...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Εντυπωσιακό θέαμα από τους αιωροπτεριστές

Μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο 15 Ιουλίου θα συνεχιστούν οι πτήσεις των αιωροπτεριστών που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και διεξάγεται στην Παλιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
Κάθε μεσημέρι από την περασμένη εβδομάδα οι ΄΄αετοί΄΄ δίνουν το δικό τους χρώμα στον καταγάλανο ουρανό με τις απογειώσεις να πραγματοποιούνται από υψόμετρο 1100μ. σημείο προσβάσιμο για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το μοναδικό θέαμα.

Το 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού διοργανώνεται από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία(Επιτροπή Αιωροπτερισμού) σε συνεργασία με το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού/Κοινωφελής Επιχείρηση, την Τοπική Κοινότητα Καστανιάς και τον Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .