...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

Βράβευση από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο Λεβαίας


Παρουσία του βουλευτή του νομού Φλώρινας κύριου Αντωνιάδη Ιωάννη, του δήμαρχου Αμυνταίου κύριου Θεοδωρίδη Κωνσταντίνου και πλήθος κόσμου, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής, ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Λεβαία.
Τιμώμενο πρόσωπο η συγγραφέας παιδικής/εφηβικής λογοτεχνίας Γιώτα Κοτσαύτη. Μία βράβευση για τις συνεχείς διακρίσεις της στην παιδική λογοτεχνία.
Πολύ συγκινητική στιγμή της βραδιάς η δήλωσή της «…αν υπάρχει μία ελπίδα να σωθούν τα παιδιά μας από το σκοτάδι της εποχής, αυτή είναι η λογοτεχνία».
Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και ιδιαίτερα στους Παπαδοπούλου Τζέφη και Γεωργιάδη Ηλία για τον συνεχή και αδιάκοπο αγώνα τους ν΄ ανυψώνουν την τέχνη των παραμυθιών, να σκορπούν παιδικά χαμόγελα και ν΄ ανακουφίζουν αθόρυβα τις πληγές των συμπολιτών μας.
Τα βιβλία είναι μια πόρτα ανοικτή η οποία οδηγεί σ΄ έναν κόσμο χωρίς σύνορα, φράχτες, λωρίδες. Εκεί ζουν ένα ολόγιομο φεγγάρι, ένας χρυσοκίτρινος ήλιος, μυθικά πλάσματα, της νύχτας ξωτικά και υπάρχει πάντα μια θέση για όλους μας (μικρούς και μεγάλους).

Θεοφάνης Θεοφάνους - Ιούλιος 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .