Έπιασαν “ΚΟΡΥΦΗ” οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Ερμή Αμυνταίου + Video

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, η παρουσίαση της νέα φανέλας των ακαδημιών του Ερμή Αμυνταίου, καθώς και του μέγα χορηγού της, του κέντρου ξένων γλωσσών, “ΚΟΡΥΦΗ”.

Το λογότυπο “ΚΟΡΥΦΗ” θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της ερθρόμαυρης φανέλας, που θα συνοδεύει τη προσεχή σεζόν, τις προσπάθειες των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών, στο ηλικιακό πρωτάθλημα.




Στη συνέντευξη τύπου, εκ μέρους των ακαδημιών του Ερμή, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, Στέργιος Πανταζής, μεταξύ άλλων σχολίασε: « Στην αφετηρία της νέας αθλητικής χρονιάς, η ακαδημία του Ερμή Αμυνταίου, εισέρχεται δυναμικά στον χώρο τον ηλιακών κατηγοριών, φανερώνοντας απο νωρίς τις προθέσεις του για το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της πόλης.
Είμαστε σε θέσει να σας παρουσιάσουμε , τον πρώτο μας μεγάλο χορηγό, το κέντρο ξένων γλωσσών “ΚΟΡΥΦΗ”, ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου το τύπωμα της νέας επίσημης στολής , όλων των τμημάτων της ακαδημίας.
Ως εκπρόσωπος του προέδρου του συλλόγου κ. Λαζαρίδη και των ηλιακών τμημάτων, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Χρήστο Μογλενίδη, για την ευγενική αυτή χορηγία, η οποία θα συνοδευτεί απο εκατέρωθεν στήριξη παράλληλων δράσεων, για τις οποίες θα ενημερωθείτε εν ευθέτω χρόνω.
Η μεγάλη αυτή συνεργασία είναι τιμή για την ακαδημία και θα αποτελέσει τον προπομπό, για ένα χορηγικό πρόγραμμα που θα αναπτύξουμε τη φετινή χρονιά.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι εγγραφές των τμημάτων θα ξεκινήσουν στις 21 Αυγούστου και θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο του Ερμή. Με την εγγραφή, το κόστος της οποίας δεν άλλαξε και παραμένει στα 10ευρώ, ο αθλητής θα παραλαμβάνει την επίσημη στολή , χωρίς καμία επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση» .

Απο την πλευρά του ο υπεύθυνος σπουδών του φροντιστηρίου “ΚΟΡΥΦΗ”, Χρήστος Μογλενίδης, τόνισε: « Στα πλαίσια του προγράμματος στήριξης και ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας, ως Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΉ αποφασίσαμε να βοηθήσουμε και εμείς στην πραγματικά μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του Ερμή Αμυνταίου, και ιδιαίτερα στα τμήματα της Ακαδημίας.
Έχοντας υπάρξει κ ο ίδιος παλιός παίκτης του Ερμή, συγκινούμαι που βλέπω την λαχτάρα στα μάτια των νεαρών ποδοσφαιριστών για το άθλημα που τόσο αγαπούν, αλλά και την υπέρμετρη αγάπη και τον ζήλο για το ποδόσφαιρο και αυτά τα παιδιά, στο πρόσωπο των γονιών τους και μελών της Ακαδημίας του Ερμή.
Στόχος του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΉ δεν είναι μόνο η σωστή εκμάθηση της Αγγλικής και Γερμανικής Γλώσσας, αλλά και η σωστή διαπαιδαγώγηση ώστε ο κάθε σημερινός μαθητής μας να γίνει ένας σωστός και καταρτισμένος αυριανός πολίτης. Θέλουμε να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά πέρα από τη γνώση, όμορφες εικόνες και εμπειρίες σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Γνωρίζουμε πως να το πετύχουμε και το έχουμε αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν. Η ικανοποίηση των μαθητών μας και των γονιών τους σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις γλωσσομάθειας είναι η καλύτερη διαφήμισή μας.
Η σημερινή μας συνεργασία θα είναι πολύπλευρη, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε αυτό που έλειπε σε αυτά τα παιδιά, κάνοντας τον Ερμή Αμυνταίου κάτι παραπάνω από ένα αθλητικό σωματείο. Να ευχηθούμε στα μέλη του Ερμή και όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Κλείνοντας θα ήθελα να ενημερώσω όλους σας ότι οι εγγραφές μας για την νέα σχολική χρονιά αρχίζουν την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. Θα μας βρείτε στις Κάτω Κλεινές Φλώρινας και στο Αμύνταιο στην οδό Φιλελλήνων 10, πίσω από το Πνευματικό Κέντρο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ekoryfi.blogspot.gr ή να καλέσετε στο 6947309086. Με τιμή Μογλενίδης Χρήστος Ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΉ».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια