...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Εκδρομή στο Λονδίνο 1ου ΓΕΛ Φλώρινας

Κατόπιν πρόσκλησης και σε συνεργασία με το Ελληνικό Γυμνάσιο-Λύκειο του Λονδίνου στο πλαίσιο του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας , οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας πραγματοποίησαν τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή.
Ήταν ένα φιλόδοξο εγχείρημα που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς επισκέφθηκαν σπουδαία αξιοθέατα, όπως τα μάρμαρα του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο, πίνακες του EL GRECO στην Εθνική Πινακοθήκη, το σπίτι του Καρόλου Ντίκενς, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Σύγχρονης Τέχνης, τα κέρινα ομοιώματα της Μαντάμ Τισό, το παλάτι του Μπάκινχαμ, το Ενυδρείο, τη Ρόδα με την υπέροχη πανοραμική θέα στο Αγγλικό Κοινοβούλιο και το Μεγάλο Ρολόι, την κινέζικη αγορά, την Oxford Street, μοναδικά πάρκα, γραφικές συνοικίες (Noting Hill) και το γήπεδο της Arsenal για τους ποδοσφαιρόφιλους… Όλα υπέροχα και ανεπανάληπτα στα εξερευνητικά μάτια των παιδιών που γέμισαν εικόνες και εμπειρίες. Αξιοσημείωτη ήταν η γνωριμία με συνομήλικους μαθητές του Ελληνικού Σχολείου, με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις, έπαιξαν βόλεϊ, ξεναγήθηκαν στο χώρα τους και εκτός σχολείου στο Soho και το Piccadilly Emporium, όπου ο φωτισμός έκανε τη νύχτα μέρα. Κάθε στιγμή ήταν μοναδική και είναι βέβαιο ότι θα τη θυμούνται για πάντα σαν μια εμπειρία ζωής τόσο οι μαθητές όσο και οι συνοδοί καθηγητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .