Με ήττα συνέχισαν Κορασίδες και Παγκορασίδες στα ηλικιακά πρωταθλήματα βόλει της ΕΣΠΕΜ


Νέα ήττα για τις Κορασίδες του Αριστέα

Ανεπιτυχής ήταν η έξοδος στην Κοζάνη για την ομάδα Κορασίδων του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής (2/12), γνώρισε την ήττα από τους Πάνθηρες με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής του Β ομίλου του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος.


Οι παίκτριες της Νόπης Κούση, δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και δεν προέβαλαν ιδιαίτερη αντίσταση στις γηπεδούχες, γεγονός που αποτυπώνεται και στη χρονική διάρκεια της αναμέτρησης, που ολοκληρώθηκε σε 57λεπτά.


Ουσιαστικά, οι παίκτριες του Αριστέα πλήρωσαν την επιθετική τους δυστοκία, καθώς και στα 3 σέτ, αδυνατούσαν να ολοκληρώσουν τις φάσεις, επιτρέποντας έτσι στους Πάνθηρες, να δημιουργούν διαφορές ασφαλείας.


Διαιτητές: Γκλούμπου – Καρανίκου


Σετ: 25-10, 25-7, 25-15


Πάνθηρες Κοζάνης (Ευαγγελος Νάνος): Προδρομίδου, Καμαρα, Χαραλαμπίδου, Κοκκινίδου, Κουτσιάνου, Παναγιωτίδου, Χότζ, Παπαζήση, Κουτσούκη, Φολίνα, Μαντζιώκα (L) , Μπαρμπούτα


Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση): Κατσουπάκη Μ., Μπάλι Φ., Δεληδιαμαντή, Κατσουπάκη Ε., Καπετανάκη, Γιώβη, Χαραλαμπίδου (L), Θεολογίδου, Μπάλι Μ., Κιοσέ.





Ακόμα ένα σετ για τις Παγκορασίδες του Αριστέα παρά την ήττα


Ακόμα ένα σετ πανηγύρισε η ομάδα Παγκορασίδων του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου , στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Γρεβενών, παρά τη ήττα με 3-1 σετ.


Σε ένα ακόμα παιχνίδι οι αθλήτριες του Αριστέα έδειξαν καλά δείγματα γραφής και  ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές, κατακτώντας μάλιστα το δεύτερο σετ με 17-25, ενώ στις λεπτομέρειες κρίθηκε το τρίτο σετ (25-19) υπερ το γηπεδούχων, που με το ψυχολογικό προβάδισμα υπέρ τους, έφτασαν στην κατάκτηση και του τέταρτου σετ (25-15).


Αναμφίβολα παιχνίδι με παιχνίδι, οι αθλήτριες του Αριστέα, δείχνουν να αποκτούν αγωνιστική ταυτότητα, στοιχείο αναγκαίο για τη δόμηση μίας ομάδας, με φιλοδοξίες και προοπτικές.


Διαιτητές: Τριγώνης - Γιαννόπουλος


Σετ: 25-17, 17-25, 25-19, 25-15


Αστέρας Γρεβενών (Χαμπές Χρήστος): Παπαγεωργίου, Γούσιου, Λιόλιου (L), Βέμτιου, Κολιδά (L),  Βλάχου, Kιούρκα, Πατσιούρα, Κυριακίδου, Τσιουμπέρη, Τσουφλίδου, Ευαγγελοπούλου, Σβερκόβ, Καρλάτα.


Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση): Καπετανάκη, Λαζαρίδου, Βολτσίνη Γ. , Κατσουπάκη, Βολτσίνη Δ., Μπαλι, Κιοσέ, Κερασίδου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια