Όλα όσα ειπώθηκαν στην έκτακτικη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου για τους μετανάστατες που θα φιλοξενηθούν στον ΄Αγιο Παντελεήμονα + Ηχητικό

Σήμερα (Δευτέρα 3/12) το μεσημέρι συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, προκειμένου ο Δήμαρχος Αμυνταίου κύριος Κων/νος Θεοδωρίδης, να ενημερώσει το συμβούλιο
για την φιλοξενία μεταναστών σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου, η οποία προέκυψε κατόπιν σχετικής αίτησης της εν λόγου μονάδας στη ΔΟΜ (International Organization for Migration) Ελλάδος.


 

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Τσίπα(σ).Να σε δω το καλοκαίρι πως θα γεμίζεις την πισίνα σου ,ποια μάνα θα αφήσει το παιδι της να κάνει μπάνιο..Το χειμώνα δεν έχεις κόσμο ,αλλά και το καλοκαίρι σε βλέπω να κυνηγάς κουνουπια..Θα κανείς έρημο το χωριό ,κάνεις δεν θα κυκλοφορεί το βράδυ ,θα τα ρημάξουν τα σπίτια.Αλιμονο στον Άγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κάποιους ‘’φιλεύσπλαχνους’’ που προτρέχουν να προλάβουν καταστάσεις… Καταρχάς δεν είναι κατατρεγμένοι πρόσφυγες, γιατί στην πλειοψηφία τους δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες . Σχεδόν όλα τα κέντρα υποδοχής που δεν συγκροτούνται από ύποπτες Μ.Κ.Ο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, καταγγέλλουν συνέχεια το γεγονός ότι δεν πρόκειται για Σύριους πρόσφυγες αλλά για άτομα από 20 και πλέον διαφορετικές αφρικανικές χώρες, μουσουλμάνους κυρίως, μεταξύ 20 - 40 χρονών, και όχι οικογένειες με παιδιά. Μουσουλμάνους που παραβιάζουν τα σύνορα εισβάλλοντας παράνομα με πλαστά έγγραφα που τους χορηγούν αυτοί που μεθοδευμένα εδώ και μερικά χρόνια τους προωθούν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, παίζοντας ένα πολύ κακό παιχνίδι στην πλάτη αθώων ανθρώπων με ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο Μ.Κ.Ο και πάρα πολλά χρήματα για τον κάθε έναν… (αιρετό και μη, κρατικό λειτουργό, επιχειρηματία, χρήσιμο ηλίθιο!) που εν ερήμην του συμβάλει σε αυτή την διαδικασία. Κατά συνέπεια και αποδεδειγμένα πλέον (βλέπε Λέσβο , Αθήνα μοναστηράκι και Θεσσαλονίκη πλατεία Αριστοτέλους) παρατηρείται το φαινόμενο της ‘’γκετοποίησης’’ πλατείες και γειτονιές που στο τέλος δεν μπορεί να πλησιάσει άνθρωπος, λόγο της υποβάθμισης αλλά και της επικινδυνότητας που υπάρχει. Όσο και αν επιμένουν κάποιοι, όσα και αν είναι τα χρήματα που μοιράζονται σε διάφορους… αυτοί οι άνθρωποι δεν θα καταφέρουν ποτέ να ενσωματωθούν σε καμία οργανωμένη κοινωνία, για τους εξής απλούς λόγους, πρώτον είναι γαλουχημένοι με μια βαθιά θρησκευτική μισαλλοδοξία, που τους διδάσκει ακόμα και σήμερα το κοράνι και δεύτερον συνέπια του πρώτου που αποδεικνύετε και από την έως τώρα συμπεριφορά τους σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στην Ελλάδα, αδιαφορώντας παντελώς για τους νόμους τις πολιτισμικές και θρησκευτικές παραδώσεις της χώρας που τους φιλοξενεί , επιδίδονται σε πράξεις και ενέργειες αντίθετες όπως ληστείες, βιασμούς ανηλίκων ακόμα και φόνους άπιστων επειδή η θρησκεία τους το επιβάλει.
    Υ.Γ. Το λιγότερο που έπρεπε να κάνει ο δήμαρχος μαζί με το δημοτικό συμβούλιο ήταν να καταγγείλουν το γεγονός, μια που προσβάλλεται και καταπατάται απόλυτα το αυτεξούσιο του Δήμου και κατά συνέπεια της τοπικής κοινωνίας του Αμυνταίου και ιδιαίτερα του Αγίου Παντελεήμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και εάν προέρχονται μόνο από αφρικανικές χώρες....σε προκαλώ να δεις σε πόσες χώρες της Αφρικής υπάρχει είτε εμφύλιος πόλεμος είτε ολοκληρωτικά καθεστώτα.
      Σε έναν μεγάλο βαθμό η ενσωμάτωση τους βρίσκεται στα δικά σου χερια.
      Θρησκευτική μισαλλοδοξία υπάρχει και στην δική σου θρησκεία η μήπως δεν μπορείς να την δεις?
      Όσο για ληστείες βιασμούς και τα τοιαύτα ψάξε λίγο ποσοστιαία πόσα γίνονται από τους μετανάστες και πόσα στην χώρα σου από ελληνες....μάλλον θα εκπλαγεις από τα ευρήματα....
      Οπότε πριν βγάλεις την χολή σου εσύ και ο καθένας κρυφό και φανερό φασιστακος ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ.
      Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών.

      Διαγραφή
  3. Ο ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΣ.ΑΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΠΨΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .