...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Προληπτικη απαγόρευση κολύμβησης στη Λίμνη Βεγορίτιδα λόγω του φαινομένου του δυσχρωματισμού!

Στη λίμνη Βεγορίτιδα εμφανίσθηκε το τελευταίο διάστημα φαινόμενο δυσχρωματισμού, ως συνέπεια της ύπαρξης μεγάλης ποσότητας φυτοπλαγκτόν. Τα αίτια του φαινομένου διερευνώνται με μετρήσεις που διεξάγουν η Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το ΕΚΒΥ (Ελληνικό Κέντρο Βιότοπων – Υγροτόπων) και το Γενικό Χημείο του Κράτους (Γ.Χ.Κ.)

Επειδή στη λίμνη Βεγορίτιδα υφίσταται ακτή κολύμβησης στην Τ.Κ. Αγ. Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου και για προληπτικούς λόγους μέχρι την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από την πραγματοποιούμενη διερεύνηση, παρακαλείται το ενδιαφερόμενο κοινό να αποφεύγει την έκθεση στα νερά της εν λόγω κολυμβητικής ακτής.

Παρακαλούνται οι Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές να ενημερώσουν άμεσα με κάθε πρόσφορο μέσον το ενδιαφερόμενο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην επίσημα ιστοσελίδα http://www.apdhp-dm.gov.gr/ydata.html που δημοσιεύονται τα στοιχεία των κολυμβητικών ακτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .