Οι σύλλογοι της Κοζάνης ευχαριστούν όσους στήριξαν και συμμετείχαν στο συλλαλητήριο!

Ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης, Οι Σύλλογοι και Οι Ομάδες Πολιτών που συνδιοργάνωσαν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 στην πλατεία Νίκης της Κοζάνης ευχαριστούν τους συμπατριώτες μας που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση και συμμετείχαν με παλμό και πατριωτική έξαρση σ’ αυτό.
Ιδιαίτερα ευχαριστούν αυτούς που μετακινήθηκαν από άλλες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας και από τους πέριξ της Κοζάνης οικισμούς.

            Εκφράζουμε ακόμη τις ευχαριστίες μας: Προς τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. κ. Θεόκλητο για τη συμπαράσταση στο Συλλαλητήριο. Προς τα μέσα ενημέρωσης τηλεοπτικά, έντυπα και διαδικτυακά για την έντονη προβολή του συλλαλητηρίου. Προς τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης για την ετοιμασία της εξέδρας. Προς το Δ.Σ. του Εκθεσιακού Κέντρου Κοίλων για τη διάθεση της έδρας των ομιλητών. Προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης για τη διάθεση ηλεκτρολόγων. Προς το ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Α.Ε. για τη διάθεση λεωφορείων προς δωρεάν μεταφορά των επιθυμούντων από τους πέριξ της Κοζάνης οικισμούς. Προς το Δήμο Βοΐου για τη διάθεση δύο λεωφορείων προς δωρεάν μεταφορά δημοτών του. Προς το Ε.Κ.Α.Β. για τη διάθεση ασθενοφόρου οχήματος σε αναμονή στον χώρο της συγκέντρωσης. Προς την ομάδα των μουσικών που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

            Μας έθλιψε η μετάδοση της είδησης του οργανωθέντος συλλαλητηρίου με την εκτίμηση συμμετοχής σ’ αυτό μόλις μερικών εκατοντάδων προσώπων. Η εκτίμηση των οργανωτών είναι ότι συμμετείχαν, περίπου 7.000 άτομα.

            Κάνουμε γνωστό ότι την προσεχή Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. θα συνέλθουν οι εκπρόσωποι των συλλόγων, που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιστορικού, Λαογραφικού και Φυσικής Ιστορίας Μουσείου της πόλεώς μας, προκειμένου να αποτιμήσουν την όλη εκδήλωση και να λάβουν αποφάσεις για τη συνέχιση της δράσης. Η ολόθερμη στήριξη του κόσμου μας δίνει ώθηση και βαθειά αίσθηση του χρέους να συνεχίσουμε τον αγώνα.

Κοζάνη, 07-07-2018







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια