Υδροπλάνα! Μία ακόμα χαμένη ευκαιρία;


Στο τέλος της προηγούμενης δημοτικής περιόδου ξεκινήσαμε μία σημαντική αναπτυξιακή προσπάθεια: τη δημιουργία υδατοδρομίου στη λίμνη Βεγορίτιδα και συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα.
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε θέλαμε να δημιουργήσουμε
τις υποδομές για την αύξηση του τουρισμού, αλλά και τη διευκόλυνση των μεταφορών με ένα σύγχρονο μέσο, που όλα δείχνουν ότι θα μπει για τα καλά στη ζωή όλων των θαλάσσιων και - γιατί όχι - των παραλίμνιων και απομακρυσμένων περιοχών.

Εκπονήσαμε όλες τις μελέτες και ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε μία από τις πρώτες άδειες υδατοδρομίου πανελλαδικά! Και στη συνέχεια... ήρθε η καταστροφική διοίκηση του κ. Θεοδωρίδη!
Εγκατέλειψε ένα έτοιμο και πολλά υποσχόμενο αναπτυξιακό έργο για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν αγγίζουν τη σφαίρα της κοινής λογικής, καθώς όλοι αποδέχονται ότι το υδατοδρόμιο θα τονώσει τον τουρισμό του τόπου μας. Είναι απλώς η καταστροφική λογική της μη αποδοχής όσων έκαναν οι προηγούμενοι!

Πολιτικές επιλογές και λογικές άλλων δεκαετιών.
Ακούγεται ότι ο διπλανός Δήμος Έδεσσας σχεδιάζει την αδειοδότηση υδατοδρομίου στην Άρνισσα... Εμείς το είχαμε έτοιμο, αλλά από ότι φαίνεται ο κ. Θεοδωρίδης θέλησε να το "χαρίσει" στους γείτονες!
Είναι το υδατοδρόμιο μία ακόμα χαμένη ευκαιρία ή έχουμε χρόνο να το ξανακερδίσουμε;
Το σίγουρο είναι πως ήρθε ο καιρός να προχωρήσουμε μπροστά και να αλλάξουμε την κατάσταση!

Τρύφωνας Γεώργου
Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Εφόσον είχατε τετοια μεγαλοπνοα και -ρεαλιστικα- σχεδια γιατι σας καταψηφησαν με τόσο μεγάλη διαφορά οι δημότες; Γιατι τα θυμηθήκατε στο τέλος της θητείας σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα προφανώς σε περίπτωση που ο θεοδωριδης ηττηθεί στις επερχόμενες εκλογές, αυτό θα οφείλεται στην ανεπάρκεια του ως δήμαρχος και φυσικά στην ανικανότητα του να εκπληρώσει τα μεγαλόπνοα σχέδια που παρουσίασε προεκλογικά; Να μη βάζουμε αλλα στο μυαλό μας;

      Διαγραφή
  2. Η τακτική Θεοδωρίδη να φτιάχνει εργα με πλακάκια κράσπεδα και φωτιστικά έργα χωρίς αναπτυξη και όραμα.Ενας δήμαρχος ακατάλληλος να κυβερνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοια έργα ίσως βοηθήσουν την περιοχή μας να βγει απο την απομόνωση και τη μιζέρια των τελευταίων ετών της διοίκησης Θεοδωρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξυπνάτε επιτέλους ξυπνάτε!!!
    Υδροπλάνα και αερολογίες.
    Όλα τα είχε η μαργιοργή ο φερετζές της έλειπε.
    4 χρόνια δεν ήταν στην εξουσία ο Ιωσηφίδης γιατί δεν τα έκανε;;;
    Φτάνει επιτέλους αυτή η φθηνή αντιπολίτευση δεν οδηγεί πουθενά.
    Ξυπνάτε επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .