SHOGUN Φλώρινας: Εξετάσεις Έγχρωμων & Μαύρων Ζωνών

Με καθολική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις Μαύρων Ζωνών του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φλώρινας «SHOGUN». Οι εξετάσεις έγιναν στις  17.06.2018 και ώρα 12:00μμ στο γυμναστήριο του Συλλόγου.

 Η αίθουσα του Συλλόγου ήταν γεμάτη από τους συγγενείς των αθλητών καθώς είχαν και αυτοί την ίδια αγωνία με τα παιδιά τους, περιμένοντας να ξεκινήσει η διαδικασία.
Oι αθλητές εξετάσθηκαν σε όλη την εξεταστέα ύλη του αθλήματος που αποτελεί παράλληλα μια ολοκληρωμένη πολεμική τέχνη που εκπαιδεύει τον αθλητή σωματικά και ψυχικά με αποτέλεσμα την πλήρη τεχνική του κατάρτιση, αλλά και πειθαρχία ώστε να ολοκληρωθεί ο αθλητής στον βαθμό που χρειάζεται.


Οι αθλητές που εξετάστηκαν έδειξαν ότι στο μέλλον θα είναι σε αρκετά υψηλό τεχνικό επίπεδο καθότι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και  πέτυχαν με αρκετά καλές βαθμολογίες τον βαθμό που κατέκτησαν.

Οι εξεταστική επιτροπή απαίτησε από όλους τους εξεταζόμενους να παρουσιάσουν ολόκληρη την τεχνική υλη με τους αθλητές πλέον να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις και η εξάντληση τους ήταν αρκετά φανερή.


Η Εξεταστική επιτροπή αποτελούνταν από:
  • ΣΜΙΑΡΗ ΘΩΜΑ – 7 DAN – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
  • ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – SI-FU KUNG/FU
  • ΝΤΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – 3 DAN TAEKWONDO
  • Και ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 7 DAN TAEKWONDO


Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος είπε: «Θέλουμε δημόσια να δώσουμε συγχαρητήρια στους αθλητές, γιατί έπειτα από  χρόνια σκληρής προπόνησης και δουλειάς εξετάστηκαν και απέδειξαν με την επιτυχία τους ότι άξιζε τον κόπο. Καλή συνέχεια στο άθλημα τους και να μην ξεχάσουν ότι οι πολεμικές τέχνες αρχίζουν μετά την μαύρη ζώνη. Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς των αθλητών μας που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια μας και είναι δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την σωστή διάδοση του αθλήματος στην πόλη μας. Δίνεται η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να αναπτύξουν αρμονικά το σώμα τους και να πάρουν τις κατάλληλες αρετές με τις οποίες θα διαμορφώσουν αργότερα σωστό χαρακτήρα. Η τεχνοτροπία του συστήματος δημιουργεί τα θεμέλια εδραίωσης χαρακτήρων και συμπεριφορών που διέπονται από σεβασμό, πειθαρχία και αγάπη, αποδεικνύοντας ότι  οι πολεμικές τέχνες είναι πολιτισμός όταν έχουμε αυτοέλεγχο και σωστή εκπαίδευση. Ο τίτλος της Μαύρης Ζώνης δεν πρέπει να είναι ένα δίπλωμα κρεμασμένο στον τοίχο. Είναι μια κατάκτηση που πρέπει να παραμένει ζωντανή και ένα κάλεσμα ταυτόχρονα να εμβαθύνεις στις πολεμικές τέχνες, γιατί οι πολεμικές τέχνες δεν τελειώνουν στη Μαύρη Ζώνη αλλά τότε αρχίζουν…»


ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΖΩΝΕΣ

Και ενώ το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει, ο σύλλογος μας ο Α.Π.Σ. Φλώρινας SHOGUN πραγματοποίησε τις καθιερωμένες προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών των αθλητών και των αθλητριών στο γυμναστήριο του Συλλόγου, το Σάββατο 16.06.2018 από τις 16:00μμ -18:00μμ και από 18:00μμ-20:00μμ.


Οι αθλητές ήταν χωρισμένοι σε δύο τμήματα σύμφωνα με την ηλικία και τη ζώνη τους. Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανέβουν ακόμη ένα σκαλί στα αθλήματα που έχουν επιλέξει και ακολουθούν.

Η εξεταστική διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη δυσκολία οι εξεταζόμενοι. Χάριν στην εξαντλητική προετοιμασία από τους δασκάλους τους, οι οποίοι εκτιμώντας τις δυνατότητες του κάθε αθλητή τους προετοίμασαν άριστα και στο θεωρητικό αλλά και στο τεχνικό κομμάτι.

Προσπάθειες που όσο κανείς βλέπει, καταλαβαίνει όλο και πιο πολύ τη φιλοσοφία  και τις τεχνικές των πολεμικών τεχνών. Διαπιστώνει ότι δεν περιορίζονται στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης μόνο αλλά αποτελούν μέσο και εφόδιο για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.


Η Εξεταστική επιτροπή αποτελούνταν από τους:
  • ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ – 3 DAN KUNG/FU – Γενικός Γραμματέας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
  • ΦΟΥΛΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ – 1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ DAN ΤΑΕΚWONDO
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ – ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ
Οι εξεταζόμενοι ολοκλήρωσαν επίσης με επιτυχία σε θεωρία και τεχνική. Η εξεταστική διαδικασία έγινε υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Συμβούλου του Συλλόγου κ. Βουλγαρίδη Αθανάσιου (7 DAN).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια