...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας: Τεχνικός έλεγχος και σωστή οδήγηση, με λιγότερα τροχαία το Καλοκαίρι


Πλησιάζοντας στην «καρδιά του καλοκαιριού» και στην έλευση του μεγάλου κύματος των αδειούχων, η οποία  συνοδεύεται από την αύξηση της κίνησης των οχημάτων και των δικύκλων, το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας  της   AUTOVISION  που βρίσκεται στο 1ο  χιλιόμετρο  της  Εθνικής οδού  Πτολεμαϊδας-Φλώρινας, θέλει να υπενθυμίσει  τους αυξημένους κινδύνους πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων στην ευρύτερη περιοχή, από την έλλειψη της οδηγικής προσοχής και την μη τήρηση των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ) .

Η μειωμένη προσοχή των οδηγών που καταγράφεται εξαιτίας της γενικότερης χαλάρωσης και της μεγαλύτερης κατανάλωσης αλκοόλ κατά την περίοδο του καλοκαιριού, καθιστούν αναγκαία την πιστή τήρηση του Κ.Ο.Κ από όλους, μέσα από τα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας, την χρήση της ζώνης ασφαλείας, την αποφυγή των αντικανονικών προσπερασμάτων, την  ασφάλιση των παιδιών μόνο στα ειδικά  καθίσματα, αλλά  και την  απαραίτητη ξεκούραση στις μεγάλες αποστάσεις.
Ο στόχος όλων μας για  ασφαλείς μετακινήσεις και αναίμακτα ταξίδια είναι υλοποιήσιμος με την απαραίτητη σωστή οδηγική συμπεριφορά και έχοντας υπόψη μας ότι  είναι πολύ  σημαντικό  να γίνετε έλεγχος στο   αυτοκίνητο πριν  από  οποιοδήποτε  ταξίδι ,  ενώ  καλού-κακού  χρειάζεται να ρίξετε και  μια  ματιά  στην κάρτα του  τεχνικού  ελέγχου για να  θυμηθείτε την ημερομηνία που περνάτε από έλεγχο, να προγραμματίσετε έγκαιρα την επίσκεψη στο Κέντρο μας  με ένα απλό τηλεφώνημα  στο 2463055720  και να  αποφύγετε έτσι  το  πρόστιμο της  καθυστέρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .