Ζευγάρι έκλεβε συστηματικά γνωστή του στην Φλώρινα

Την φιλία τους με μια 69χρονη εκμεταλλεύονταν ένας 50χρονος Έλληνας και η συνομήλικη αλλοδαπή σύντροφός του για να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι της στην Φλώρινα χωρίς να γίνονται αντιληπτοί και να παίρνουν κάθε τόσο την κάρτα ανάληψης με την οποία άδειαζαν συστηματικά τον λογαριασμό της!

Από τον περασμένο Φεβρουάριο ως τον Απρίλιο, το... «έμπιστο» ζευγάρι είχε κάνει αναλήψεις διαφόρων ποσών, που έφτασαν σε συνολικό ύψος τα 2.450 ευρώ! Όταν η 69χρονη αντιλήφθηκε ότι τα χρήματά της έκαναν φτερά, υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι εξέτασαν το οπτικό υλικό από τις κάμερες της τράπεζας και διαπίστωσαν ποιοι «σήκωναν» τα ποσά από το ΑΤΜ.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του 50χρονου, βρήκαν δυο κλομπ από τεφλόν μήκους 66 εκατοστών και από ξύλο μήκους 62 εκατοστών, τον συνέλαβαν για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. Σε βάρος του και σε βάρος της αλλοδαπής, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απάτη κατ' εξακολούθηση από κοινού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια