...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - 8ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

     Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων σας προσκαλεί στο                               8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ποντιακού Ελληνισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Αυγούστου 2017, στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη» του Δημαρχείου Πανοράματος
   στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια κορυφαία εκδήλωση δημοκρατίας του οργανωμένου ποντιακού χώρου που αφορά στον οικουμενικό ποντιακό ελληνισμό.
     Η πρώτη μέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στα θέματα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, της ποντιακής παράδοσης και  της νεολαίας μας. Θα παραστούν σημαντικές προσωπικότητες, όπως οι πρώην πρόεδροι της Βουλής κύριοι Δημήτριος Σιούφας και Απόστολος  Κακλαμάνης,   ο  πρώην Βουλευτής Σπύρος Χαλβατζής και ο πρώην Βουλευτής, Πολιτικός Επιστήμονας και Κοινωνιολόγος Μιχάλης Χαραλαμπίδης και άλλοι,  οι οποίοι  θα αναπτύξουν την πορεία των παραπάνω θεμάτων. Τη δεύτερη μέρα, θα γίνει απολογισμός απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου και εκλογές για την ανάδειξη νέου.
       Θα αποτελούσε ιδιαίτερη χαρά και τιμή η παρουσία σας στο συνέδριο μας.
          Ώρα έναρξης Σάββατο 11.30 π.μ
Με εκτίμηση
   Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γενικός Γραμματέας

Γεώργιος Παρχαρίδης                                                       Ιωάννης Αντωνιάδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .