Γ Εθνική: Συνεχίζεται η ενίσχυση για τον Ερμή Αμυνταίου

Την ώρα που άλλες ομάδες είναι αμφίβολες ακόμα και αν κατέβουν στο πρωτάθλημα ο Ερμής Αμυνταίου ολοκληρώνει σιγά-σιγά το ρόστερ του.


Τελευταία αποκτήματα αποτελούν ο 24χρονος μέσος Φώτης Αμαραντίδης που ήρθε από το Μακεδονικό Σιάτιστας, έχει εμπειρία στη  Γ΄ Εθνική με τον Εορδαϊκό ενώ έχει παίξει και στο Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας.
Τα στατιστικά του:
ΣΕΖΟΝ
ΟΜΑΔΑ
ΚΑΤ
ΑΓ
ΓΚ
ΑΓ
ΓΚ
ΑΓ
ΓΚ
ΑΓ
ΓΚ
2015-2016
Εορδαϊκός 2007
Γ


Γ
22








ΣΥΝ
22




22



ΔΙΟΡΓ
ΣΥΜ

ΓΚΣ
ΓΚΚ
ΓΚΦ
ΓΚΡ
ΓΚΠ
ΑΓΚ
ΑΣΤ


ΚΠΕ
ΠΠΕ
ΑΠΕ
ΓΚΔ
Γ
22
 /
4


Επίσης νέο μέλος του Ερμή αποτελεί και ο 27χρονος αμυντικός μέσος Δαμιανός Τριανταφύλλου ο οποίος ξεκίνησε από τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας, πήρε στη συνέχεια μεταγραφή στον Πανσερραϊκό (Β΄ Εθνική) ενώ πέρσι αγωνιζόταν στη Γ΄ Εθνική με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Τα στατιστικά του:

ΣΕΖΟΝ
ΟΜΑΔΑ
ΚΑΤ
ΑΓ
ΓΚ
ΑΓ
ΓΚ
ΑΓ
ΓΚ
ΑΓ
ΓΚ
2011-2012
Πανσερραϊκός
Β
9
4
2012-2013
Πανσερραϊκός
Β
2
2013-2014
Πανσερραϊκός
Γ
9
9
2014-2015
Πανσερραϊκός
Γ
1
2
1
2015-2016
Απόλλων Παραλιμνίου
ΤΟΠ
2016-2017
Απόλλων Παραλιμνίου
Γ
9
1
9
1


Β
31








Γ
39
2








ΣΥΝ
70
2
8


78
2



ΔΙΟΡΓ
ΣΥΜ

ΓΚΣ
ΓΚΚ
ΓΚΦ
ΓΚΡ
ΓΚΠ
ΑΓΚ
ΑΣΤ


ΚΠΕ
ΠΠΕ
ΑΠΕ
ΓΚΔ
Β
31
 /
1
13
1
Γ
39
2
1
1
0 /
18
4
1
ΚΥΠ
6
 /
2
ΚΥΠ2
2
 /
1
(τα στατιστικά των παικτών είναι μια ευγενική προσφορά του soccerbase.gr)

Πρόκειται για 2 έμπειρους παίκτες παρά το νεαρό της ηλικίας τους και που θα βοηθήσουν πολύ στη προσπάθεια της ομάδας.
Πλέον η ομάδα κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός καθαρόαιμου επιθετικού για να ολοκληρωθεί κατά πάσα πιθανότητα το ρόστερ.
Επίσης ο Ερμής προσπαθεί να συγκεντρώσει και όλα τα ταλέντα από τη γύρω περιοχή μιας και φροντίζει και για το αύριο της ομάδας

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. ΤΟυλαχιστον ενας σύλλογος φαινεται να πηγαινει καλα γιατί αμυντας και αίαντας πνεουν τα λοίσθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μην προτρεχεις. Θα τους δούμε και αυτούς.

      Διαγραφή
    2. Μπερδεύεις τις βουρτσες με τις π@@ς... Ο αμυντας ηθελε λουσα και διαλυθηκε, ο αιαντας παλευει με τα παιδια του τοπου χωρις να κυνηγα τιποτα και ειναι γεματος παιδακια... Κοιτα μη φυγει ο ντοκτορας και γινει ο Ερμης Αμυντας!

      Διαγραφή
    3. Στον αίαντα κυριολεκτικά έχει απομείνει μια οικογένεια να ασχολείται και από νίκες αλλο τίποτα,πέσμας δικα του ειναι τα παιδιά από την πτολεμαίδα και από την φλώρινα όπως επίσης πόσοι και γιατί αποχώρησαν ή εξωθηθηκαν σε αποχώρηση οι αμυντιώτες

      Διαγραφή
  2. Μπροβο στον Ερμη μας θυμηζειτο 1991 με της μεγαλες επιτυχιες.Συνεχηστε ετσι ρε παιδια αξιοι;ολοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σαν τον αμύντα κινείται ο ερμης τοβ λέπω κ αυτος να παιζει με 50 ατομα στη κερκίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι παιχταράδες είχε το 1991-93Γκιαουρακης Σάββας Λέκκας ΤζηκαςΘ.Βενιτσελος Πατιτσης Μπιτσολας κ.α από Πτολεμαΐδα κ Φλώρινα τώρα στην Γ.εθνικη θας θέλουμε ακόμα ποιο δυνατούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αμα ο ερμης δεν παρει κανα 2 ξενους αραπαδες να τρεχουν το βλεπω ν παλευει για την κατηγορία ασε που δεν θα πουλήσει διαρκείας μ αυτους. η καστορια και η εδεσσα εχουν παρει λιθουανους σερβους και ενα καρο ξενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον Ερμή δεν έχουν τιμηση ποτε αυτούς που έχουν προσφέρει στην δεκαετία του 1990 ονομαστικά.Ποτέ δεν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αιαντας= οικογενεια γονεις-αθλητες-Δ.Σ,130 αθλητες ,επιτυχιες σε ολα τα επιπεδα, 8 ομαδες σε πρωταθληματα με ομαδες τις Δυτ.Μακεδονιας καθε χρονο,αθλητες στα καλυτερα πανεπιστημιακα ιδρυματα τις χωρας,αθλητες ανδρικο-γυναικειο παιδια του συλλογου απο τα σπλαχνα του ,αμισθοι ολοι και αλλα πολλα, τωρα αν εσεις ρε φιλε θελετε κατι αλλο καλη επιτυχια!!Ασχολεισου με την ομαδα σου και ασε τον Αιαντα να βαδιζει εκει που βαδιζει τα τελευταια 13 χρονια.Ερμης ειμαστε πολλοι, μακαρι να εισαι και εσυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχεις καβαλήσει το καλάμι από τις πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα ,6-7 νίκες φέτος σε όλα τα επίπεδα ,η τελευταία θέση κατειλημμένη σε όλα τα επίπεδα όπου αγωνίστηκαν ομάδες του συλλόγου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω παρακολουθείς και τον Αίαντα μπράβο σου αλλά δεν γράφεις την αλήθεια ,δυστυχώς για σένα το μόνο που σου έχει απομείνει είναι να γράφεις στα τοπικά σαιτ και να παρακολουθείς από την κερκίδα και πολύ σου είναι!!

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .