Ξεκίνησαν οι εργασίες για την εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου


Η ετήσια μεγάλη Εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου, είναι ενας σπουδαίος κοινωνικό-οικονομικός θεσμός, άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία της περιοχής στον χώρο των εμπορικών δραστηριοτήτων.




Απο χθές τα συνεργεία του δήμου βρίσκονται επι ποδός, για την προετοιμασία της εμποροπανήγυρης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5-9 Οκτωβρίου 2017.



Μάλιστα, απο αύριο (26/09), οι οδηγοί των ΙΧ θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους τις ζώνες-σημεία εντός της πόλης, όπου θα πραγματοποιούνται εργασίες τοποθέτησης παραπηγμάτων-στεγάστρων, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα συμφόρησης.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Περιμένουμε πώς και πώς το πανηγύρι🎈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα πείτε στον Δήμαρχο να βάλει λαμαρίνες όχι μόνο πάνω από τους πάγκους των μικροπωλητών αλλα και πάνω από τους διαδρόμους των επισκεπτών . Οι μουσαμάδες σε περίπτωση βροχής δεν συγκρατούν τα βρόχινα και κάνουν λούτσα όσους περνάνε από κάτω.
    Να πείτε επίσης στο Δήμο να κατασκευάσει σε δημόσια έκταση σκεπαστή αγορά σε οικόπεδο κοντά στην πόλη και για την εμποροπανύγηρι και για λαική αγορά κάθε βδομάδα. Επιτέλους αυτή η εικόνα του παζαριού στο Αμύνταιο κάπως να αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .