Ευχαριστήρια επιστολή και ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου

Η Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου ευχαριστεί θερμά τον πρώην Δήμαρχο Αμυνταίου κύριο Ιωσηφίδη Μάκη για τη συμβολή του στην προσπάθεια αντιμετώπισης του νέου
κορονοϊού Covid-19 με τη χορηγία υφασμάτινων μασκών και αντισηπτικών gel χεριών.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ Ε.Λ. Κ.Υ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΕΠΙ/ΤΡΙΑ Α’ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Άλλος από την τσέπη του και άλλος από το Ταμειο του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ.Ιωσηφιδης βλέπω κάνει δωρεές και μπράβο του,αλλά συνοδευόμενος με τον πρώην αντιδήμαρχο.Στο νοσοκομείο Φλώρινας με άλλον αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο.Στην Αστυνομία της Φλώρινας με αντιδημάρχους.Δηλαδη οι αντιδήμαρχοι και οι δημ.συμβουλοι για ποιο λόγο παρεβρισκονται?Αυτά είναι υπόθεση ιδιώτη.Ξερετε και άλλοι εκαναν δωρεές και μπράβο τους,αλλά δεν είχαν μαζί τους συνοδούς αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι είναι και άνθρωποι που έχουν φίλους και κάνουν παρέα εκτός των αρμοδιοτήτων τους. Εκεί δεν πήγαν ως εκλεγμένοι αλλά ως φίλοι του Ιωσηφίδη. Μήπως να τους κατηγορήσουμε και γι αυτό και να τους υποδείξουμε με ποιον να κάνουν παρέα? Είσαι σοβαρός ρε φίλε? Αυτό βρήκες να σχολιάσεις? Εδώ ο άνθρωπος έκανε μια δωρεά και αντί να του πούμε μπράβο εμείς τον κατακρίνουμε και από πάνω?

      Διαγραφή
    2. Εσυ φίλους δεν εχεις; Με αυτούς είναι κολλητός πάνω από μια δεκαετία! Μου φαίνεται τα έχουμε ισοπέδωση όλα και έχουμε τυφλωθεί! Πως θα πάμε μπροστά; Αρρώστια παντού! Η μιζέρια μας αξίζει.

      Διαγραφή
  3. Όταν έχει κάποιος έναν θεσμικό ρόλο,στην προκυμμενη περίπτωση αντιδήμαρχος,η δημ.συμβουλος,είσαι και την ημέρα και την νύχτα,πάντα δηλαδή,είτε κατ'επαγγελμα εισαι αγρότης,είτε αστυνομικος,είτε αστυνομικος στην ΕΥΠ, καλό είναι να έχεις και τις προσωπικές φιλίες σου.Πρεπει όμως να κρατάς τα προσχήματα.Πρεπεινα είσαι στο ύψος των περιστάσεων.Αυτοι ενδιαφέρονται μόνο για το ξεπούλημα την περιουσίας του δήμου,σήμερα το δημοτικο εργοστάσιο του Ξινού Νερου,αύριο την τηλεθέρμανση,μετά το ΚΕΦΙΑΠ,(ΚΑΦΚΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .