Η Προσέγγισή μου για τη Δημοτική Επιχείρηση Ξινό Νερό Μονομετοχική Α.Ε. ΟΤΑ


 Υιοθετώντας την αρχή της αμεσότητας στην επικοινωνία μας και προς αποφυγή παρεξηγήσεων από άλλες τοποθετήσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας θεώρησα αναγκαία τη δική μου παρέμβαση προσδιορίζοντας ξεκάθαρα τη θέση μου. 


Ασπαζόμενος την αγωνία όλων των συμπολιτών μου τόσο της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού , όσο και όλου του Δήμου όσον αφορά τη Μονομετοχική Ξινό Νερό ΟΤΑ,
θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη να προσφύγει στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Η επιλογή αυτή βρίσκει σύμφωνους αλλά και εκφράζει όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις του καθενός, γιατί είναι δίκαιη, ορθή και συμβάλλει στην αποκατάσταση της ομαλότητας και της εμπιστοσύνης των πολιτών. Σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια που έχουν πραγματοποιηθεί από αρχές Σεπτεμβρίου που αναλάβαμε ως νέα Δημοτική Αρχή, πραγματοποιούνται ανάλογες προ συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων εκθέτονται με επιχειρήματα οι απόψεις όλων των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας και του Δημάρχου, συζητιούνται τα θέματα και συναποφασίζουμε. Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης Ξινού Νερού κάτι τέτοιο δεν έγινε και γι’ αυτό και δεν παρευρέθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο. 


Το θέμα της Μονομετοχικής Ξινό Νερό είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι όμως το μοναδικό για το Δήμο μας. Έχουμε τα 26 Δημοτικά Διαμερίσματα που πρέπει να δώσουμε λύσεις για την καθημερινότητά τους καθώς επίσης να ασχοληθούμε με τα θέματα που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη, τη μεταλιγνιτική περίοδο, την τηλεθέρμανση, τον εναλλακτικό τουρισμό και τα τοπικά μας προϊόντα. Οφείλουμε να είμαστε παρόντες και να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το καλό του τόπου και το συμφέρον των συμπολιτών μας. Σε μια εποχή προκλήσεων πρέπει να ανταποκριθούμε με σύνεση, αποφασιστικότητα, εγρήγορση και επιτυχία.



                                                                                                 Ιορδάνης Ζ.Μπάντης

                                                                                                            Οικονομολόγος Α.Π.Θ.

                                                                                                       Αντιδήμαρχος Αμυνταίου

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. 1ον)ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΤΕ Κ.ΜΠΑΝΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΠΙΤΑΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΙΣ "ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ" ΕΞ'ΑΡΧΗΣ Η ΕΣΤΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ(ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ?).
    2ον)ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ Κ.ΜΠΑΝΤΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ?ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ Η ΟΧΙ?ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ?
    ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ.


    Υ.Γ ΒΑΛΤΕ ΡΟΛΟΓΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΣΚΛΗΘΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΠΑΤΑΛΗ ΝΕΡΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάντη θεε πάρε την ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .