Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Τουρνουά Μπάσκετ 3x3 στο Λέχοβο

 
Με  στόχο  την  περαιτέρω  ανάπτυξη του μπάσκετ στο  Λέχοβο  και  την  προσέλκυση  νέων στον αθλητισμό,  πραγματοποιείται Τουρνουά  Μπάσκετ  , την Κυριακή  16 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, στο  Κλειστό  Γυμναστήριο  Λεχόβου. 
 
Οι  αγώνες  διοργανώνονται για πρώτη φορά στο χωριό, στο  πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Προφήτη Ηλία, από τον Αθλητικό  Μορφωτικό  Σύλλογο «Θησέας» Λεχόβου , με την συνεργασία του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών, ,  καθώς και του Δήμου Αμυνταίου, της Τοπικής Κοινότητας και όλων των τοπικών φορέων. 
 
Πρόκειται για αγώνες μπάσκετ  -τρείς εναντίον  τριών –στους οποίους μπορούν να συμμετέχουν μαθητές ηλικιών  από γυμνάσιο και πάνω , καθώς και ενήλικοι που αγαπούν το άθλημα. 
 
Οι διοργανωτές του τουρνουά μπάσκετ, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους, προκειμένου να δημιουργήσουν παρέες και να συμμετέχουν στους αγώνες, δίνοντας ένα «άλλο χρώμα» στο χωριό , αφού αναμένεται να έρθουν και από την ευρύτερη περιοχή.  

Για  περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά μπάσκετ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6944948933 και 6975813399.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .