Το πρώτο Ιωσηφιδικό συνέδριο


 Μετά την εξαγγελία του Θεοδωριδικού  συνεδρίου που θα γίνει στα Σκόπια, δεν πρόλαβε ο Δήμαρχος να γυρίσει από την Αθήνα και  κάλεσε σε
συνάντηση όλους τους υποψηφίους της παράταξης του  την Δευτέρα 12 Μαρτίου.
Πρόκειται για μία κίνηση που στοχεύει στην σύσφιξη των σχέσεων της ομάδας του ή ο  στόχος   είναι ο σχεδιασμός  των μελλοντικών τους κινήσεων;

Δημοσίευση σχολίου

42 Σχόλια

  1. μια ζωη θα αντιγραφει αλλους και θα βρισκεται ενα βημα πισω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ μουφακι μπορεις να μας πεις οσα εκανε μεχρι τωρα ο Ιωσηφιδης εκανε το ενα δεκστο ο Θεοδωριδης οσα χρονια ηταν δημαρχος; ευτυχως που εκανεαυτο για να εχεις να καμαρωνεις για πολυ καιρο!! !! !!!!!

      Διαγραφή
    2. Ωραία πρωτοβουλία αντιγράφει.... Μήπως θα καταθέσουν και κανα στεφάνι στο Αγαλμα του Φιλίππου Β΄γιο του Αμύντα;

      Διαγραφή
    3. Πράγματικά,πρέπει να είμαστε ικανοποιημένη για όσα "ΘΑ" και "ΤΙΠΟΤΑ",έχει κάνει ο δήμαρχός μας.Είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα να μπορείς να μην κάνεις τίποτε.

      Διαγραφή
  2. γιατι αντιγράφει ο Ιωσηφίδης; μήπως πήγε στα Σκόπια και δεν το ξέραμε να τονώσει την αγορά των γειτόνων του που κάθε μέρα απαξιώνουν την Ελλάδα; Η κάνει πόλεμο με σπιτικές αλατιέρες όπως κάνει ο άλλος ο γλειώδης; Η μήπως σκύβει να τον απαυτώσουν αδιαφορώντας για την τύχη του τόπου του, όπως κάνει ο άλλος τόσα χρόνια για να μην χάσει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ; (και το παραδάκι τους τα ψίχουλα που τους ρίχνει τόσα χρόνια η άβουλη ομάδα του και οι άλλοι παρατρεχάμενοι του;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πωπωπω κομπλεξ..ετσι ετσι βγαλτε τα απωθημενα σας χαχαχαχα! σας ετσουξε που μονος του καταφερε να βγεις 2 φορες και παλι στο νημα εχασε κοντρα στον πακτωλο χρηματων που διεθεσε το αφεντικο σας και τους 10 υποψηφιους δημαρχους που συγκεντρωσε στο συνδυασμο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον εσένα ετσουξε φαίνεται απο τις υπερβολές σου, αλλα μην ανησυχείς μια ζωή αντιπολίτευση θα μείνεις μην λιμπιζεσαι τα ψίχουλα που επερνες τόσο καιρό, και αυτά θα τα χάσεις τώρα forever.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ 2 ΦΟΡΕΣ...ΜΙΑ ΒΓΗΚΕ...ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΓΚΟ..ΤΟ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ....

      Διαγραφή
    3. Μάλλον ζηλεύεις ΑΝΕΜΟΖΑΛΗ που δεν σε πήραν μαζί τους.Εγώ όμως έμαθα ότι δεν πήγαν και όσα λέγατε αποδεικνύονταν ΨΕΜΑΤΑ.Μεγαλύτερη προσοχή την άλλη φορά.

      Διαγραφή
    4. Πολύ σωστά τα λές.

      Διαγραφή
    5. έλα μην λέτε ανακρίβιες για τότε. Απλά βρέθηκαν στον σακο την άλλη μέρα δέκα ψηφοδέλτια του μούφα ανυπόγραφα, αναρίθμητα και τσαλάκωτα ( λες και ψιφήζανε σε φακέλους Α4). Α και για να μήν το ξεχάσω δεν υπήρχε καμιά ένσταση και το αποτέλεσμα ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΊΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ και αυτοί του μούφα και η δικαστικός. Ανθρωπος που καταλύει την δημοκρατία και την ψήφο του δημότη παραπέμπει στους χουντικούς εθνοπατέρες. Μια δήλωση του Λιάνη " ξέρω πως ο θεοδωρίδης βγήκε με νοθεία και αν θέλει να έρω την βουλευτική ασυλία για να πάμε στα δικαστήρια" ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? Γιατί η ιστορία γράφτηκε. Απορώ αυτοί που τον ακολουθάνε πως το κανουν αυτό ενώ ξέρουν τι έγινε τότε. Και πιο πολύ απορώ με τον Μάκη τον σύμβουλό του ( τώρα της δημοκρατικής Αριστεράς) που ήτανε μέσα στο εκλογικό που έγινε η νοθεία και αναγνώρισε το αποτέλεσμα. Εγώ αν ήμουνα ψηφοφόρος του θα ντρεπόμουν πάντως!!!

      Διαγραφή
    6. αχαχαχχαχα! ενταξει αφου το ειπε ο τεραστιος και πεντακαθαρος λιανης τοτε οκ! μας επεισες! ειναι αδιασιστο επιχειρημα! ο πιο βρωμιαρης πολιτικος της τελευταιας 20ετιας ηταν ο βουλευτης μας χωμενος παντου και μου τον παρουσιαζεις για ασπυλο και αμολυντο. Αν αυτα ειναι τα κριτηρια σου για τον καθαρο πολιτικο χαιρομαι που εχεις στην απεναντι πλευρα τον μουφα!

      Διαγραφή
    7. Δεν είπε ότι φίλος παραπάνω ότι ακούει τον Λιάνη είπε ότι μέχρι και Ο Λιάνης που υποτίθεται σήμερα τρέχει μαζί με τον Θεόδωριδη τότε είχε παραδεχτεί τι έγινε. Είσαστε φοβεροί πάντως δεν ξέρετε τι να πείτε και όλοι μακακιες επιχειρήματα βρίσκετε.

      Διαγραφή
    8. Εσύ 04:53 πρέπει να ντ΄ρέπεσε για πολλά γεγονότα.Ένα από αυτά είναι και η πώληση της Δ.Ε.Η. από την αδράνεια και την στροφή της κοινής γνώμης από τον δικό σου,έλα τώρα ξέρεις ποιόν,τον οποίο φέρατε από το πουθενά.Κάποτε ο φασίστας Παπαδόπουλος,(που όπως φένετε τον εκφράζεται)είπε ότι,βρισκόμαστε στην άκρη του γρεμού,απαντώντας ο ίδιος λέει ότι είναι καιρός να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνεις τι κάνατε εσύ και αυτοί που τον ψηφίσατε.Περαστικά σας.

      Διαγραφή
    9. Από πότε ρε παιδιά τρέχει ο Λιάνης με τον Θεοδωρίδη?Μήπως ξεχάσατε ότι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές έτρεχε για τον Λιάση?Μην τρελαθούμε κιόλας.Ξέρουμε τα τηλέφωνα που έκανε.

      Διαγραφή
    10. Πες μας 6:15 ποιος έκανε την ΔΕΗ στην Μελίτη το μεγαλύτερο έργο στην περιοχή και υπό ποιανού πρόταση? Αν δεν ξέρεις έχει και google.

      Διαγραφή
  4. Επειδή θα γίνει στο Αμύνταιο δεν είναι ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Μία απλή ΗΜΕΡΙΔΑ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

      Διαγραφή
  5. γιατι συσφηξη σχεσεων υπαρχει διαλιση και προσπαθη να τουσ συμαζεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο για την διάλυση έχεις απόλυτο δίκιο.Θα τεντωθούνε σε απόλυτο βαθμό όλα τα σχοινιά.Η φαγομάρα άρχισε.Θέλεις λίγο οι αντιδήμαρχοι που θα αποχωρήσουν σε λίγο καιρό,βάσει του νέου νόμου,λίγο η ασυνεννοησία των καρεκλοπατέρων,οσονούπω θα γίνει χαμός.Υπομονή και θα τα δούμε όλα.Ότι χτίζεται πάνω στην άμμο γκρεμίζεται,αλλά και ότι χτίζεται πάνω στις υποσχέσεις και στα χρηματικά πακέτα τρώγεται.

      Διαγραφή
  6. το τρενο εχει χαθει δεν τον σωζει τιποτα οσο και να προσπαθη για συσφιξι γιατι τουσ υποψηφιου του δεν θα τουσ ακολουθησουν οι ψηφοφοροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και ειμαι ενασ απο αυτουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ??ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ..ΕΠΩΝΥΜΑ...

      Διαγραφή
    2. Έγιναν και μερικά λάθη όπως ο ένας από αυτούς που είσαι και εσύ. Τα λέγαμε στον Μάκη αλλά δεν ακουγε. Τώρα καταλάβε ποια είναι τα καθίκια και οι κωλοτουμπες του συστήματος. Εμείς βέβαια οι παλαιοί τους ξέρουμε αυτούς και τους σιχαθηκαμε. Τους ποιό πολλούς από αυτούς κοντεύει να τους σιχαθεί και οι οικογένεια τους.

      Διαγραφή
    3. Έτσι έτσι μέχρι στιγμής όλοι αυτοί που έφυγαν καλώς έφυγαν, να ξεβρωμισει το τοπίο. Νομίζουν επειδή πάνε απέναντι θα ανέβουν στην εκτίμηση του κόσμου. Αμ ρε μεγάλε ποιος να σε εμπιστευτεί όταν ξέρει ο άλλος ότι με την πρώτη ευκαιρία είσαι κολοτουμπας. Θα σε κρατάει μόνο όσοι είσαι για εκμετάλλευση και μετά θα σε πετάξει στα σκουπιδια. Αυτο που αξίζεις περνεις. Να το θυμάσαι και από τα ψηλά, μπορεί μια μέρα να γίνεις πεταμου τότε θα σε δούμε πάλι.

      Διαγραφή
  8. πεσ μου το δικο σου και θα ερθω να σε βρω εγω και τοτε θα καταλαβησ γιατι δεν λεω το ονομα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
      ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΑΤΗΡΑΚΙ

      Διαγραφή
    2. πισω απο την ανωνυμια μπορει οκαθενας να διατυμπανιζει οτι θελει

      Διαγραφή
  9. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΛΟΣ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΛΑ ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΛΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΗΝΗ ΧΑΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα ρε μεγαλε θα γινει χαμος κοψε κατι...

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε μεγάλε,ποιός είσαι και θα γίνει χαμός?Αφού αυτοί λένε ότι δεν θέλουν ούτε λαμόγια,ούτε νταβατζίδες.Δεν τους θέλουν για να μην τους πάρουν την πρωτιά,ΚΟΡΟΪΔΟ.

      Διαγραφή
  10. Ας μας γράψει ο ανώνυμος των 9:37 10/03/2012 ποιές φορές μετράει σαν δυο? Και τα ψυγεία τα ξεχάσατε και τις τηλεοράσεις, αλλά και του Μίγκου τη νίκη πρέπει κάποια στιγμή να την παραδεχτήτε. Μόνος δεν υπήρξε ποτέ(θυμηθήτε τα ραντεβού σε δικηγορικά γραφεία), ΜΑΝΟΣ το παίζει τώρα με τα ταξίδια που διοργανώνει και γενικ΄είναι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερεις ποιες 2 φορες λεω και ασε τα εξυπνακιστικα σχολια. 2 φορες διοικηθηκες απο τον μουφα χαμπαρι δεν πηρες; και τα τυρια θυμομαστε και τις επιταγες και το ζεστο χρημα που ερρεε απειρο στην προεκλογικη περιοδο. αλλα μαλλον αυτα που ειναι μπροστα στη μυτη σου δεν τα βλεπεις παρα μονο αυτα που εχεις ακουσει και εχουν γινει κατι σαν αστικοι μυθοι πλεον...

      Διαγραφή
  11. εγω παντως βλεπω ανοιγμα του δημαρχου και στην απεναντι πλευρα, και μαλιστα με θετικα αποτελεσματα, για ναδουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλείστε κανένα άνοιγμα διότι φυσάει πολύ και μπάζει.Εκτός άν είστε μεγάλες τρύπες και δεν κλείνεται με τίποτε.

      Διαγραφή
  12. κλειστε καμια τρυπα στους δρομους ρεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστότατος είσαι φίλε μου.Πάνε μπαλάκια,αμαρτισέρ και δεν σημαζέυεται.

      Διαγραφή
  13. Και κάτι άσχετο.Τι έγιναν οι συναντήσεις των Προέδρων???Κάτι έμαθα οτι σταμάτησαν.Τους τράβηξε το αυτί ο Ιωσηφίδης στους Χάσο και Γρομπανόπουλο??Η΄ θα πάρουν τον λόγο στο Δημοτικό συμβούλιο και θα αναφέρουν τα αποτελέσματα των συναντήσεων τους??Για να δούμε.Ένας πρώην σύντροφος του Χάσου στην Μουφική εταιρεία που όταν έφυγε απο εμας είχε άλλον αέρα και τώρα τον βλέπω με κατεβασμένα μούτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που είσαι ακόμη.Σε λίγο θα πάθει την πλάκα του.Έχει να φάει λεμόνια και αβγά που θα πάθει την πλάκα του.Εγώ ένα ξέρω,ότι πήγε ο δήμαρχος με τον Λιάση στο Ξινό Νερό και δεν ειδοποίησε ούτε Χάσο ούτε άλλον δικό τους υποψήφιο και έκαναν το κονέ τους σε κάποιο κατάστημα.Αφού το έμαθε ο Χάσος πήρα τηλέφωνο υποψήφιο δημ.σύμβουλο και του το διηγήθηκε,τότε πήγαν και οι δύο και βτήκαν τον δήμαρχο και τον Λιάση και ο Χάσος έκανε τα παράπονά του,τότε ο δήμαρχος κλείνοντας σε ανύποπτο χρόνο το μάτι στον υποψήφιο σύμβουλο τον ρωτά,γιατί δεν ενημέρωσες τον Χάσο ότι θα έρθουμε στο συγκεκριμένο (κρυφό σημείο)?Ο δε υποψήφιος σύνβουλος δεν ήξερε τι να πεί και έγινε αντιληπτός από τον Χάσο.Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνεται.

      Διαγραφή
  14. Είσαστε απίστευτοι να μαλώνετε για δημάρχους που στην ουσία κανένας τους δεν έκανε τίποτα ούτε θα κάνει . Μέτα ένα χρόνο και κάτι μόνο διχόνοια έχουν αφήσει . Να μαλώνουν αυτοί που έτρωγαν απο τον μεν με αυτούς που τρώνε απο τον δε και κάποια στενόμυαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΟΥΦΟΧΟΡΤΟ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω εσυ εισαι πολυ σκεπτομενο ατομο. δεν τρως καθολου χορτο. απο την αλλη πλευρα αλλα κι εσυ καλο προβατο εισαι. ποσο χαζο ειναι να ειρωνευεσαι ενω κανεις τα ιδια; Αρε αμυνταιο τι ανθρωπους εχεις στην κοινωνια σου...

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .