Επιστολή του Προέδρου της Τ.Κ. Ξινού Νερού: «Παρακολουθούμε στενά και με αγωνία το θέατρο του παραλόγου που τελείται για εμάς χωρίς εμάς»

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μια εβδομάδα καταιγιστικών εξελίξεων για την επιχείρησή ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ και κατά συνέπεια για το ίδιο το χωριό μας. Στο Δ. Σ Αμυνταίου που πραγματοποιήθηκε στις 3/2/20 ελήφθη απόφαση τροποποίησης της σύνθεσης του Δ. Σ της επιχείρησης με τον Δήμαρχο Αμυνταίου να θέτει εαυτόν επικεφαλής του Δ. Σ και να απομακρύνει στελέχη μέχρι χτες συνεργάτες του.



  Μια απόφαση που μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους αφορμή της οποίας στάθηκε η απόφαση των περιφερειακών οργάνων ελέγχου Νομιμότητας να ακυρωθεί η απευθείας ανάθεση εμπορίας των προϊόντων του ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ προς τον κ. Ιωσηφίδη.


  Ο Κ. Μπιτάκης αφού απευθύνθηκε με ερώτημα σχετικός στη περιφέρεια συμμορφώνετε με τις αποφάσεις τις, οπότε ο Δήμαρχος παίρνει ο ίδιος τα ινία του εργοστασίου στα χέρια του με σκοπό την διαφάνεια και τη Νομιμότητα του.


  Κατά το διάστημα αυτό θα μεσολαβήσει η εκδήλωση της κοπής της πίτας της Ν Δ στο Αμύνταιο, στο ξενοδοχείο του κ. Ιωσηφιδη με εκλεκτό προσκεκλημένο, τον επιστήθιο φίλο του πρώην Δημάρχου υπουργό κ. Αδωνη Γεωργιάδη.


  Στη εκδήλωση αυτή, μέσα από καταγεγραμμένα video τα οποία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας γίναμε μάρτυρες εμετικών αποκαλύψεων του κ. Γεωργιάδη γνωστού στις ακροδεξιες του απόψεις.


  Τι ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης; Προέβη στην κυνική ομολογία ότι με δική του βοήθεια εξελέγη Δήμαρχος ο κ. Μπιτακης, για το λόγο αυτό του είναι υπόχρεος και πρέπει να του το ανταποδώσει με ευνοϊκή μεταχείριση στην επένδυση του επιχειρηματία φίλο του κ. Ιωσηφιδη, στο ΞΙΝΟ ΝΕΡΌ. Δεν δίστασε μάλιστα να απειλήσει δημοσίως αξιωματούχους και κρατικούς λειτουργούς που φρεναραν αυτή την επένδυση, με ακυρωτικη απόφαση.


  Πρόκειται ξεκάθαρα για ωμή πολιτική παρέμβαση στα του Δήμου Αμυνταίου που μας ανακαλεί εποχες επταετίας και μεθόδους παρακράτους.


  Ο κύριος Ιωσηφιδης αφού έχει δεχτεί χαστούκι επιβολής Νομιμότητας για τα ανομα συμφέροντα του και τα μεγαλοπνοα σχέδια υφαρπαγης της περιουσίας του χωριού μας επιστρατεύει το τελευταίο όπλο που διαθέτει φέρνει στο Αμύνταιο τον ακροδεξιο κολλητό του (και πρώην σύντροφο του στο ΛΑ. ΟΣ) υπουργό να απειλήσει θεούς και δαίμονες για εξυπηρέτηση των σκοπών του.


  Εμείς ως κοινότητα ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ παρακολουθούμε στενά και με αγωνία αυτό το θέατρο του παραλόγου που τελείται για εμάς χωρίς εμάς και καταδικάζουμε απερίφραστα αυτές τις φασιστικές πρακτικές του σουλτάνου και της παρέας του.


  Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κύριο Ιωσηφιδη και τους παρατρεχαμενους του ότι το ΞΙΝΟ ΝΕΡΌ ως χωριό εκτός από το καταπληκτικό φυσικό ανθρακούχο νερό διαθέτει και την πλουσιότερη και πιο περήφανη ιστορία στην περιοχή. Ένα χωριό με σπουδαία δημοκρατική διαδρομή, μέσα από συμμετοχή σε αγωνες και μάχες αυτοδιάθεσης και αυτοτελειας.


  Οι κάτοικοι του απόγονοι ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους εναντια σε καθεστώτα ολοκληρωτισμου, δεν προτίθενται να σκύψουν το κεφάλι σε wannabe φεουδαρχες οι οποίοι χωρις όρους καί με αθέμιτες - μαφιοζικες- μεθόδους, θα προσπαθήσουν να μας επιβληθούν.


  Στέλνουμε βροντερο μήνυμα, ότι το ανεκτίμητης αξίας προϊόν μας, θα διατηρήσει με κάθε τρόπο τον δημοτικό και κοινωνικό του χαρακτήρα και αποφάσεις για την εκμετάλλευση θα παίρνουν οι κάτοικοι του χωριού μας μέσα από σύννομες και καθόλα υγιείς διαδικασίες.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Τ. Κ. ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ


ΓΚΙΟΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
πηγή:  http://eperiskopio.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Εγραψε ο μητσες όλο αυτό ,μωρέ μπράβο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε πδοεδρε του ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ καλα θα κανεις και εκφραζεις την αποψη σου ..(θελει η π.......α. να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει) εδω ταιριαζει γαντι... Αλλα να μιλας μονο για τον εαυτο σου. Εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας.
    Μενει να μας καλεσεις να τα εκφρασουμε δημοσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θέλει να πει ο ποιητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ποιητής δεν θέλει να πει τίποτα γιατί δεν ξέρει να πει κάτι. Α ρε καημένε Μήτσε μας περνάς για τέρμα ηλίθιους ότι αυτή είναι η άποψη σου? Ή ότι εσύ έγραψες το κείμενο? Ούτε το ένα ούτε το άλλο γιατί πολύ απλά σε ξέρουμε και δεν μας πείθεις. Την επόμενη φορά πες τους να σου γράψουν κάτι πιο απλό που να κάνει στα μέτρα σου και στο λέω πολύ κομψά για να μην πω κάτι χειρότερο....

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .