Η Συνέντευξη του Ορθοπεδικού Χειρουργού Νίκου Σαμαρά στο Ράδιο Αμύνταιο 91,2 FM + ΗΧΗΤΙΚΟ


Ο ορθοπεδικός χειρούργος Νίκος Σαμαράς ήταν Ο σημερινός προσκεκλημένος του Ράδιο Αμύνταιο και της ‘‘ΕΠΙΚΑΙΡΑ’’, (κάθε Σάββατο 10:00 – 12:00). ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε για τις πρωτοποριακές μεθόδους στην ορθοπεδική χειρουργική και τοποθετήθηκε επι των πολιτικών εξελίξεων. 











Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Ελα ρε Νικο , γι αυτό σ βλέπω τακτικά στα χωριά του αετού, τώρα εξηγείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατρέ μου προχώρα και αλλαξετα ολα , οι νέοι είναι μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΛΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΑΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΩΚΣΟ Η ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΛΙΓΟ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΣΤΑΣ ΕΛΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και γω που νομιζα οτι θα έχουμε μονο 2 υποψηφιους, τον ΜΟΥΦΑ και τον ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗ, φαίνεται οτι θα έχουμε και τον ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ σαν 3ο και παίζει και ενα 4ο το οποίο ειναι 50/50 αρα πάμε για γερές κοντρες μετά το χειμωνα
    Υστερ. οι χαρακτηρισμοί ειναι καλοπροαίρετοι, εγω στηρίζω τον ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορώ,που ακούσατε για υποψηφιότητα του κ.Σαμαρά στην 1ο βαθμό Αυτοδιοίκησης;Απλά δήλωσε παρόν στις εξελίξεις.Προφανώς να τον δούμε υποψήφιο Περιφερειάρχη,ή υποψήφιο βουλευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΟΧΙ
    ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΕΞΩ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΕΧΕΧΕΧΕ.....ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .