...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Η Ε.Α.Α.Σ. θα συμμετέχει με τα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ της, το Σάββατο 16 Ιουνίου, σε συγκέντρωση στις Πρέσπες για την αντίδραση στην υπογραφή της συμφωνίας αυτής.

Μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού στις 12 Ιουνίου για την επί- τευξη συμφωνίας με το κράτος της ΠΓΔΜ και μετά το δημιουργούμενο θολό τοπίο για την περαιτέρω εξέλιξη της εφαρμογής της , Η ΕΑΑΣ συμμετέχουσα σε όλες τις κινητοποιήσεις και στην δεδηλωμένη πεποίθηση των Ελλήνων πως το όνομα Μακεδονία και η ιστορία, δεν παραχαράσσεται και δεν παρα- χωρείται, κρατά ψηλά τη σημαία της ελληνικότητας και της αδιαμφισβήτη- της ιστορίας της πατρίδας μας. Δεν σταματάμε
να προβάλλουμε, να υπερασπιζόμαστε και να αγωνι- ζόμαστε για τη δίκαιη και αδιαπραγμάτευτη θέση της μη παράδοσης του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και της ιστορίας της χώρας μας. Είμαστε σε εγρήγορση και διατηρούμε επαφή με άλλες οργανώσεις για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, κινητοποιήσεων όταν και όπου χρειαστεί ,μέχρι ανατροπής της επαχθούς και ανιστόρητης συμφωνίας. Αυτά για τα οποία αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν ο Παύλος Μελάς και ο Τέλος Άγρας, ο Ίωνας Δραγούμης, ο Γερμανός Καραβαγγέλης, ο Μαζαρά- κης-Αινιάν και ατελείωτη σειρά Ελλήνων ηρώων, δόθηκαν με μεγάλη ευκο- λία από τους σημερινούς αρμόδιους και υπεύθυνους, με το πρώτο νεύμα των εχθρών της Πατρίδας. Πρόκειται για βάναυση περιφρόνηση της αρχαίας Λακωνικής ρήσης «…. Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι».

 Eμείς, οι Έλληνες Στρατιωτικοί που υπηρετήσαμε επί δεκαετίες, πιστά και αγόγγυστα και κάτω από αντίξοες συνθήκες την πατρίδα, σε κάθε μετε- ρίζι των συνόρων και των νησιών μας, που ορκισθήκαμε ενώπιον θεού και ανθρώπων να υπερασπιζόμαστε την Πατρίδα και την Δημοκρατία μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας, εγγυητές της ανεξαρτησίας της εδαφι- κής ακεραιότητας και της πολιτισμικής κληρονομιάς της, λέμε όχι στο ξε- πούλημά της. H Μακεδονία δεν είναι ένας απλός γεωγραφικός προσδιορισμός, αλ- λά είναι ιστορικός, πολιτιστικός και εθνολογικός προσδιορισμός. Είναι η ί- δια η εθνική ταυτότητα μας. Γιατί η Μακεδονία είναι Ελλάδα.

Καμιά κυβέρνηση και κανένα κόμμα δε νομιμοποιείται να παραδώσει το όνομα Μακεδονία για οποιαδήποτε χρήση και με οποιοδήποτε προσδιο- ρισμό στο κρατίδιο των Σκοπίων. Για τον λόγο αυτό, καλούμε την ελληνική κυβέρνηση και όλα τα κόμ- ματα του ελληνικού Κοινοβουλίου, έστω και τώρα, να αφουγκραστούν και να αξιοποιήσουν την αγωνία και τον ανένδοτο αγώνα μας, για την συνέχιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας. Η ιστορία του Έθνους μας, ιστορία χιλιετιών, δεν πρέπει και δεν μπο- ρεί να κηλιδωθεί. Ο υπερήφανος Ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει και δεν θα ανε- χθεί, άλλες χαμένες Πατρίδες. Καλούμε τα Μέλη της Ε.Α.Α.Σ., την Παρασκευή στις 15 Ιουνίου από το πρωί, σε δυναμική παρουσία και συμμετοχή στη συγκέντρωση στη πλατεία Συντάγματος.

 Η Ε.Α.Α.Σ. θα συμμετέχει με τα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ της, το Σάββατο 16 Ιουνίου, σε συγκέντρωση στις Πρέσπες για την αντίδραση στην υπογραφή της συμφωνίας αυτής. Είναι η ώρα που πρέπει να ερωτηθεί ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Για το Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .