Η ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΪ́ΟΥ 2020 ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Κύριοι που εκλέγεστε από τον Ελληνικό λαό λειτουργείτε απερίσκεπτα..
Οι Γερμανοί μας δουλεύουν άγρια, όταν μας πιέζουν, για άμεση απολιγνιτοποιηση και οι ίδιοι έθεσαν σε λειτουργία στις 30 Μαΐου του 2020 το 4ο θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο 1100MW  με λιγνίτη στην περιοχή του RHUR..


Η νέα μονάδα είναι ισοδύναμη αυτής του ΑΗΣ  Καρυδιάς, που κλείνουμε και εμείς <<υπέρμαχοι της πράσινης ανάπτυξης >> στήνουμε φωτοβολταϊκά πάρκα, που εισάγουμε από την Γερμανία..
Έχουμε τέτοια << πρεμούρα>>,ώστε το 2023 να κλείσουν οι ΑΗΣ σε Δυτική Μακεδονία- Μεγαλούπολη, πλην μιας που τώρα κατασκευάζεται το «ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 5‘ και θα το κλείσουμε το 2028...
Ενω οι Γερμανοί θα αρχίσουν την απολιγνιτοποίηση το 2039..και με ορίζοντα κλεισίματος το 2050..
Στόχος να εξαρτάται απόλυτα ενεργειακά η Ελλάδα από εισαγόμενα πετρέλαιο και φυσικό αέριο ,που σε περίοδο κρίσης η πολέμου θα κατέβουν οι ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ όχι από τους άληστου μνήμης Φωτόπουλους, αλλά από τους «απερίσκεπτους’, που στόχο έχουν να ξεπουλήσουν τα λιγνιτικά αποθέματα της χώρας στο Δ´ ΡΑΙΧ, έναντι 2 με 3 Δις ΕΥΡΩ ,όταν η μετατροπή τους με σύγχρονες μεθόδους κάθε τόνος λιγνίτη παρέχει 120 λίτρα αρίστης ποιότητας πετρέλαιο κίνησης, όπως πράττει η Νέα Ζηλανδία!!
Συνολικά θα αποφέρει κέρδη ύψους άνω των 450 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,και ξεπουλιέται για να μην σηκώσουμε κεφάλι ΠΟΤΕ , εξ' άλλου πιάσαμε τωρα κουβέντα με τον «ειρηνιστή» Ερντογάν και αντέδρασε ακόμη και  ο πρώην Π/ Θ,για την μειωμένη επήρεια ακόμη και της Κρήτης όχι μόνο από τον Τούρκο αλλά και τον φίλο μας τον ΣΙΣΥ Πρόεδρο της Αιγύπτου ,μας κάνει μάλιστα χάρη, ότι μηδέν επήρεια το Καστελλόριζο, 1% η Ρόδος και άντε "χουβαρνταλικια"στο 20% η ΚΡΗΤΗ..
Ζήτω η διαφάνεια..




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια