Αποχώρησε και επισήμως απο το πρωτάθλημα της Α1 ο Φιλώτας ΠΑΣ



Μετά τον Αμύντα Αμυνταίου ο οποίος αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα πρίν καν ξεκινήσει, αναστέλλοντας τη λειτουργία του, ήρθε με την είσοδο του νέου έτους και η ετερη ομάδα του δήμου Αμυνταίου, ο Φιλώτας ΠΑΣ να ανακοινώσει την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα, όπως διατυπώθηκε από τα χείλη του πρόεδρου του συλλόγου Γιάννη Στρατάκη, στη σημερινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Μάλιστα, ο κ. Στρατάκης επισήμανε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση από το σωματείο στην οποία θα αναφέρονται οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Στους κυριότερους λόγους φαίνεται πως είναι οι τραυματισμοί που έπληξαν την ομάδα με συνέπεια το ήδη αδύναμο ρόστερ να υποστεί μεγάλες απώλειες αλλά και την οικονομική δυσπραγία που επικρατεί γενικότερα και δεν επιτρέπει τις κινήσεις ενίσχυσης.

Ο Φιλώτας σε έξι αγώνες στην Α1 Γυναικών δεν έχει πάρει νίκη, ενώ η μοναδική επιτυχία του ήταν η επικράτηση με 24-22 επί του Εθνικού Κοζάνης για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της Φλώρινας ξεκινούν άμεσα, αφού υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Red Led την Κυριακή 14/1 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, αγώνας που έχει ήδη οριστεί και αναμένεται να γίνει κανονικά αφού υπάρχει – βάσει προκήρυξης – πρόστιμο 200 ευρώ.

Έτσι, η Α1 Γυναικών αναμένεται να μπει στη νέα χρονιά ακόμη πιο κουτσή και τα Σαββατοκύριακα να γίνονται μόλις τρεις αγώνες (από πέντε) και δύο ομάδες να έχουν ρεπό.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Αυτά παθαίνεις αν το καλάμι δεν αντέξει το βάρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η περιοχή μας, δυστυχώς, δε μπορεί να υποστηρίξει σε βάθος πρωταθλητισμό, δεν μπορεί να σηκώσει τετοια βάρη κυριως οικονομικα, δωστε βάση στον αναπτυξιακο αθλητισμό και στα παιδιά μας... τα ίδια ισχύουν και για το ποδόσφαιρο που ειναι στις δόξες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα αντικειμενικά με αυτές τις παίκτριες δεν μπορούσε να συνεχίσει, διοτι καμια απο αυτες δεν μπορούσε να κανει πρωταθλητισμο, άλλες δουλέουν, άλλες δεν το ειχαν και άλλες ηταν άπειρες λόγω ηλικίας, οπότε καλά έκανε, μπορεί να γίνεσαι λίγο ρεζίλι, αλλά ο χρόνος είναι γιατρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .