Υπογραφή συμβάσεων εκτέλεσης έργων

Στις 16/01/2019 υπογράφηκε η σύμβασης εκτέλεσης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΘΟΡΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» ανάμεσα στον Δήμο Αμυνταίου και την ανάδοχο εταιρεία που προέκυψε από την δημοπράτηση του έργου.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 74.400 € και χρηματοδοτείται από την ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών Δήμων. Το έργο θα εκτελεστεί στο σύνολο των οικισμών του Δήμου και περιλαμβάνει εργασίες επισκευής φθορών ασφαλτικού οδοστρώματος (λάκκων) δι΄ ασφαλτικού μίγματος στο οδικό δημοτικό δίκτυο οδών εντός και εκτός ορίων όλων των οικισμών.
Στις 16/01/2019 υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή Δικτύου ηλεκτροφωτισμού Τ.Κ. Νυμφαίου - Λεχόβου» ανάμεσα στον Δήμο Αμυνταίου και την ανάδοχο εταιρεία που προέκυψε από την δημοπράτηση του έργου. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 70.000 € και χρηματοδοτείται από το Δ’ Ε.Α.Π.

Το έργο θα εκτελεστεί στις Τοπικές Κοινότητες Νυμφαίου και Λεχόβου του Δήμου και αφορά την επέκταση δικτύων ηλεκτροφωτισμού στις προαναφερόμενες ορεινές Κοινότητες με σκοπό την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Στις 16/01/2019 υπογράφηκε η σύμβαση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «Καθορισμός όχθιας – παρόχθιας ζώνης λίμνης Ζάζαρη» ανάμεσα στον Δήμο Αμυνταίου και την ανάδοχο μελετητική εταιρεία. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 17.000 €. Η ανωτέρω μελέτη περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες τοπογραφικές και λοιπές επί μέρους μελέτες προκειμένου να διαμορφωθεί το «πλαίσιο» για την στοχευμένη και τεκμηριωμένη μελλοντική ανάπτυξη της περιοχής βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας με σεβασμό στο Φυσικό Περιβάλλον και την Τοπική Κοινωνία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια