Τα Σπασε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με τον εγγονό του στη Λεβαία + Video


Αναψυχή, θέαμα, πολλή μουσική και ένα εντυπωσιακό φινάλε επιφύλασσαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις “Λεβαιώτικα 2018”, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λεβαίας.


Μέσα σε μια πραγματική λαοθάλασσα-φίλων του καλού λαϊκού τραγουδιού, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μια απο τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές του Ελληνικού πενταγράμμου και ο φέρελπις εγγονός του, Χριστοδουλόπουλος junior, ενώθηκαν στη μουσική σκηνή, του δημοτικού πάρκου της Λεβαίας, ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τα τραγούδια τους. 


Το μουσικό πρόγραμμα άνοιξε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος Junior για να ακολουθήσει η καλλιτέχνιδα Αφροδίτη Δάφνη, ενώ λίγο πριν της 12:00 βγήκε στη πίστα ο Μακής Χριστοδουλόπουλος , ο οποίος τραγούδησε μαζί με τον κόσμο παλιές του επιτυχίες όπως, το προσκλητήριο, Θεσσαλονικιά, Βοσπορίτισσα κ.α., δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, η οποία θα μείνει ανεξίτηλη στις μνήμες όλων.


Η κάμερα του blog Anapodoi, ήταν παρούσα σε μια ακόμα μεγάλη εκδήλωση, και απέσπασε δηλώσεις τόσο απο τον καταξιωμένο Έλληνα καλλιτέχνη, όσο και από την  πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Τζέφυ Παπαδοπούλου, ενώ κατάγραψε αποσπασματικά το πρόγραμμα της συναυλίας.


Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο, σ΄ αυτόν τον υπέροχο κόσμο, οι Δυτικομακεδόνες ξέρουν να εκτιμούν το λαϊκό τραγούδι και να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα αντάξια με κείνη των μεγάλων μαγαζιών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Επίσης αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στον σύλλογο της Λεβαίας, για την άψογη οργάνωση και τη φιλοξενία που μας παρείχε, πραγματικά λίγοι σύλλογοι σ΄ αυτόν υπάρχουν στην Ελλάδα. Σ΄ ότι έχει να κάνει με τη συνεργασία με τον εγγονό μου, η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα συνεργαζόμουν με ένα τόσο στενό συγγενικό μου πρόσωπο, ωστόσο είμαι εδώ για να τον συμβουλεύω και να του μάθω πάνω απ΄ όλα ότι ο καλλιτέχνης ο οφείλει να σέβεται τον κοινό του και να αγαπάει τη δουλειά του».


Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΠΜΣ Λεβαίας, Τζέφη Παπαδοπούλου, τόνισε : « Τα Λεβαιώτικα στέφθηκαν για ακόμα μια χρονιά με απόλυτη επιτυχία και αυτό το οφείλουμε στον κόσμο ο οποίος χθές και σήμερα αγκάλιασε τις εκδηλώσεις διασκεδάζοντας μαζί  μας. Για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τι να πώ, ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης του λαϊκού πενταγράμμου μα πάνω απ΄ όλα ένας υπέροχος άνθρωπος, τον ευχαριστούμε θερμά για τις όμορφες μουσικές στιγμές που μας χάρισε. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους εργάστηκαν για να βγει το σημερινό αποτέλεσμα, το οποίο πραγματικά δικαιώνει τις προσδοκίες όλων και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια