Ο Βουλευτής Φλώρινας Κώστας Σέλτσας για την επένδυση στο Ξινό Νερό και τις εξελίξεις του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην ΕΡΑ Φλώρινας

Σε σημερινή του συνέντευξη ο Βουλευτής Φλώρινας, Κώστας Σέλτσας, τάσσεται υπέρ της επένδυσης για την κατασκευή νέου εργοστασίου εμφιαλώσεως στο Ξινό Νερό, είτε αυτή γίνει από την Δημοτική Επιχείρηση, είτε από την εταιρία του κ. Ιωσηφίδη.   

  Δηλώνει πως κύριο μέλημα του είναι η απασχόληση κατοίκων από την τοπική Κοινότητα, αλλά και ο σεβασμός των δικαστικών διαδικασιών και αποφάσεων, οι οποίες θα προκύψουν έπειτα από τις προσφυγές των εμπλεκόμενων μερών σχετικά με τις μετοχές της εταιρίας «Μαλαματίνα».

  Όσον αφορά τις ανακριβείς αιτιάσεις για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κοζάνης ότι ο νομός δεν αποκόμισε τάχα σημαντικά οφέλη, ο κ. Σέλτσας υπενθύμισε τα 15 εκ. ευρώ για το Πανεπιστήμιο αλλά και για τα 75 εκ. ευρώ για την Τηλεθέρμανση του Αμυνταίου με βιομάζα, αλλά και μια πληθώρα τεκμηριωμένων προτάσεων από τους παραγωγικούς φορείς του νομού, οι οποίες πρέπει να συνοδεύονται από μελέτες βιωσιμότητας, προκειμένου να υλοποιηθούν. Ανέφερε ότι η Φλώρινα είναι ο μοναδικός νομός της Περιφέρειας με ενεργή σιδηροδρομική σύνδεση και μπορεί να φιλοξενήσει ένα διαμετακομιστικό κέντρο στη ΒΙΠΕ.

  Τέλος υπενθύμισε τις ευθύνες προηγούμενων αρχών, κομμάτων, όπως η ΝΔ αλλά και συγκεκριμένων προσώπων όπως ο κ. Αντωνιάδης, ο οποίος υπήρξε και Περιφερειακός σύμβουλος στο παρελθόν και που αρκείται σήμερα σε εύκολες καταγγελίες για θέματα όπως την απομάκρυνση τμημάτων από το Πανεπιστήμιο Φλώρινας, τον κάθετο οδικό άξονα κ.ά.
 
 

Δημοσίευση σχολίου

22 Σχόλια

  1. Μουφοτασσοπουλογκιοζης15 Ιουλίου 2017 στις 3:43 μ.μ.

    Ποια η διαφορα τις μιας επένδυσης απο την αλλη?
    3 εκατομμύρια λεει ο δημος 8 εκατομμύρια λεει ο επενδυτης.
    Χαμηλοτερης δυναμικης αυτη του δημου η φρουφρου και αρωματα του επενδυτη?
    Καλο θα ειναι στην επομενη γενικη συνέλευση να μαθουν οι κατικοι και λεπτομεριες για να αποφασισουν τι ειναι καλυτερο για αυτους και το χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμος θα σουλουπώσει το υπάρχων εργοστάσιο.
      Ο επενδυτής θα χτίσει καινούριο με μεγαλύτερη δυναμικότητα.

      Διαγραφή
    2. Μουφοτασσοπουλογκιοζης15 Ιουλίου 2017 στις 11:49 μ.μ.

      Μα και ο δήμος λέει ότι θα κάνει νέα μονάδα όχι εκσυγχρονισμό της παλιας

      Διαγραφή
  2. Καλα κυριε βολευτα μας πεισατε. Ειμαι και με το Παοκ αλλα θελω να κερδισει και ο Αρης. Ή παρτε θεση ή σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο. Ο δημος μιλα για αναβάθμιση του παροντος εργοστασιου κι ο Θεοδωριδης και τα παλικαρια του χητουν να λυθεί η εταιρεια και να μην γινει το νεο εργοστασιο. Κι όλα αυτα γιατι ο κ. Θεοδωρίδης δεν ελαβε οτι προσδοκούσε για την πάρτη του απο το νέο επενδυτή που μεχρι προσφατα αναζητουσε εναγωνίως. Απο εσας κυριε βολευτα βεβαια δεν περίμενα και περισσοτερη ειλικρινια. Εσας τα 7 χιλιαρικα μπαίνουν καθε μηνα βρεξει χιονισει και παιζετε τα παιχνιδακια σας αλοιμονο σ εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μη με ψηφιζες χαχαχαχα
    ,εσυ να παρεις 7 χιλ εγω λαμβανω 20 χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εχεις αδικο φιλε 10:01 βλεπεις ολοι ψηφισαμε το καλο παιδι απο τον τοπο μας αλλα γυριζει ο τροχος και θα ξαναψηφισει ο φτωχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστα ο κ. Σέλτσας δεν εχει κύκλους γι αυτό μην τους τάρατε αδίκως. Αν ειχε κύκλους θα είχε κι αποψη και θα μπορούσε να την πει. Έστω και με σφιγμενο στομάχι όπως τότε για την ΔΕΗ ντε θυμάστε... ή μηπως ξεχάσατε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σελτσας:φταίνε όλοι νυν,πριν και θα φταίνε κι οι επόμενοι καλά κάνει ο Ιωσηφίδης (γιατί ο Τσίπρας θελει επενδύσεις) αλλα καλά κανει κι ο Θεοδωρίδης κι εμποδίζει το Ιωσηφίδη. Μην αφήσουμε να μας παρει φαλαγγι ο Ιωσηφίδης ειναι δεξιός και δεν θα με στηρίξει για να ξαναβγω. Πως θα τα βγαλω πέρα μετα το βουλευτιλικι. Ο κώλος μου εγινε επιδεξιος και εμαθε στα μεταξωτα βρακια. Απο την αλλη παλι τι να πω στο Ξινό οτι δεν θελω καινουριο εργοστάσιο;; ο Πέτσες ομως ο Ντάνος κι ο ταβερνιάρης με το χρυσό καπέλο θα φωναζουν;; πώπω διλήματα τι να κάνω τώρα;; Το βρήκα θα πω ναι σε όλα, θα πετάξω και λιγο σεβασμό στη δικαιοσύνη και στις δικαστικές αποφασεις κι ετσι ολοι χαρουμενοι. Την αλλη εβδομαδα θα παω Αθηνα θα ηρεμησουν ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε (Π) ή Σελτσα
    τοσα χρονια η αποσχολησή σου ηταν σε αλλο επίπεδο και δεν
    εδειχνες ενδιαφερον δια την Α.Ε>. Ξυνο Νερό και ξαφνικα τωρα σαν αντιπρωσοπος των = ΘΑ= υποσχεσεων του Συριζα και ισως γιαυτο σε ψηφησαν επειδη και εσυ εισαι του =ΘΑ= ριχνης τις ευθυνες αλλού , ηθελα να μαθω τι προσπαθειες
    εκανες οταν πουληθηκε η Α.Ε. στην Μαλαματινα μηπως γνωριζες ποσα λεφτα και δη = ΜΑΥΡΑ= κυκλοφηρησαν στο
    ΜΑΥΡΟ Αμυνταιο τοτε αυτα δεν τα λες ή μηπως ησουνα καιεσυ
    στο κολπο. Ασφαλως δια ολα αυτα φταινε παντα οι αλλοι και
    οπως λες η ΝΔ και αναρωτιεμαι ποσο καιρό κυβερνουσε κυριε
    =ΘΑ= η ΝΔ και ποσα χρονια το ΠΑΣΟΚ του Θεοδωρίδη μηπως
    εχεις να πης κατι επ΄αυτού ασφαλως οχι και τουτο διοτι
    τωρα βλεπετε πρωτον την καταποντηση του συριζα εναντι της
    ΝΔ και δευτερον φιλτατε ΚΩΣΤΑ ειναι οτι τα 2/3 του ΣΥΡΙΖΑ
    ειναι οι απατεωνες του ΠΑΣΟΚ που για γλυτωσαν τα σκανδαλα
    πηγανε στο άγιο συγνώμη ΑΘΕΟ ηθελα να πω =ΣΥΡΙΖΑ=
    Εγω θα ελεγα πριν κανεις μιλησει θα πρεπη να σκεπτεται τι λεει αυτο εσυ δεν το εκανες και λες κουβεντες που δεν
    εχουν νοημα αλλα απλως να δειξης λιγο ενδιαφερον στην
    ολη υποθεση μιας και σε ψηφησαν οτι η ελλαδα σε ενα χρονο θα τρωει με χρυσα κουταλια και οι συνταξεις θα ανεβουν
    στα 781 ευρω και θα σκισουν τα 3 συν 1 = 4 μνημονια.Μπραβο σου αλλα οπως λεει η παροιμια φιλτατε
    =πισω εχει η αχλαδα την ουρα.=
    καλο καλοκαιρι
    μφχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιοι από εσας που σχολιάζετε να ξέρετε ότι τα σχόλιά σας δεν βγάζουν καν νόημα! Λίγη στοιχειώδης σύνταξη (π.χ. Υποκείμενο+Ρήμα+Αντικείμενο) δεν βλάπτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H EΛΛΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.
    ΟΥΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....

    ΣΕΛΤΣΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΟΥ ΜΕΤΡΗΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1,32 χασοδικη Ο θεοδωριδης σε γυρευει χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2,ς3 ειναι καιχασοδικης,εκ Βρανιων χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο κοτσο συνεχησε ετσι με αυτον το καθαρο λογω και δεν θα χασεις ...... Αξιος;;;;;;;%%% καταλαβες κοτσο σε λιγο που θα πας ιατρειο πρωι απογευμα για μασελα κ σφραγησμα κ η περκα βουλη θα παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5:21 και 6:10 ξέρω που αναφέρεστε αλλά συγνώμη που χαλώ την διάθεσή σας για λάσπη σε συγκεκριμένο στόχο σας αλλά το επάγγελμά μου είναι Ιατρός κι όχι σαν τον ΑΘΡ κανονικός. Και βέβαια ο λόγος που δεν γράφω επώνυμα είναι γιατί δεν θέλω να ρίχνομαι βορρά σε κακοηθέστατα λασποσχόλια σαν τα δικά σας. Θα προτιμούσα κάποια απάντηση σε όσα λέει ο βουλευτής ή έστω στο περιεχόμενο των σχολίων μου.Το τι φαντάσματα βλέπετε να σας κυνηγούν δεν με αφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΕΛΤΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΛΙ.
    ΤΕΤΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ; ΤΗ ΔΕΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΝ ΠΟΝΑ! ΤΟ ΞΙΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ! ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΑ ΤΟΝ ΜΟΥΦΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΚΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κυρία ΠΕΡΚΑ αν και μη βουλευτής Φλώρινας όσα πόστα ανέλαβε περισσότερο χρήσιμη ήταν για την περιοχή από ότι ο βουλευτής ΣΕΛΤΣΑΣ που μόνο τουρισμό κανει στην ΑΘήνα Στο μονο που είναι χρήσιμος ό ΣΕΛΤΣΑΣ είναι να ψηφίζει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ..

      Διαγραφή
  15. Χασοδίκη καλά μας έπεισες... και γω είμαι δικηγόρος, κανονικός όμως όχι σαν εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕΛΤΣΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ..

    ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ......

    ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ...

    ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ η ΑΛΛΟΣ ΣΕΙΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ...

    ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2,04 αυτη ουτε απο το το εκλογικο τμημα δε θα περσσει ,εκανε και ενα μποτοξακινα,φιλε μου δεν θα ειναι υποψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΕΛΤΣΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΟΥ ..Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕΛΤΣΑΣ= Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .