...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

ΣτΕ: Απορρίφθηκε το αίτημα των δικηγόρων για «πάγωμα» της απόφασης για χρήση POS


Το «πράσινο φως» για την τοποθέτηση και χρήση POS μέχρι να εκδοθεί 

οριστική απόφαση από το ΣτΕ, άναψε η Πρόεδρος του Α’ Θερινού 

Τμήματος του ΣτΕ.


Απορρίπτοντας, έτσι, το αίτημα των Δικηγορικών Συλλόγων Σερρών και Δράμας για έκδοση προσωρινής διαταγής που θα «πάγωνε» την υποχρέωση για χρήση μηχανημάτων.

Το αίτημα των δύο Δικηγορικών Συλλόγων απορρίφθηκε καθώς έχει προσδιοριστεί σε σύντομη δικάσιμο η συζήτηση της αίτησης ακύρωσης αλλά και επειδή η βλάβη που επικαλούνται οι δικηγορικοί σύλλογοι δεν «δεν παρίσταται δυσεπανόρθωτη» σε περίπτωση που Η αίτηση ακύρωσης γίνει δεκτή.

Επί της ακύρωσης έχουν ακόμη καταθέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας, ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος και δύο δικηγόροι. Όλες θα συζητηθούν στο Ανώτατο Δικαστήριο τον Οκτώβριο που θα απαντήσει στην αίτηση ακύρωσης της υπουργικής απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .