«Τα σκουπίδια δίνουν πάρτι στα στενά» του Αμυνταίου


Για ένα διάστημα μας απασχόλησαν ο covid 19 και οι κοκκορομαχίες Μπιτάκη - Ιωσηφίδη για το Ξινό Νερό αλλά τώρα μπήκαμε στην πραγματικότητα… την θλιβερή πραγματικότητα!

Η πραγματικότητα έχει και σκουπίδια… πολλά σκουπίδια! 

Μία βόλτα στους δρόμους του Αμυνταίου (κεντρικούς και γειτονιές) θα πείσει τους πάντες ότι είναι βομβαρδισμένη πόλη. Με βόμβες από σκουπίδια. Ξέχειλοι κάδοι, σκουπίδια δίπλα στους κάδους γιατί δεν χωράνε μέσα και μπάζα πεταμένα στα πεζοδρόμια.

Οι κάδοι της ανακύκλωσης είναι γεμάτοι με κανονικά σκουπίδια. Μήπως σταμάτησε η ανακύκλωση; Μήπως είμαστε κορόιδα όλοι εμείς που κάνουμε ανακύκλωση;



Αντί ο κ Δήμαρχος να βγαίνει φωτογραφίες στον καθαρισμό του Πνευματικού Κέντρου (σιγά το φοβερό έργο για να το διαφημίζει κιόλας) ας φροντίσει να μαζέψει τα σκουπίδια και να μας ενημερώσει τι γίνεται με την ανακύκλωση.




Αγανακτισμένος πολίτης
που έχει κουραστεί να πληρώνει φόρους
και να μην βλέπει κανένα αποτέλεσμα

Δημοσίευση σχολίου

43 Σχόλια

  1. Μόνο τα σκουπίδια;;; Βρωμιά
    Παντού! Απαράδεκτη κατάσταση! Ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο οτι θυμάμαι εδω και χρονια το προβλημα μαστιζει την πολη και ποιο πολύ
      μετα απο καθε εμποροπανηγυρι του οκτωβριου
      Δεν ειναι τωρινο το προβλημα φιλε , ασπαζομαι την ιδεα σου κανεις δεν δινει
      ενδιαφερον καθως επισης και ο πολιτης που πεταει τα σκουπιδια οπου τον
      βολευει να λεμε και την αληθεια.
      Το φαινόμενο αυτό ειναι ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ και δεν απασχολη την πολη σου μόνο
      μφχ

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα μπορεί να υφίσταται και σε αλλά μέρη αλλά αυτό δεν καθιστά άμοιρη ευθυνών την Δημοτική Αρχή. Όλοι έχουμε ευθύνες αλλά κυρίως ο Δήμαρχος. Για να μην ξεχνιώμαστε.

      Διαγραφή
  2. Εντάξει ρε "Αγανακτησμένε".Μέχρι χθες που ήσουν εσύ,όλα δουλεύαν ρολόι.Τώρα μου ξεκίνησες την αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αμέσως να βγάλεις πόρισμα το ποιος είναι ότι να ναι .Ο συγκεκριμένος που νομίζεις ότι είναι να πει τα λέει δημόσια μην ανησυχείς δεν κρύβεται πίσω από ανωνυμία .Γι'αυτό κοίτα την ουσία του θέματος και άσε τις θεωρίες σου!!!!

      Διαγραφή
  3. Πείτε τα γιατί καιρό κρατιέμαι.η ίδια εικόνα και στα χωριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι θέμα αντιπολίτευσης γιατί αύριο μπορεί να λες και εσύ τα ιδια αν και όταν γίνεις αντιπολίτευση. Είναι θέμα παιδείας που δυστυχώς εσύ δεν την εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να τα μόνο τα σκουπίδια .Τα σκυλιά που τα πας γέμισε ο τόπος δεν μπορείς να βγεις από την πόρτα σου ειδικά το βράδυ γίνεται χαμός αλλά από ότι κατάλαβα αυτό επιδιώκουν να υπάρχουν αδέσποτα πολλά αδέσποτα γιατί μόνο έτσι πέφτει χρήμα όλα είναι αλυσίδα.Και όλα φυσικά για το χρήμα.Ενω αν πας σε άλλη χώρα δεν θα δεις αδέσποτα . Στο μόνο που είμαστε καλοί είναι να φωτογραφιζομαστε σαν φωτομοντέλα και για τα λαικ του fb .Ο κόσμος θέλει έργα δουλειά δεν χρειάζεται να το διαφημίζεται με φωτό . Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει την έχετε δει celebrity .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕΣΕΞΙΔΟΥ28 Μαΐου 2020 στις 5:10 μ.μ.

      Και βέβαια γέμισε ο τόπος σκυλιά. Μόνο τους 2 τελευταίους μήνες κάποιοι, πάντα άγνωστοι, αξιοσέβαστοι συνδημότες μας, παράτησαν γύρω στα 50 κουτάβια και γύρω στα 10 ενήλικα σκυλιά. Χρόνια τώρα γίνεται αυτό αλλά δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται. Και βεβαίως κανείς δεν έχει δει ποτέ τίποτα. Και πάντα τα πυρά στρέφονται κατά του δήμου και της φιλοζωικής. Και δεν έχω δει ποτέ κανέναν να διαμαρτύρεται για τα δεκάδες σκυλιά που πεθαίνουν μαρτυρικά από φόλα, συνέπεια της εγκατάλειψης τόσων πολλών, παρά μόνο διαμαρτυρίες για την ύπαρξή τους. Όσο για το χρήμα που πέφτει μάλλον δεν είστε γνώστης του θέματος και ακούτε τις φήμες. Στους μεν δήμους επιστρέφεται, το ανώτερο, το 70% της ήδη πραγματοποιηθείσης δαπάνες, οι δε φιλοζωικές δεν έχουν καμία επιδότηση. Στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης δεν υπάρχουν αδέσποτα επειδή, αφ'ενός στειρώνονται τα δεσποζόμενα και αφ'ετέρου, αν μέσα σε 6 το πολύ μήνες δεν υιοθετηθούν, τα σκοτώνουν. Κατ' ευφημισμό λέγεται ευθανασία.

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι κατά του δήμου και πόσο μάλλον κατά τις φιλοζωικες.
      Εννοείται σέβομαι την δουλειά τους και όσα προσφέρουν οι φιλοζωικές.Αλλα μιλάω σύμφωνα με αυτά που βλέπω ότι στο Αμύνταιο δεν γίνεται απολύτως τίποτα όσο αφορά τα ζώα .και εννοείται δεν αναφέρομαι στην Αρκτούρο γιατί κάνει έργο και πολύ σημαντικό μάλιστα και ευτυχώς υπάρχει. Αλλά δεν βλέπω έργα από τους φιλοζωους του Αμυνταίου το μόνο που κάνουν είναι να διαμαρτύρονται όταν μαρτυρικά πεθαίνουν από φόλα τα αδέσποτα.Και επειδή δεν είμαι γνώστης όπως λέτε καλό θα ήταν μιας και είσαι εσύ μέσα στα πράγματα καλό θα ήταν να πάρετε δραστικά και άμεσα μέτρα γιατί το κακό έχει παραγινει .Να ενημερώνεται και τον κόσμο για τα έργα σας ώστε να είμαστε γνώστες.Ξερεις μπορεί να μην ήμαστε σε μια ομάδα φιλοζωων αλλά και εμάς πονάει η ψυχή μας να βλέπουμε τόσα ζώα να πεινανε και να είναι άγρια .

      Διαγραφή
    3. Στο Αμύνταιο, και στα χωριά του δήμου, γίνεται πολύ μεγάλο έργο. Πάει χαμένο όμως. Ο δήμος στειρώνει περίπου 200 σκυλιά το χρόνο και έχουν δοθεί σε υιοθεσία περίπου άλλα τόσα. Δυστυχώς όμως, ο αριθμός των αδέσποτων αυξάνεται και, καθότι ως γνωστό δεν φυτρώνουν σαν τα λάχανα, αν δεν αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους ως υπεύθυνοι δημότες το πρόβλημα δεν θα σταματήσει να υπάρχει. Κατά κύριο λόγο ευθύνονται οι κτηνοτρόφοι που έχουν αστείρωτα τα σκυλιά τους και μετά είτε σκοτώνουν τα κουτάβια, είτε τα παρατάνε και τα βρίσκουμε εμείς. Την ίδια αδιαφορία επιδεικνύουν και πολλοί ιδιοκτήτες σκυλιών, ιδίως στα χωριά, που επίσης δεν τα στειρώνουν και τα αφήνουν να τριγυρνάνε ελεύθερα με αποτέλεσμα αν έχουμε ανεξέλεγκτες γέννες και παρατημένα κουτάβια. Το παρακάτω κείμενο το ανέβασα στον Πίνακα Ανακοινώσεων Αμυνταίου πριν λίγες μέρες.
      Η Elisavet Pessexidou κοινοποίησε ένα άλμπουμ.
      20 Μαΐου στις 11:37 π.μ.
      ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΩΡΑ
      20/5/2020, Αμύνταιο
      Δεν έχει τελειωμό η εγκατάλειψη κουταβιών.
      Άλλα 5 μωρά, περίπου δύο μηνών, παράτησαν στον χώρο που ήδη φροντίζουμε 10.
      Σύνολο, εδώ κι εκεί, φροντίζουμε καμιά 50αριά κουτάβια.
      Υπολογίστε τώρα. Τροφές, σκουληκόχαπα, αντιπαρασιτικό, και το λιγότερο δύο εμβόλια το καθένα. Από που?
      Μακάρι να μεγαλώσουν όλα, να γεννήσουν κι αυτά και να γεμίσει παντού σκυλιά.
      Να μην τολμούν να βγουν από τα σπίτια τους.
      Να δούμε τότε μήπως αρχίσουν να θυμούνται ποιον είδανε να εγκαταλείπει σκυλιά, είτε ενήλικα είτε κουτάβια.
      Τηλ 6972851131
      Τα δε περιστατικά χτυπημένων από αυτοκίνητα σκύλων που έχουμε περιθάλψει είναι αμέτρητα. Και δυστυχώς πολλά από αυτά σερνόντουσαν για μέρες με σπασμένα πόδια και με τα κόκαλα έξω πριν δεήσει κάποιος να μας ειδοποιήσει. Η ευαισθησία των συνδημοτών μας σε σχέση με τα ζώα γενικά υπολείπεται κατά πολύ.

      Ελισάβετ Πεσεξίδου

      Διαγραφή
    4. Καλά είναι όλα αυτά που λέτε τα διαβάζω ενημερωνόμαστε.Τα προβλήματα δεν λύνονται με το να λέμε μόνο ,αν βρήκατε την αιτία του κακού όπως λέτε ότι πάντα φταίνε οι κτηνοτρόφοι και οι πολίτες που παρατάνε τα ζωάκια τους τότε βρείτε τρόπους πως θα το αντιμετωπίσετε.Να μην υπάρχει συμβιβασμός στο ότι μπορούνε κάνουνε όπως λέτε παρακάτω και απλά μένετε σε αυτό.Ευχομαι πραγματικά να σκεφτείτε και να απαιτείται να δράσετε στο πρόβλημα.

      Διαγραφή
  6. Τραγικη Δημοτικη Αρχη!!! Κανενα ενδιαφερον δεν εχουν για οτι συμβαίνει! Απο της καθημερινοτητας προβληματα εως τα μεγαλα. Αν δεν αφορα το εργοστασιο και τις θεσεις τους δεν κουνιούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το καταλάβαμε Τρύφωνα, θα το διορθώσουμε, θα το κάνουμε όπως εσυ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα δεν καταλάβατε μαύρα μεσάνυχτα έχετε . Αντί να κοιτάς την ουσία του θέματος κοιτάς πως να γράψεις για τον Τρύφων . Γι'αυτό και τίποτα δεν θα κάνετε .Όσο για τον Τρύφων ένα έχω να πω με το που ανέλαβε καθήκοντα αμέσως άρχισε δουλειά (βλέπεις έχουμε καλή μνήμη) Πρώτη φορά στα χρονικά έγινε καθαρισμός σε ένα βράδυ μετά την λήξη του πανηγυριού τον Οκτώβριο .Όταν έπιασε μπουρίνι και ξεριζώθηκαν δέντρα αμέσως επενέβη μαζί με τους αξιόλογους εννοείται ανθρώπους που εργάζονται στο δήμο.Εννοειται ήταν πάντα Χου παρόν και στα καθημερινά προβλήματα του δήμου .

      Διαγραφή
    2. Τον χαβά τους στο Δημαρχείο. Δεν τους νοιάζει το πρόβλημα αλλά αν το είπε ο Γιώργου! Και αυτό το σχόλιο είναι η απόδειξη ότι δεν ασχολείστε με το έργο σας αλλά με την μικροπολιτική! Ξυπνάτε πια! Κοιταχτε επιτέλους δίπλα σας!

      Διαγραφή
    3. Μπιτακη προτείνω ανάθεση συγκέντρωσης σκουπιδιών στον Αραιλοπουλο. Έτσι και αυτός θα έχει όφελος και εσυ θα δεις την πόλη καθαρή. Συνέταιρος είναι άλλωστε.

      Διαγραφή
    4. Και αμέσως απάντησε ο Γενικός Γραμματέας...!! Για κάθε Βασίλισσα απαντά η κυρία επί των τιμών! Σιγα μην μπορείς να φτάσεις τον Τρύφωνα! Τράβα να προπονήσεις κανα σύλλογο να τον προκόψεις...

      Διαγραφή
  9. Αυτοι ρε ουτε την Λαικη αγορα δεν μπορουν να οργανώσουν, τι να διοικησουν; Υπονομοι γεματοι, νερα παντου με την πρωτη βροχη, σκουπιδια, θεσεις για λιγους μηνες. Τα ιδια και τα ιδια.
    Θελαμε και νέους ανθρώπους τρομάρα μας. Για τον Μπιτακη άστο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλα αντιπολίτευση της πλάκας από πρώην συμπολιτευόμενους.
    Λες και πριν τα σκουπίδια εξαφανίζονταν ως δια μαγείας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέβαια δεν γίνεται με αμπρακαταμπρα!!!
      Μήπως με δουλειά και όχι καφενείο;;; Ρωτάω εγώ τώρα.

      Διαγραφή
    2. Κοιτάξετε εσεις οι συμπολιτευόμενοι ή αντιπολιτευόμενοι ή ότι και να είστε να σταματήσετε τις ασυναρτησίες περί άρνησης του φαινομένου των σκουπιδιών και προσωπικής στόχευσης πρώην Αντιδήμαρχου γιατί πέρα ότι εκτίθεστε και γελιοποιειτε περισσότερο τον Δήμο κυρίως δίνετε άλλοθι για μην γίνει καμια βελτίωση επι των λειτουργιών του Δήμου που είναι απαραίτητη. Καταλάβατε; Άντε να δούμε!

      Διαγραφή
  11. Μόνο τα ξερά δέντρα στην πλατεια αγίου κων/νου να δεις φτάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε Τρύφωνα , ακόμα δεν σε διώξανε από αντιδήμαρχο πάλι τα ίδια με τις γνωστές φωτογραφίες σκουπιδιών και κλαδιών ξεκίνησες? Πάρε και κάνα ρεπό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν όπως λες ότι ο Τρύφωνας βγάζει φωτογραφίες σκουπιδιών και κλαδιών,αυτό δεν αναιρεί όμως το πρόβλημα που υπάρχει στο δήμο μας δεν είναι φωτομοντάζ . Αντί να κρίνουμε το ποιος το αναδεικνύει καλό θα ήταν να κοιτάμε την ουσία του προβλήματος και την λύση του .

      Διαγραφή
  13. επιπεδο κατω του μετριου! ποια ειναι η προταση σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρόταση μας είναι πολύ συνθέτη. Δουλέψτε!

      Διαγραφή
  14. Γιατί μόνο τα σκουπίδια είναι ο δήμαρχος με ψέματα και κοροϊδίες ξεκίνησε τη θητεία του πέρα από αυτά που ανέφερε ο Ιωσηφίδης για μίζες και διαπραγμάτευση του ξινού νερού δεν ασχολείται με ουσιαστικά θέματα του δήμου τα παραμύθια και τα ψέματα του. Λεει ότι με παρέμβαση του πήρε θέση εργασίας είναιπαντελώς ψεύματα διότι είναι πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για όλους τους δήμους της Ελλάδας ο Μπητάκης πλέον έδειξε ότι είναι ένας αχάριστος άνθρωπος γιατί τον ευεργέτη του που τον έβγαλε Δήμαρχο την είδαμε τη διαμάχη με τον Ιωσηφίδη λίγο μας ενδιαφέρει αυτό αυτοί που ευθύνονται για μένα είναι ο Θωμαΐδης και ο Μπαντης τον στηρίζουν και το δήμο τον διοικεί μία παρέα του Μπητάκι από το Φιλώτα που είναι δημοτικοί σύμβουλοι του Θεοδωρίδη και δική του βέβαια αλλα τους ενώνει η εξουσία και ο μισθός το μηνιάτικο που παίρνουνε αλλά πρέπει να ξεσηκωθούμε οι Αμύνταιοτες και να δώσουμε έναν αγώνα για την έδρα του δήμου που πραγματικά ο Μπητάκης την έγραψε Στα παλαιότερα των υποδημάτων του και προσβάλλει όλους Αμυνταιοτες με πατερίτσες Όπως είπα τον Μπαντή και τον θωμαΐδη που τον στηρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για όλα φταίει ο Ιωσηφίδης που τον έβγαλε Δήμαρχο τώρα πρέπει να διορθώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας να του το πεις εσυ γιατί το αφεντικό σου φάνηκε ότι το ψιλοφοβαται!
      Ψέματα;

      Διαγραφή
  16. Αυτός που γράφει για τον Γιώργου έχει καταλάβει ποσό ρεζιλεύει τον εαυτό του και τον Δήμαρχο; Μάλλον όχι γιατί θα τον είχαν σταματήσει εκεί στον 2ο όροφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδιά οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και αντιπολίτευση ο Ιωσηφίδης είπε για γλύψιμο κοκαλακι για μίζες για τοσα πράγματα δεν έχει να πει κανείς τίποτα είναι αλήθεια αυτά που λέει ο Ιωσηφίδης η Παραμυθιά η σιωπή σας μου δίνει την εντύπωση ότι εμπεριέχουν αλήθεια και η επιβολή του Μπικάκη στον Θεοδωρίδη καλά τα βρήκαν αυτοί αλλά και στους άλλους δημοτικούς συμβούλους να μην ομιλεί κάνεις να μην ρώτα κάνεις τίποτα καλά Ο Ελευθεριάδης δεν θα μιλήσεις για τις 16 θέσεις εργασίας που ακούω συνεχώς Αν είναι δυνατόν να έχουν ακουστεί τόσα και οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης να μην Μιλάει κανείς που εγώ ο απλός άνθρωπος βλέπω τα περισσότερα είναι για τον Εισαγγελέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ λέω ότι όλους τους κάδους τους γέμισε ο Τρύφων και οι παρέα του επίτηδες χαχαχαχαχααχ μόνο αυτό δεν γράψανε ακόμα .Μα πόσο τραγικοί είναι που αντί να κάνουν κάτι σωστό τα αυτονόητα δηλαδή , κάθονται και σχολιάζουν τον Τρύφων .Μόνο πονηριές και για φωτογραφίες είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΗΞΗ Η ΟΜΑΔΑ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλοι ξέρουμε ποιος θα ήταν η καλύτερη περίπτωση για δήμαρχος στο δήμο Αμυνταίου χωρίς να περιμένει να τα κονομήσει από το δήμο αλλά δυστυχώς δεν θέλουμε κάποιοι να το δούμε για λόγους γνωστούς είναι ότι χειρότερο για το δήμο μας να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα να μη θέλουμε τους ικανούς ανθρώπους μπροστάρηδες για να βοηθηθούμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σήμερα Κυριακή βράδυ και οι κάδοι είναι ξεχειλισμένοι!!!!
    Αύριο μετα την Λαϊκή τι θα γίνεται φαντάζεστε;;
    Αυτά τα νέα πρωτόκολλα καθαριότητας μετον κ. Χατζη...κάπως τα υιοθετήσαμε σαν δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η μαγαλυτερη απόδειξη ότι κρύβονται όλοι μαζί είναι κανεις τους δεν έκανε μήνυση!
    Εμένα αν με κατηγορούσαν για μίζα το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν μήνυση. Αυτοί; Άρα ο Ιωσηφιδης έχει δίκιο και ο Μπιτακης (Συν Αραιλοπουλο και Μούφα) θα έχει ποινικά ευθύνες. Ας πρόσεχε. Αλλά και ως δήμαρχος αποδείχθηκε πολύ κάτω του μετρίου. Άργος, αναβλητικός, παραπλανητικός και μόνο με μικροπολιτική ασχολείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα σκουπίδια,τα μπάζα,η μη πραγματοποίηση της ανακύκλωσης και τα αδέσποτα,αλλά και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν όλο τον δήμο Αμυνταίου,είναι θέματα αρμοδιότητας του αντιδημάρχου κ.Δεμερτζιδη,φυσικά με την βοήθεια και των άλλων αντιδημάρχων.Που είναι οι φαμγαρες αυτού του κ.Δεμερτζιδη ότι,όλα θα λάμπουν,όλα θα είναι καλύτερα?Ακόμη και τα πάρκα,αλλά και τα όμορφα λουλούδια που έβαλαν,όπως ακούω κόστισαν 2.500,00€,είναι αποτιστα και ξεράθηκαν,ευτυχώς έβρεξε λίγο και πήραν μια πνοή!Για τα δε άμοιρα αδέσποτα,ο κ.Δεμερτζιδης μας έλεγε στα δημ.συμβουλια διάφορες αρλουμπες,διάφορες ενέργειες που ήδη κάνει,που θα κάνει.......κλπ.Ολα στις καλένδες!σχάρες ομβρίων και αποχετεύσεις βουλωμενες,χόρτα σαν δάση,καμένες λάμπες,μπάζα παντού (φταίμε όμως και εμείς οι δημότες γιαυτό),κάδοι σπασμένοι και άλλοι χωρίς Ρόδες,χωρίς καπάκια,πόσα άλλα να πω?Για όλα αυτά δεν πρέπει να φτάσει ο δήμαρχος,ο δήμαρχος είναι για να κάνει μελέτες,να διεκδικεί έργα,να βρίσκει χρηματοδοτήσεις,μα θα μου πείτε ότι αυτός ορίζει τους αντιδημάρχους.Το κυριότερο είναι η ανευθυνότητα των αντιδημάρχων που τους νοιάζει μόνο ο μισθός τους!Ας προσεχές λαέ του δήμου Αμυνταίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε, από το σχόλιό σας διακρίνω πως είστε συνάδελφος (ίσως δημοτικος σύμβουλος) του κυρίου Δεμερτζίδη. Συμπολίτευση ή αντιπολίτευση δεν γνωρίζω. Εμφανής είναι η ζήλεια στην δημοσίευση αυτή προς το πρόσωπό του. Όλα αυτά γίνονται φανερά από τον απελπισμένο τρόπο που γράφετε το σχόλιο, με μεγάλη δόση υποκειμενικής κακεντρέχειας.

      Διαγραφή
    2. ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕΣΕΞΙΔΟΥ28 Μαΐου 2020 στις 5:23 μ.μ.

      Μπορώ να δηλώσω επωνύμως ότι ο Κος Δεμερτζίδης είναι ο μόνος μέχρι τώρα αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τα αδέσποτα, που έχει πραγματικά ενσκήψει στο πρόβλημα και έχει προσπαθήσει να βρει λύσεις. Λόγω covid19 πολλά θέματα, όπως η στείρωση περίπου 70 αδέσποτων από τους εθελοντές κτηνιάτρους, η αναβάθμιση του καταφυγίου, κλπ αναβλήθηκαν αλλά ότι μπορούσε να κάνει με τα μέσα του δήμου και με το περιορισμένο, λόγω covid19 πάλι, προσωπικό το έχει κάνει.

      Διαγραφή
  24. Τα διάφορα σχολια που διαβάζω, έστω και ανώνυμα, μου θυμίζουν τις αναρτήσεις στο f/b των κ. Θωμαιδης και Ακριτιδης, τότε υποψηφίων του συνδιασμου του κ. Μπιτακη, τώρα μόνο ένα εκ των δύο εκλεγμένος, τότε που στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα που άλλος δήμαρχος με τις ενέργειες και τις μελέτες του ανέδειξε και όρισε την αιγιαλιτιδα ζώνη, έλεγαν και φωτογράφισαν σε σποτάκι, σχετικα με την καθαριότητα, με τον ευπρεπισμο των δημοτικών χωρών. Τελικά τα ξέχασαν όλα αυτά και κυρίως ο κ. Θωμαιδης! Όλα για την ψήφο, μετά χάνουμε τον έλεγχο! Ντροπή σας "κυριοι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οπου έχει αναμιχθεί ο Μπιτάκης κι η τσακαλαρία του αναδεικνύονται σκουπίδια και δυσοσμία........!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .