Ο Αλέξης Τσίπρας στη Φλώρινα

Ο Πρωθυπουργός της χώρας και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση – ομιλία στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας Γ. Μόδη (Κανόνια), την Κυριακή 23-06-2019 και ώρα 20:00.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Σε ποια γλωσσα θα σας μιληση εαν στα ελληνικα των αθηνών τοτε δεν πιστευω
    να καταλαβαινετε τι λεει , εσεις ομως να του απαντατε στην = ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
    και να τον καλοδεχθητε μεχρι που να ανοιξουν τα συνορα και γινη μια και μονο
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9:52 μάθε πρώτα εσύ να γράφεις σωστά και άσε τα ανώνυμα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΙΠΡΑΣ ο πολυτιμότεροςπρωθυπουργός ,που περασε μετά την μεταπολίτευση.οι καθαρές λύσεις οδηγούν σε καθαρο συμβολαιο με το λαο για την επόμενη τετραετία . Κούλης ο εμαυλιστης χρηστών συνειδήσεων! Αφού λεηλατησε αθώες,αγνες συνειδήσεις τις οδηγησε από πατριδοκαπηλια στα ταρταρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλοι οι πολιτικοί είναι το ίδιο χάλι, μα ο Τσίπρας ο χείριστος. άστα αυτά! απορώ πως όλοι σας ξεχάσατε τα 2 μνημόνια που πέρασε ο Τσίπρας (καλοκαιρι 2015+2018), το δημοψήφισμα, τα συλλαλητήρια που κάναμε για το Μακεδονικό ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών, που τον κοροϊδεύατε όλοι για τα Αγγλικά του και για την γραβάτα που δεν φορούσε, που μας έκανε ρεζίλι παγκοσμίως, το προσφυγικό, η τεράστια ανομία στις πόλεις....πώς τα ξεχάσατε?
      Ήταν της μόδας να μην θέλετε τον Τσίπρα και τον κοροϊδεύατε, τώρα πότε προλάβατε και αλλάξατε μυαλά οεοοο?

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .