που είστε ακόμα να πάτε σε 3 χρόνια πάλι σ αυτούς, να τους χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άντε ρε μακακες ο Μπιτάκης σας φταίει τώρα. Είσατε σκυλακια και γλυφτρονια του μεγάλου επενδυτή Άντε παρατήστε μας. Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ; ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΠΩΣ Ο ΜΠΙΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΖΕΣ ΜΟΥΦΑ. ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

      Διαγραφή
    3. Εσύ σίγουρα κάτι πίνεις δεν εξηγείται αλλιώς έχεις εμμονή με τον μεγάλο επενδυτή.
      Να σου θυμίσω ότι ο μεγάλος επενδυτής δεν είναι δήμαρχος ούτε καν έβαλε υποψηφιότητα ξύπνα και έλα στο σήμερα .
      Όταν ο δήμος έχει προβλήματα ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο τα λύνει αλλά εδώ στο δήμο μας κάτι ανεξήγητο γίνεται όχι μόνο δεν λύνονται αλλά μας δουλεύουν κιόλας .

      Διαγραφή
    4. ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ!!! ΚΑΡΦΩΝΕΣΕ!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΓΩ ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΑΛΊΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ. 0 ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ 0.

      Διαγραφή
    5. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η Η ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΙΝΕΙ ΣΥΓΧΟΡΩΧΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΥΝΕΝΟΧΗ;

      Διαγραφή
    6. ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΘΑ ΛΥΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΦΙ ΕΙΣΤΕ;

      Διαγραφή
    7. Εχετε πολύ πλάκα όταν ασχολειστε με τον Ιωσηφίδη ενώ ο κόσμος σας φτύνει. Δείχνετε την τραγική ανυπαρξία σας του όταν ασχολείται μόνο μαζί του ενώ κόσμος ασχολείται με το μηδενικό έργο σας και τις αρνητικές επιπτωσεις αυτού.
      Το να είσαι κομπλεξικός επειδή σε εξέλεξε ο Ιωσηφίδης είναι κάτι που πρέπει να το κρύψεις. Ειδάλλως θα γίνεις ανέκδοτο στο Αμύνταιο. Δεν είναι αυτός δήμαρχος
      Αμυνταίου. Ο Μπιτακης είναι και πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβει. Σταματήστε να ασχολείστε με τον Ιωσηφίδη και Ασχοληθείτε με τον Δήμο. Πλάκα πλάκα έτσι όπως
      Ασχολείστε μόνο μαζί του βλέπω να σας βγάζει σε κανένα χρόνο όλους μαζί απ’ το δημαρχείο για να κάτσει αυτός. Για να δω θα ξυπνήσετε επιτέλους;
      Πάντως η χειρότερη κατάπτωση σας είναι ότι τον αποκαλείται επενδυτή ενώ εσείς και στην γιορτή σας κερνάτε με τα λεφτά του Δήμου.

      Διαγραφή
    8. Για πες μας εσύ ή εσείς μιας και λες στο πληθυντικό (παρατήστε μας) ποιος φταίει άραγε αν όχι ο δήμαρχος;

      Διαγραφή
    9. Το καταλάβαμε Τρύφωνα, μην ανησυχείς, θα σου περάσει!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    10. Έλα που δεν είμαι ο Τρύφωνας όμως .Ούτε μαντικές ικανότητες δεν έχεις άστο .....

      Διαγραφή
  15. Εκτός από φασισταρια και εθνικιστές είστε και αγράμματοι. «το ποσό της οικονομικής στήριξης χρηματοδοτείται από την 'Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες [δηλαδή από ΕΕ] χωρίς εμπλοκή ή επιβάρυνση της ελληνικής Πολιτείας». Πίσω στις τρύπες σας ξανά. Ελληναραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που δεν είσαι φασίστας εθνικιστής και αγράμματος αλλά είσαι κάτι άλλο με κεφαλαία πες μας τι φταίει η κοινωνική λειτουργός και φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο .
      Επειδή είσαι ΆΝΘΡΩΠΟΣ όχι σαν εμάς όπως μας αποκαλείς και επειδή μεσολαβεί σαββατοκύριακο πέρνα από τον Αετό και κοίτα να τους προμηθευσεις ότι χρειάζονται θέλουμε πράξεις και μην κρύβεσαι στην τρύπα σου παίζοντας τον έξυπνο.

      Διαγραφή
    2. ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΦΙΡΙΖΟΥΝ ΑΔΕΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ (ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ). ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

      Διαγραφή
    3. Έλα σώπα μη μας το λες ; Αλήθεια τώρα η ΕΕ τους χρηματοδοτεί;
      Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση
      αλλά είσαι εκτός θέματος εσύ γραμματιζουμενε .
      Να υποθέσω έχουν κάθε δικαίωμα να φέρονται κατά αυτόν τον τρόπο στην κοινωνική λειτουργό ή σε όποιον δη ποτέ έτσι και αργούν οι πληρωμές τους;

      Διαγραφή
  16. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΠΙΤΑΚΟΜΟΥΦΑ; ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΤΑΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΨΗΦΙΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΦΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ "ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ" ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ; ΣΩΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΠΙΤΑΚΟΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ; ΜΗ ΕΛΛΗΝΑΡΑ; ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΟΥ ΔΕΙΝΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΡΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΉ ΤΗΣ ΓΥΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τον Τρύφτσε καλά κοιμάται δεν είναι για τέτοια πράγματα... τον θέλατε και για Δήμαρχο αυτός δεν παίρνει θέση για τίποτα, εκείνη τη στιγμή έπρεπε να την στείλει αλλά που να βρει τα κότσια...κρίμα να τον ξαναψηφισετε...

      Διαγραφή
  20. ΦΙΛΑΡΑΚΗ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΗΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥ ΜΠΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΘΕΟΣΩΡΙΔΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το παπαγαλάκι που γράφει ανορθόγραφα σχόλια με κεφαλαία κάθε δυο λεπτά, φαντάζομαι πληρώνεται με το κομμάτι. Και σήμερα έβγαλε καλό μεροκάματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι θα ξέρεις από καλό μεροκάματο; Γνώστη σε κόβω!

      Διαγραφή
  22. Περίπτωση Μπιτακη δεν υπάρχει στον κόσμο. Μιλάμε για κινητή μηχανή παραπλάνησης και ψευδολογίας. Και η τομάτα η ζωή κύκλους κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όσοι γράφουν στα σχόλια κατά του Μπιτάκη και Θεοδωρίδη φαντάζομαι είναι του ΕΠΕΝΔΥΤΉ, το ερώτημα είναι για το ποιοι γράφουν υπέρ του Μπιτάκη και Θεοδωρίδη. Είναι Μπιτακικοί, είναι Θεωδοριδικοί, είναι Γρομπανοπουλικοί, είναι απλά Φιλωτιανοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην είναι ο Σταύρος, μην είναι η Ντανιτσα;

      Διαγραφή
  24. Και που είμαστε ακόμα έχουμε να δούμε πολλά αυτή είναι μόνο η αρχή. Δεν με νοιάζει ο κάθε επιχειρηματίας που θέλει να ξελασπώσει και φέρνει πρόσφυγες ας βρει άλλους τρόπους να πορευτεί όπως κάνουν όλοι οι επαγγελματίες ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης τους να πορεύονται μέσα στη κρίση. Εγώ δεν θέλω πρόσφυγες στην περιοχή μου. Θέλω να μπορώ να κυκλοφορώ ελεύθερα στον τόπο μου και ναι ας με πείτε και ρατσιστή ούτε και με νοιάζει απλά δεν θέλω να φοβάμαι. Ψηφίσαμε για να έχουμε "άρχοντες" που να μας υπερασπίζονται εμάς τους πολίτες του δήμου τους και απλά αυτοί σφυρίζουν κλέφτικα. Έπρεπε ο δήμαρχος να μπει μπροστά και να κάνει τις ανάλογες ενέργειες για να μην εγκατασταθούν αυτοί στο χωριό. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο ας τον βρει άλλωστε αυτός είναι ο δήμαρχος αν ήμουν εγώ θα έβρισκα τον τρόπο. Αλλά όλοι τους σφυρίζουν κλέφτικα. Που είναι ο Γρομπανόπουλος να μιλήσει για την σύμβουλο του τώρα? Τι περιμένει? Αλλά αυτός μάλλον αφού έβαλε τον Σαπαρδάνη στο Δ.Σ. του Ξινού Νερού έκλεισε ως πολιτικός. Εξάλλου και που μιλάει ποιος τον καταλαβαίνει? Που είναι ο δήμαρχος να ξεσηκώσει τον κόσμο και να μπει μπροστά με διαδήλωση και να συμμετέχουμε όλοι για να τους διώξουμε όλους αυτούς εδώ. Μια φορά θα γίνει το κακό και όλοι τότε θα χτυπιόμαστε αλλά θα είναι αργά. Αυτά τα ολίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έχετε πάθει όλοι????? Ή Γυρικη από την επόμενη της εκλογής της δεν ανήκει στον συνδυασμό του Γρομπανοπουλου και αυτό το γνωρίζουν όλοι στο δημοτικό συμβούλιο. Ο Τρύφων απλά την αφήνει να ταπεινωνεται ας αποχωρούσε από την παράταξη, γιατί πρέπει να την διαγράψει ο αρχηγός δεν καταλαβαίνω...Την ημέρα της ορκωμοσίας η Γυρικη ήταν από την πλευρά του κ Μπιτακη υπάρχουν φωτογραφίες αναφέρομαι σε όσους τις έχουν ξεχάσει... Όσο για τους πρόσφυγες το κρίμα στον Αντωνιάδη ο δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

      Διαγραφή
  25. Πατριωτες γιατι δεν κανετε τα αυτονοητα δηλαδη ομαδικες μηνυσεις/αγωγες στον δημαρχο, δημοτικο συμβουλιο, περιφερειαρχη, διευθυντη αστυνομιας να τους βαλετε φυλακη και να αποζημιωθειτε για την ανυπολογιστη ζημια σας? Τι περιμενετε? Το τελος ειναι κοντα με μαθηματικη ακριβεια αν συνεχιστει η ανομια και το διαρκες εγκλημα. Ηδη εχουμε καταθεσει 2 πακετα ομαδικων μηνυσεων κατα λαθροεποικισμου και συνεχιζουμε με την βοηθεια του κοσμου. Ελατε λοιπον να τους βαλουμε φυλακη να τελειωνουμε με αυτους. https://pekoonline.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σαν συνδημότες των κατοίκων Αετού και τριγύρω είμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε απόφαση, υπέρ οι κατά, των ξένων που αν τυχών δημιουργούν προβλήματα, είμαστε δίπλα σας, είμαστε η βοήθεια που κάποιοι χρειάζεστε.. Ζητηστε μας και θα είμαστε στο πλευρό σας όπως οι προπαππούδες μας για το γείτονα κάποια χρόνια πριν!!! Δεν δημιουργώ ίντριγκες ουτε ειμαι ρατσιστής ή ξενοφοβικός τα αυτονόητα σε όλους όσους έχουν (δεμένα χερια) λόγο κοινωνικής κατάστασης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .