Αποθέωση για Πάολα στο πέσιμο της αυλαίας των Πρεσπείων + Video

Έπεσε η αυλαία των εφετινών Πρεσπείων, το βράδυ της Δευτέρας, με την πολυαναμενόμενη συναυλία της Πάολας στη λίμνη Βεγορίτιδα, στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, Μεταξύ των οποίων προσωπικότητες του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου.



Το βαρύ πυροβολικό του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο που διαθέτει πάνω στη σκηνή και το πλούσιο μουσικό της πρόγραμμα, ξεσήκωσε το κοινό, το οποίο με την σειρά του αποθέωνε την Ελληνίδα τραγουδίστρια σε κάθε της κίνηση. Μάλιστα ο Γιάννης Φλωρινιώτης που ήταν παρών στην εκδήλωση, προσκλήθηκε απο την Πάολα στην σκηνή, δημιουργώντας ένα ανεπανάληπτο δίδυμο.



Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή, η Παόλα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, εκεί όπου βρέθηκε και το Blog Anapodoi.



Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Γιατί ενώ είναι στα πλαίσια των πρεσπείων έχει είσοδο και μάλιστα τα χρήματα τα παίρνει ένας σύλλογος;το σωστό θα ήταν να μην έχει είσοδο ή εφόσον έχει να μοιραζόντουσαν τα χρήματα σε όλους τους συλλόγους του αμυνταίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω...φετος θα επρεπε να παρει τα εσοδα απ ολες τις εκδηλωσεις μονο ο ΕΡΜΗΣ .Ειναι η μοναδικη ομαδα του νομου στη Γέθνικη

      Διαγραφή
    2. Ποιος Ερμής και ποια Πρεσπεια ρε άσχετοι. Το εισιτήριο είδατε τι έγραφε? Αλλά σιγά μην ήρθατε κομπλεξικοί φραγκοφονιαδες. Το εισιτήριο έγραφε Μακεδονικός, την συναυλία την διοργάνωσε ο Μακεδονικός υπό την αιγίδα των Πρεσπειων. Τα Πρεσπεια βοήθησαν μόνο για την προβολή και την διαφήμιση.
      Μήπως θέλατε η συναυλία να γίνει στα τσομπανοχωρια σας, έξω από κάνα μαντρί?
      Όσο και να ζοριζεστε και του χρόνου θα γίνει μεγάλη συναυλία στο ωραιότερο χωριό του νόμου, με Καρρα και πάλι θα βουλιάξει η λίμνη με sold out και κλάμα πάλι όλοι σας.

      Διαγραφή
    3. και ο Αμύντας γιατι η ομάδα απλά "Δεν υπάρχει"!!!

      Διαγραφή
  2. υποκουλτούρα η Πάολα δεν ταιριάζει στον θεσμό των Πρεσπείων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Πάολα δεν αρμόζει στα Πρέσπεια έτσι;....όταν όμως ο Σαββόπουλος έβγαζε την Καλομοίρα αποτην τούρτα στο Ηρώδειο,εκεί μιλούσες για καλλιτεχνική πρωτοτυπία, σωστά;

      Διαγραφή
    2. Ταιριάζει στα Αγιώτικα όμως ,τωρα γιατι τα αναφερουν ακομα ως πρεσπεια ειναι μια αλλη ιστορία

      Διαγραφή
  3. ΓΚΡΙΚ ΜΠΟΥΖΟΥΚΛΕΡΙΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΘΕΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΝΑ ΔΕΚΑΕΥΡΩ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τερματησαμαι,δε σωζετε τουτη η χωρα,ο υδραργυρος τελει ακομα εντεταλμενη αποστολη,οποιος καταλαβε καταλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μην είστε μίζεροι ρε, όλοι ταιριάζουν παντού... 7 νότες ειναι οι γ@μ..νες που τις ανακατέυει ο καθένας με τον τρόπο του! Κρίνοντας ΜΟΝΟ την εμφάνιση θα έλεγα οτι για την Πάολα ήταν μια μέρα ακόμη στη δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7 νότες με 5 διεσεις πολλα μορια και αρκετες οκταβες. Στο θεμα ομως. Μπραβο σε οποιον το διοργάνωσε δεν εχει σημασια. Σημασια εχει να αναδεικνύεται ο νομος σε οποιο χωριο και να γινεται. Για τους μίζερους εχω να πω οτι και τζαμπα να γινοτανε παλι δεν θα πηγαίνατε. Ευτυχως για μερικους υπαρχουν και τα μπουζουκια που εμφανίζονται οι εν λογω καλλιτεχνες και δεν περιμενουν να ζησουν απο καρμιρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παολαρα παοκαρα και μακεδονικαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .