Άρωμα εκλογών στον Δήμο Αμυνταίου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, "κλείδωσε" εκλογικός αντίπαλος απέναντι στην εκ νέου υποψηφιότητα του κ. Θεοδωρίδη ...
αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις.....

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Σπιτι χωρις Γιαννη προκοπη δεν δεν κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ .
    ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΕΙΝΑΙ '' ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ Κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ'' ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι σπιτι χωρις Τρυφω στο Αμυνταιο κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΟΤΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ Κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΔΥΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. Η ΜΑΚΗΣ ΛΙΑΣΗΣ Η ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΄΄ΚΛΕΙΩ΄΄ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΙΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακράν το καλύτερο σχόλιο που γράφτηκε ποτέ. Μετά τα "και δεν θελω και μου αρέσει" του συνειδητοποιημένου κατα τα αλλα, πρωην Δήμαρχου Φιλώτα, το εξιλαστήριο θύμα του "εγω δεν κατεβαινω" πείστηκε πως ήρθε η ωρα να ξανασωσει τον τόπο αλλα αυτη την φορα υπο τας διαταγας και μόνο με αυτες. Αν πάλι θελουμε τα ιδια και τα ιδια και δεν κανουμε κάτι δραστικό, τα ιδια ατομα παντοτε με τα τοσα μειονεκτήματα τους και τα συμφέροντα τους θα μας εξουσιάζουν!
      Το πλεον της ερμηνείας που πρεπει να καταλάβει ο καθενας μας ειναι οτι ο τάδε υποψηφιος θελει να κατέβει για Δήμαρχος, ο κοσμος αυτον τον Θελει? Αν ναι με τις υγειες σας!!

      Διαγραφή
  5. Εκει στους αναποδους τοσο πολυ τρεμετε τον μουφα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε των 07:46,Ο Μάκης πως είναι δυνατόν? Ο παραιτηθείς! Ο Γιάννης για ποιο λόγο? Θα ηγηθεί δηλαδή ο "αριστερος" με τους μίσους δεξιούς, αυτούς που δεν πληγώθηκαν και κέρδισαν τις εκλογές της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ.?Αν είναι έτσι δεν θα του κάνουμε την χάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .